Přejít na výpis diskuzí
Po instalaci Skyrim patche 1.2 létají draci pozpátku
30.11.2011 | levis
282 příspěvků
-
Ehm a nebo proste fouka prilis silny vitr, pak se zda jako by drak letel pozpatku i kdyz on opravdu leti kupredu. *1*
-
tak ty si dobrej nemocnej hochu, hrat denne 10 hodin nebo i vic, a "bavy" te to, ale nejsi fanousek. Jsi akorat hloupy decko.
-
Když si lidi nechají sr@t na hlavu, tak se nedivte že je dneska možné vydávat takovýhle beta verze, který hrdě vydávají jako finální produkt. A nejenom že si nechají lidi sr@t na hlavu, ale ještě vydavatele obhajují, máte co jste chtěli.
-
A to je důvod proč nepíšeš do herních médií. A dobře tak, chtělo by se dodat.
Mimochodem, co že ty čoboláci mají k ovcím tak blízko? To nebude samo sebou... -
Ale prdlajs novej engine! Porad gamebryo akorat tomu zmenili nazev - tohle povazuju za neco neskutecnyho od betšedy, dneska opravdu dokáží lidé lhát neskutečným způsobem. Mam teda to stesti ze mi hra nespadla ani jednou a bugu sem moc nepotkal na tak velkou hru je to fajn. I kdyz teda za bug povazuju to menu - to je od bethešdy neskutecny nalhavat o novym engine a jeste takhle pokaknout pcckare pritom stacilo malo i kdyby melo vylepsene pc menu vyjit az v prnim okamzitem patchi... Na zacatek hry nehled ten je shitka a jakmile si aspon trosku zvyknes na to konzolofailmenu tak je ta hra dobra plus i pres chyby, ktere vyjmenoval Vávra. Za mě 85% kdybych to hodnotil. *16*
-
to je malo minimalne tak 12/10 moznych :)))
-
Prosim Vás netuší někdo jak downgradovat zpět na patch 1.1 či klidně 1.0 ? Samozřejmně bez reinstalace. Strávil jsem poměrně dost času modováním onoho polotovaru a když mi všechno začalo pěkně běhat tak naši Bug-o-borni vydali tuhle zrudu. Teď se mi hra ani nenaloaduje ....
-
Hra ktora je technicky tak zprastena, s reciklovanym enginom ktory tu je uz xy rokov, opakuju stale te iste chyby, a bugov tam maju mliardu, si zasluzi urcite 10/10. Ani 1/10 by som nedal. Kedze vseci idu bethesde ruky urvat a cikaju si do gati z toho aka je to super hra, mozete sta stavit ze ani v dalsom TES nebude nic opravene a bude to megazabugovana hitparada. Thx zaplateny recenzenti ktory vychvaluju vsetko, thx vypatlane ovce ktore asi nikdy nehrali odladenu hru. Prasarnu s konzolovym gui na pc ani radsej nekomentovat. A ak bude niekto namietat ze nemozu betatestovat rok v kuse, tak mozu, nemaju vo svojom zanri ziadnu konkurenciu a nic ich k vydanu netlaci, a megamilionova spolocnost ako su oni si to moze kludne dovolit. Ale naco, sak ovce nakupia aj tak.
-
i těch 7/10 je moc, nechápu jak si tohle může někdo dovolit, vydat patch kterej ti tu hru rozes*re ještě víc než byla x_X
-
Ten drak ako keby sa zmietal vo veternom vire, muhaha *1*
-
No vzhledem k tomu, ze jsem vcera potkal dracka, jak si to dava pozpatku, tak moc ne :] . A musim teda checknout resisty, bo me ti Cold draci davali docela zabrat.
-
To se mas, ja mam bugnuteho Esberna a jako bonus navrch sem nemohl dohrat hlavni quest kdy mas domluvit mir mezi Legii a Stormcloaky. Nastesti se to da obejit pres konzoli.
-
Skyrim je dobra hra, ale po vystrizliveni a prvotniho opojeni ze hry, bych teto hre za ty miliardy bugu nedal vice nez 7/10 a kriticky bych se tvrde postavil proti laxnimu pristupu vyvojaru a neschopnosti udelat hru bez "megachyb" zadne recenzovani 10/10 na to hezky zapomente, protoze priste se muze stat ,ze nam hru dodaji treba jen s polovicni hlavni Q linii a zbytek si dodelejte sami, mate preci modifikaci ne ?
-
Ale ale, nějaký vážný po ránu ..
-
Tak teď už si Skyrim zaslouží 11/10.
-
Tady je krasne videt nenazranost vydavatelu distributoru a vsechnu tu havet kolem, kteri misto toho, aby hru vysperkovali a v pozlacenem obalu predali zakaznikovi, tak vydaji polotovar ...a co vsak ono si to hraci modifikacemi opravi sami ne ? Proc bychom udelali neco nac muzeme byt pysni ? Hlavne at je to na pultech 11.11.11 !!!
Je to uplne stejny jako kdyz si koupite auto a vyrobce vam rekne, ze zadni dvere a celni sklo vam bude dodano pozdeji , vsak co auto je pojizdne a muzete ho pouzivat ?
Opravdu zvracena doba, kde prim hraji pouze prachy a spotrebitel tedy my si nechame nakydat na hlavu ze vsech stran.
A pri tom bethesda neni zadne garazove studio, ktere si nemuze dovolit platit poradne vyvojare.
Apropo pani redaktori a recenzenti nezapomente zaseit SKYRIM hodnoceni 10/10 vzdyt je to klenot -
Aha. Díky. Takže si ještě s koupi PS3 verze počkat.. *6*
-
Vtipný ... +1 :))
-
http://www.gamezone.com/news/skyrim-patch-1-2-breaks-magic-resistance-on-ps3
Stačí když ti dám odkaz ? Když tak použij Google translátor *3* -
Draci se chovají divně !! *1*