Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, 10/10 by měly dostávat jen přelomové hry. To by měla být jedna z podmínek. Pak by byl nejblíže tomuto hodnocení Battlefield 3, který si to ale zase kazí velkým množstvím nedodělků, chyb a hlavně extrémním odklonem od původní série.
  • Ja to nechapu...to nemaji betatestery? Navic na konzoli to snad neni tak tezke otestovat, kdyz jsou "vsechny stejne" a nelisi se OP, HW a jinyma vecma jak je tomu na PC...
  • Kdyz hry jako Cod dostavaji 9/10,tak nevidim jediny duvod proc by skyrim nemohl dostat 10/10.
    Vzdyt to hodnoceni her v posledni dobe naprosto postrada jakoukoli objektivitu.
    Byly casy,kdy 10/10 dostala opravdu prelomova hra,pripadne hra vybrousena do posledniho detailu,velmi kvalitni hry 8- 9/10 atd.
    A dneska?Jakmile jde o hypem provazenou AAA hru, tak hodnoceni zpravidla nejde pod 7-8/10 i kdyz je to celkem brak.
    Takze opravdu nechapu ten povyk,kvuli 10/10 u skyrimu.
  • 10/10 a je to cely jeden velky BUG,to fakt nechapu.desitka by mela padnout jednou za cas k necemu co opravdu vybocuje z rady a hlavne funguje.za ty roky co hraju bych dal deset leda tak heavy rain,to me fakt vyrazilo dech,jinak vsechny skvely hry u kterych se bavim 8/9,proste normal ne.chtelo by to pouzivat i cisla 1-7 nebo vubec zadny a kazdy si udela nazor na recenzi sam
  • jindra.veliky
    kdiz *1*
  • Vidite a takova hra dostava 10/10 :) Trocha soudnosti by neskodila ....
  • v brzké době očekávám článek "200+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim patch 1.2"... *1* *1*
  • christianus
    Nebo se drak pohybuje v opacnem proudu casu a my to vnimame jako ze leti pospatku.
  • Asharak
    špatný post. sry za spam
    // Má tu někdo vysvětlení proč vyšel patch, který hru tak zhorší ? A dokázal by někdo napsat další takové patche, které jsou jen na škodu ? Nějak si nevzpomínám na nic podobného o.o
  • calwin
    aj draci majú svojho Jacksona! a čo vás do toho?! aj draci majú svoje sny! :D
  • to same jako u F3 patch co ma opravit 1-2 problemy dalsich 10 prinese
  • No, do Ciny jsem se neprestehoval. To mas pravdu. Ale uz 5 let ziju mimo CR, prevazne v anglicky mluvicim prostredi, takze o aplikaci pravopisnych pravidel toho vim pomerne dost. A taky jsem si musel zvyknout na lidi upozonujici mne na chyby. Snazil jsem se z nich ale poucit. A to je tak vse, co bych na tohle tema jeste chtel rict.
  • Když si koupim hru, tak spím, jím, chodím do práce, na toaletu, sprchuju se, věnuje se dětem a rodině, doma je práce pořád dost,zajdu na hokej, s kámošema zahraju fotbal a ve volným čase (většinou pozdě večer) si jí zahraju. Hrát 13 hodin denně jednu hru 19 dní po sobě není normální. Věnuj čas něčemu jinému, protože evidentně máš mnoho nedostatků ve vzdělání a zároveň máš mnoho volného času. Pokud jsi vyrůstal někde jinde než v Čechách a teď žiješ tady a neumíš pořádně česky, není to pro tebe omluva, je to jen tvoje lenost, protože mluvit česky asi umíš dobře, na gramatiku máš času evidentně dost. Pokud nedokážeš správně spočítat, kolik jsi přibližně strávil s hrou, kterou hraješ poslední tři týdny, času , je to jen tvoje lenost. Asi tak a tím končím, Dost mně vyčerpává výchova mých vlastních dětí, tebe ať vychovávají tvoje rodiče.
  • A v te Anglii jsi porad, nebo ted pobyvas v Cesku? Ja jen ze se tenhle podzim shodou okolnosti nachazim v Londyne ... Ale konec koncu mi do toho nic neni. Navic, at hodi kamenem, kdo nikdy neudelal nejakou gramatickou chybu. Je ale zajimave, ze nektere obraty (me/mne) pouzivas dobre, ale i/y ti obcas dost ustreli.
  • MidnighT91
    dethklok: v Anglii, ty taky neumíš čínskej pravopis a když by ses tam přestěhoval chtěl bych vidět jak dlouho by ti trvalo se ho naučit...
  • MidnighT91
    Však já se ni nesnažím tvrdit nic jiného skyrimem trávím naprostou většinu volného času protože mě prostě fakt bavý a dokážu se do něj skvěle ponořit, ty kdiž si koupíš hru tak ji taky snad hraješ dokud ji nedohraješ ne... (Než skyrim vyšel tak mě skoro vůbec nezajímal, chytl mě až po tom co jsem ho stáhnul a vyzkoušel) ultrafanoušek by na něj 3 dny čekal ve frontě před obchodem v -15. ps sorry znám to příslový nevezmeš jméno Boží nadarmo :)...
  • Asharak
    "Ale to přece nikomu nevadí, která hra v poslední době má otevřený svět, no ?" *15*
  • Tak to by mne opravdu zajimalo, v ktere zemi te ty Y/I ucili ...
  • Asharak
    ... a pak si se ze snu probudil a voják co naviguje koně musel couvat s celým povozem, protože zabočil špatně."
    Ale jinak + *15*
  • Neříkej bože. Mně zkrátka nějak neštymuje, že píšeš, že nejsi ultrafanoušek, a přitom už téměř tři týdny ničím jiným než skyrimem netrávíš veškerý čas. Těžko pak pokládat tvoje názory za nezaujaté.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší