Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě jde o to, kdo tu hru vůbec testoval? to testovali na jedný konzoli a na tý to náhodou šlapalo a řekli si OK, teď je to v ouklandu? fakt to nechápu, něco jako výsmech do obličeje
  • Také si říkám.
  • Ve skutecnosti se jedna jen o parek mirne prodrenych modraku, ktere (nikym nenoseny) cas od casu vkraci do redakce, posadi se za pocitac, nejakym neuveritelnym zpusobem vytvori nekolik novych reportazi a nakonec stejne tajemne odkraci pryc. *5*
  • Shit, dethklok mě předběhl.... :D
  • MidnighT91
    Nejsem skyrim ultrafanoušek ale mám nahráno kolem 300 hodin, prozkoumanou zhruba půlku mapy a jelikož to hraju tak že se snažím za jednu postavičku udělat co nejvíc questů ještě před dokončením hlavní linie tak mi jich ještě obrovská hromada zbývá... Mám hotový družníky, mágskou univerzitu + tuny vedlejších a pár hlavních questů, teď dělám temné bratrstvo a hra mě bavý furt stejně jako na začátku... BTW za celou dobu hraní jsem se nesetkal s žádným vyditelným bugem, hra mi ani jednou nespadla a grafika mi v některejch momentech vyráží dech...
  • smejki
    Todd:"Break that s*it up!"
    Bethesda Programmer ™:"Yes, sir!"
  • Zato tvůj přispěvek přímo vyzařuje hodnotou a důležitostí.
  • smejki
    externista
  • smejki
    v jakém směru je to říznuté new vegas?
  • Tak uz i draci se konecne naucili couvat,a ze jim to trvalo.
  • Zato tvuj prispevek ma hodnotu zlata, ze? *7*
  • No jo, dali si to cool datum vydání a přitom by hra potřebovala aspoň půl roku testování, holt bethesda je bethesda a nikdy asi nebude jiná. Alespoň že to fanoušci v průběhu těch několika dalších let dodělají. Kolikrát stačí přepsat jediné číslo a všechno běží jak má, těžce placení testeři a programátoři zkrátka nemají na poctivou práci cvoků co to dělají po večerech zadarmo. Je to jen otázka času. Stačí vytrvat.
  • Co je tve..jako ty vole?..hmm..tak tvuj prispevek ma obrovskou hodnotu..urcite se kazdy ted zamysli proc ta hra dostala 10 a ne min..jen diky tobe..hahaha
  • Paulcz
    pár bugů navíc, to bych neviděl jako problém :) spíš by mě zajímalo kolik Skyrim ultra fanoušků po pár dnech hraní vystřízlivělo ? :)
  • Damarus
    je to jen horší oblivion říznutej new vegas..... drak má ve sprádém fanstasy turbulenci jako nový skill
  • Dnes 33 lvl, 53 hod origoš a všimol som si dva bugy, v jaskyniach preblikáva niekedy prostredie na "vodu" a raz padol predomňa mamut, inak nič. Klop, klop, klop ...
  • Tak to je vrchol všech vrcholů, ještě, že me to nedávno přestalo bavit
  • "Drak se vrátil, uhasil a následně oživil čtyři strážce a navrátil jim jejich šípy. Mezitím v bílém průsmyku nepřátelská armáda vzkřísila 20 stráží, uhasila a opravila 10 domů a odtáhla do větrného žlebu."
  • Kdyz si vezmu jake hodnoceni dostava treba Arma tak je to celkem velky vysmech - BI studio si dela z hracu betatestery ale s kazdym patchem je hra hratelnejsi, Bethesda si z hracu udela taky betatestery ale misto oprav jim naseka jeste vetsi problémy . . . Proste desitkova hra jak se patri nebo desitkovy HYPE . . .
  • Tak jistě bych to netvrdil. Bugl se mi drak odahviing a teď nemůžu dohrát hl. linii :D (a ještě jsem používal rychlé savy a jakmile jsem ho chytil, tak jsem ho použil znovu a další save mám až někde na thalmorském vyslanectví. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší