Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne takova byla i moje reakce *1*
  • a ještě porad, kam hru instaluje ten pitomej stam? c:\prog.files\steam\steamapps???

Jinak když už pořádné RPG, tak jedině Gothic 1 2 :-)
  • Prej desítková hra, tve. *1*
  • http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=953 zkus tohle mě se po tom dost rapidně zvýšilo fps a i celkovej vzhled vypadá líp :)
  • Vidis, a ja zrovna premyslel jak nejak rozumne zazadat o kontakt, aby nebylo nutne postovat na internetove diskusi. Hlavne kvuli botikum ...
  • Asharak
    Buď je ta hra tak stejnorodá, nebo nejsem na open world RPG, ale jisté je to, že mě Skyrim přestává bavit *10* a to nejde ani tak o bugy ve hře a podobně, ale o hratelnost a levlování. Nevím jestli jim ty patche vůbec pomohou - no alespoň tenhle ne. Spíš bych se zaměřil na tu hratelnost.
    Jen tak OT: tím hratelnost myslím třeba hraní zloděje, kdy vykradete obchod nebo dům, přijdete ráno nakoupit a vše je tam kde bylo, nebo že vykradete polovinu domů v Bílém průsmyku a nic se nestalo -.- jak se to rozjede tak to přestává bavit. Alew to bdue asi tím že moc přemýšlím o tom, co bude nejefektivnější. Asi práce na farmách :)
  • Asi jo, ale nikdy jsem nezjišťoval jak se tam přihlásit a kontrolovat tam maily.

Pokud by jsi mi chtěl napsat mail, tak můžeš třeba na ZaWa@email.cz
  • A soubojový systém Skyrimu se ti líbí, jo?
  • Jinak, Miki, ten tvuj originalni (Ringwraight) tiscali ucet funguje i jako mail?
  • Se ti pod to podepíšů *3*
  • sry za double post:/
    Tak to snad ne, to je jako by byli v nějaký poslední agonii :) Rofl, nicméně... kamarád to hraje docela intenzivne, vychvaloval že je to podobný starejm hrám a principům... a to to byl největší pařan Daggerfallu a celkově to neni casual hráč, tak nevim.

-Mě to na kompu de hodně blbě, ale začátek sem rozběhl a bylo to žalostné a hrůzné, oproti např. Daggeru bíííída, a to same začátek Morrowindu či Obliviona (kterého ted na tom samém PC hraju na High s essintial addonama a je to podívaná + VELIKÁ zábava!)
    -Ten novej engine je hodně náročnej, a na slabším železe podává hodně špatný výkon - vůbec náročností neodpovídá tomu, co se děje na monitoru :). Ale na o trošku lepším HW to běží moc pěkně - což to vyrovnává.
    -Jinak to menu ve hře - to je totální hovadinka, mít vše jen v textu tak to je velikej ROFl a rozhodně to přidá na atmosféře "pravého" RPG - za které máme tuto hru považovat.

Takže asi tak, hru sem sosnul - abych zjistil, že i když splnuji minimalni config tak hra je nehratelná - i když v .ini nastavim jeste nizsi grafiku než je možné ve hře. Zabugovaný je to víc než Daggerfall ( :D:D ) a final patch + nedejbože community patch jsou v horizontech roků. Pak až mužou přijít funkční větší MODy - které postupem let z této hry udělají TOP RPG ve všech ohledech - stejně tak jako je dnes natom Oblivion (po 6ti letech.))

No a v tý době budu mít novej komp a možná si tu hru kopím za 500 na netu. Ne jako když vyšel Morrowind a já po letech trápení a vyčkávání (:D) po Daggerfallu upaloval pro krabici hned jak byla v obchodě a vypláz za ní 1500, což bylo asi jako bych dneska za ní dal 5000, protože předtím jsem si nevydělával :D Tož tak... dal bych 8/10, mín asi ne, možná jako fanboy 9/10 - u obou hodnocení bych připsal, že během pár let hra dosáhne kvalit hodných pro absolutní hodnocení a vstup do RPG Hall of Fame!
  • Pravda.
  • Tak to snad ne, to je jako by byli v nějaký poslední agonii :) Rofl, nicméně... kamarád to hraje docela intenzivne, vychvaloval že je to podobný starejm hrám a principům... a to to byl největší pařan Daggerfallu a celkově to neni casual hráč, tak nevim.

-Mě to na kompu de hodně blbě, ale začátek sem rozběhl a bylo to žalostné a hrůzné, oproti např. Daggeru bíííída, a to same začátek Morrowindu či Obliviona (kterého ted na tom samém PC hraju na High s essintial addonama a je to podívaná + VELIKÁ zábava!)
    -Ten novej engine je hodně náročnej, a na slabším železe podává hodně špatný výkon - vůbec náročností neodpovídá tomu, co se děje na monitoru :). Ale na o trošku lepším HW to běží moc pěkně - což to vyrovnává.
    -Jinak to menu ve hře - to je totální hovadinka, mít vše jen v textu tak to je velikej ROFl a rozhodně to přidá na atmosféře "pravého" RPG - za které máme tuto hru považovat.

Takže asi tak, hru sem sosnul - abych zjistil, že i když splnuji minimalni config tak hra je nehratelná - i když v .ini nastavim jeste nizsi grafiku než je možné ve hře. Zabugovaný je to víc než Daggerfall ( :D:D ) a final patch + nedejbože community patch jsou v horizontech roků. Pak až mužou přijít funkční větší MODy - které postupem let z této hry udělají TOP RPG ve všech ohledech - stejně tak jako je dnes natom Oblivion (po 6ti letech.))

No a v tý době budu mít novej komp a možná si tu hru kopím za 500 na netu. Ne jako když vyšel Morrowind a já po letech trápení a vyčkávání (:D) po Daggerfallu upaloval pro krabici hned jak byla v obchodě a vypláz za ní 1500, což bylo asi jako bych dneska za ní dal 5000, protože předtím jsem si nevydělával :D Tož tak... dal bych 8/10, mín asi ne, možná jako fanboy 9/10 - u obou hodnocení bych připsal, že během pár let hra dosáhne kvalit hodných pro absolutní hodnocení a vstup do RPG Hall of Fame!
  • A to zase já taky četl několikrát kompletně ságu Zaklínače a všechny povídky a jsem z adaptace CD Projektu nadšený.
    Jak první, tak druhý díl mě neskonale bavil (jinak bych u nich nestrávil tolik času..první díl mám projetý 4x, druhý 3x...zatím) a nemůžu se dočkat dílu třetího.
    Pro mě osobně je Zaklínač 2 nejlepší hrou tohoto roku (a ano, Skyrim mám "dohraný" - strávil jsem s ním cca 50hodin a teď čekám až opraví tu tunu bugů a nebo konečně vydají editor s jehož pomocí fanouškovská základna hru výrazně vylepší a vyladí).

Nicméně chápu, že někdo může být ze Skyrimu totálně nadšený..já byl prvních pár hodin taky..pak jsem si ale začínal více všímat chyb, z nichž velká část se opakuje přinejmenším už od dob Morrowindu, což už je trochu otravné. Připadá mi, že pánům z Bethesdy jaksi chybí motivace posunout TES někam dál (co se kvality a vlastně i následné kontroly kvality týče)..a ani se není moc co divit, když se recenzenti předhánějí v desítkových hodnoceních a hra se prodává jako o život (a chyby si postupem času opraví sami hráči). Proč se pak snažit, že.
  • Zadnej nedodelanej polotovar to neni, nesmis verit vsemu, co si kde prectes.
    Nebudu komentovat tenhle patch, kterej si zatim nenainstaluju, ale ve verzi pred patchem sem zatim nenasel jedinej vaznejsi bug. Jenom par neprijemnosti.
    Nemam nic proti tomu, kdyz si to nekdo stahne na torentech jako demo, vyzkousi a pak koupi nebo smaze, ale nemusi si to tady verejne nesmyslne obhajovat, aby ulevil svymu svedomi.
  • No... ale teď roztrubuješ jako člen národního orchestru. *7*
  • Tos mi připomněl Červenýho trpaslíka. *4*
  • Sagvan tě solidně podělal záprdku prstenu *1* *1* *1*
  • ja bych to spis videl na problem u xboxu , vetsina tehle novych bugu neni nikym oficialne potvrzena..lidi mrmlaji na kde co , a treba me po 150 hodinach hrani se z toho nestalo vubec nic..spis jde o jakysi anti hype....Problem je ze vetsina lidi an to skoci aniz by si to sama overila a rovnou kydaji na Bethesdu spinu...a tenhle clanek?..hmm..cim vic senzace kolem Skyrimu tim lip...az nejaky trouba na odicialnim foru napise ze ve Skyrimu ted jezdi tanky a videl king konga jak se bugnul o skalu tak to hned nejaky herni web rozmazne..ctenost je potreba ne?
  • Trol.diskuzni
    Já si myslím, že to jsou nová DnDeluxe pravidla! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit