Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Tak je fakt, že drak letící nazpátek ti "dovolí dokončit" hlavní dějovou linii bez úhony... To i tvůj let po zásahu palcátem, kdy po dopadu z výšky sta i více metrů, se zvedneš a valíš dál bez úhony, tě nijak nezastaví. Je to jen o tom, nakolik máš silný žaludek to s těmahle fíčurama hrát... *3*
  • Lynch
    To není nevýhoda! To je výhoda! To je takhle naschvál! Snem každého draka je přece umět „couvat“. *3*
  • Takze mozme ocakavat dalsich 100+ od "dveresaotvarajulennajednustranu" Vavry?
  • Jj..7 milionu lidi co si hru koupily jsou hlupaci..a jen ty jediny jsi ten chytry..lol..se mi snad zda co dneska lidi vypusti z pusy :DDDDD
  • Hloupost, Skyrim jde (aspoň na PC) dohrát bez problémů. Bugy tam jsou ale já nenarazil na žádný který by mi nedovolil dokončit hlavní dějovou linii... Takže bych to zase tak strašně neviděl...
  • True, true.
  • To by tam ale napred museli pridat ty hajzliky, jak si Dan Vavra stezoval.
  • Trol.diskuzni
    Možná to je hloupá otázka, ale kdo z redakce games.cz se skrývá za tou přezdívkou "levis"? Nebo se jedná o nějakého externího spolupracovníka?
  • A co teprv jak bude vypadat sraní ! *1*
  • Zaklínač (prvni díl) měl tak hutnou atmosféru.. přesně tak jsem si to představoval, když jsem před několika lety četl Poslední přání. Osobně jsi myslím,že jsi to nečetl.
  • Pokud se nepletu, tak Bethesda je sama sobě vydavatelem. O to mi to přijde horší.
  • Ale blikat asi brzy zacnou hraci ... a budou to takove ty blikance jako je schopny predvest Tomas Repka.
  • Oni jsou taky hlavně mnohem poctivější. Třeba ještě k jedničce Zaklínače jsi si mohl stáhnout rozšířenou verzi, která hru obohatila o mnoho funkcí a misí. Lidi z Bethesdy ani nejsou schopní vydat pořádný patch, který by aspoň opravil základní hru. Jo, tak se dneska vydělávají velký peníze. *1*
  • a nebo na ně tlačí vydavatel? Přeci jenom, je před vánoci, tak aby lidi měli co kupovat....
  • Co bude příště ? šípy lítající pozpátku
  • Zaklínač nabízí takový rozlehlý otevřený svět? V čem je trapná? Já myslel, že už jsme si na tu nedodělanost u dnešních her zvykli :-) Patche vycházely na hry od dob, co pamatuju.

Mně se třeba vůbec nelíbil soubojový systém Zaklínače 1 ani 2. A jako velký knižní fanda jsem se nedokázal stotožnit ani s jedním zpracováním herního světa. Naopak s porovnání s knihami mi přišel trapný Zaklínač herní. Ale do světa jsem to neroztruboval.
  • Souhlasim s tim, ze pristup Bethesdy je slusne receno zalostny. Jestli to omlouva piratstvi, to nevim. Ja byl na pirateni vzdycky docela pes. TES V nekoupil jsem si ale take nekoupil, a mozna nikdy ani nekoupim. Z videi a internetovych diskusi ale vim, ze je to momentalne nedodelany polotovar. Hru jsem si proto stahnout nemusel.
  • yuri337
    Já minimálně ano. Abych teď vyplázl litr za krabičku se hrou, která bude použitelná zhruba za rok, bych opravdu musel být hlupák.
  • Jazz
    Stříky, stříky střík!
  • Psychotic
    Tak přesně takhle si to určitě Betheda představovala: Celá hra je totálně zničená, ale textury už neblikají!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit