Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obávám se, že to nám nepomůže. Maximálně to zamezí aktualizaci steamu, nikoli však hře. Ta se aktualizuje při spuštění .. bohužel.
  • Bez si zahrat pexeso,tam zadne bugy mit nebudes. Takze je to vlastne desitkova hra. *1*
  • Damy a panove, a toto ma byt kandidat na hru roku ... *7*
  • Já si ve steamu zakázal automatickou aktualizaci, doufám, že ještě není pozdě.
  • ucho
    je velký rozdíl mezi diskuzí a zbytečný haterským flamem, kdy se ani neargumentuje... obecně se špatně argumentuje na to, když ti někdo řekne: "mě ta hra baví, pro mě je to hra roku" a pak přijde někdo, který se mu to snaží rozmluvit, že to hra roku není. tak to prosím není diskuze ;)
  • Potvrzeno! PC patch 1.02 rovněž obsahuje špatný kód pro magickou odolnost (ta je nyní zredukována na nulu) a draci lítají pozpátku. Momentálně nehratelné. Tak tomu říkám trefa, Bethesdo, díky. :)
  • ucho
    10/10 je jen číslo. každý vnímá hry nějak jinak. některé hry, co mají v průměru i 7/10 jsou u mě 10/10 a některé hry 9/10 nejsem schopen hrát, protože mě nebaví nebo mi přijdou špatné. to číslo neznamená, že je to nejlepší hra na světě, která má každého bavit... někoho nebaví ani hry stylu portal...
    a proč ti vadí lidé, kterým se ta hra líbí a pro které je to hra roku? :) je to jejich názor na hru, někdo ho bude mít pozitivní, někdo negativní, někomu chyby vadit nebudou, pro někoho to bude další polínko na oheň nenávisti...
  • No z toho vseho mam nutkani reagovat pouze na tohle. A co je tedy potom smyslem diskuze? V diskuzi ma kazdy dostatecny prostor vyjadrit svuj nazor. Kdyz stoji proti sobe dva odlisne nazory, clovek automaticky zacne argumentovat, proc je prave ten jeho nazor spravny (samozrejme pojem spravny je velmi subjektivni), a to je tedy smyslem jakekoliv polemiky. Lide se snazi, co nejlepe upevnit svuj nazor co nejvice argumenty. Uz si nevzpominam jmeno toho filosofa,ale smyslem bylo, ze debata by nemela smysl a byla by nudna, kdyby se lide nehadali a jednoduse by se shodli. Samozrejme je hloupy prosazovat svoji pravdu jako jedinou moznou bez pripusteni moznosti, ze bude rozvracena nebo ze se debata dostane do body, kdy jediny co se na to da rict je: "proti gustu zadny disputat"
  • nevzpominam si, ze by na morrowind vyslo neco jinyho, nez pridani jedne imba veci nebo zvetseni poprsi
  • Já myslím, že kdyby dala Bethesda moderům jejich engine a pár dabérů, tak by z toho udělali lepší hru, než Bethesda samotná. Hlavně, co se týče grafiky, hratelnosti atd. *9*
  • to neni chyba hry, je to proste jen jeden hodne ambiciozni drak ;)
  • on to myslel ironicky
  • Hmm, já osobně jsem třeba jeden z těch, co nejsou ze Skyrimu udělanej, ale nikomu nenutím, že je hra špatná a že by ji neměli hrát.

Chci aby se věci nazývaly pravým jmény... a Skyrim prostě není 10/10 nejlepší hra roku.

Ti kteří napíší něco ve stylu "uvědomuju si bugy, ale hra mě stejně baví" mi nevadí a ze srdce jim to přeju. A takových je naštěstí většína.

Jsou to ti "Skyrim je nejlepší, herp derp, draci, ooooooo, cák, cák, 10/10, hra roku", kteří mi vadí.
  • Lol tak to je pecka xD .
  • ucho
    Je zajímavé sledovat folklór zdejších diskuzí (no vlastně i kdekoli jinde). lidé mají potřebu neustále na něco nadávat. neberu ostatním názor, že je ta hra nebaví a že by to nikdy nehráli, jejich věc a každého baví něco jiného, ale ta neustálá snaha těchto lidí se v diskuzích zviditelňovat a snažit se ostatním vnutit svůj názor, jak je ta hra špatná a jak to nikdo hrát nemá.
    je to jako kdyby měl někdo rád sport, například hokej, ale nesnášel fotbal, protože by mu přišel nudný. a pak by tito lidé chodili na utkání, postávali před vchodem (někteří by byli i v hledišti) a nadávali na fotbal... takoví lidé to nemůžou mít v hlavě v pořádku... :) na druhou stranu je takové chování úsměvné.
  • To zatím ani ne, právě díky tomu, že není Creation Kit tak jsou to většinou jen zlepšení a zostření textur a jednoduché modifikace meshů, plus sem tam nějaká modifikace UI. Ty nejočekávanější (přeložte si jako nejprsatější a nejodhalenější) modifikace přijdou až s Kitem. *1*
  • Vskutku zasloužená desítka... stačí si jen ještě víc zalepit oči páskou.

Bethesda do toho
  • Testeři museli vychytat před vydáním většinu bugů a do té doby se nesměli hnout z práce... všichni zemřeli hlady. True story *3*
  • Tak nic takovýho sem tam zatim neviděl :D co sem tam našel docela zajímavý byly reskiny na zbraně atd..
  • Jazz
    Přesně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit