Přejít na výpis diskuzí
Po instalaci Skyrim patche 1.2 létají draci pozpátku
30.11.2011 | levis
282 příspěvků
-
zaklínač 2 je daleko stabilnější a hezčí a to rozdíl mezi malym polskym studiem proti miliardové mega společnosti sakra je to trapný bethesda je trapná.
-
Jen by mne zajimalo, kolik "zlych piratu" si tu hru za rok opravdu koupi ... na moc velke cislo bych nesazel.
-
Je smutné, že ani po tolika letech kritiky Bethesda nedokázala přizpůsobit svůj vývojový proces tak, aby se takovéto excesy nestávali. Jistě nelze udělat hru bez bugů, ale pro jejich zredukování už lze udělat poměrně hodně. U xboxové verze se navíc prostě nelze vymlouvat na variabilitu hráčských systémů tak, jako u PC verze.
Je to přinejmenším ostuda, ale pokud k tomu přidáme i problémy v minulých hrách, připadá mi, že v Bethesdě na testování asi moc nevěří, nebo mu minimálně nepřikládají dostatečnou váhu. -
To sou fóry *1*
-
Je možné vypnúť aktualizácie pre každú hru zvlášť *3*
-
Ano a proto si my zlí piráti, koupíme Skyrim až za rok ve slevě a k tomu nainstalujeme tou dobou již vychytaný OOO + hromadu Hi-Res modu. Nebudeme přece platit plnou cenu za betaverzi hry, že ano?
-
Omluva za preklepy
-
Uz me to nebavi porad dokola omilat,ale do dnesniho ptache(ktery nemam vyzkouseny,tudiz verim co je psano),nebyl ve hre zadny bug nejak skutecne omezujici hrani. Alespon en an PC verzi.
-
Já jsem na tom stejně steam mě běží od 15h a tedka jsem pustil skyrima a mam taky verzi 1.1.21.0 a to jsem nic nevypínal.
-
Daj si do google Morrowind Overhaul, alebo Morrowind 2011 HD, tam tomu poprsiu dali aj nove textury, okrem ineho samozrejme :)
-
Mam takovy dojem, ze heslo "Cim vic bugu tim vic TES" plati uz od pocatku tehle herni serie. Mohli by si z toho udelat reklamni slogan.
TES V: Skyrim prinasi
Novy svet
Draky
Neidentifikovane mnozstvi bugu vetsi ci mensi dulezitosti, ktere nebudou opraveny po nekolik dalsich mesicu. A pokud ano, nezoufejte! Nase patche vam bezplatne pridaji dalsi!
*1* -
Čím víc bugů, tím víc Bethesda!
-
Verzi mám pořát 1.1.21.0. a to mi běžel Steam asi půl hodiny než jsem si tohle přečetl. Pak teprve jsem vypnul aktualizaci hry a až potom poprvý spustil.
-
Doporučuji sledovat diskuse na oficiálním foru, je to mazec. :)
http://forums.bethsoft.com/index.php?/forum/180-pc/
Administrátoři okamžitě mažou všechny příspěvky ohledně "broken" 1.2 patche. To by Bethesdě šlo ... -
Pokud by ho vydala Bethesda, tak i v tom pexesu najdeš desítky bugů a bude dostávat desítky.
-
Mam takovy pocit, ze o to cislo slo Mikimu opravdu nejmin ... Tady jde o lidi, kteri jsou ke Skyrimu totalne nekriticti a nedokazou si priznat ze to proste neni takove terno ... A jsou to prave takovi lide, kteri zaplavuji diskuse i o ostatnich hrach.
-
To si pleteš s hlavonožcema. *1*
-
Čím víc bugů, tím víc Adidas! *5*
-
No, z technického hlediska je jasné, který směr pohybu draka je principielně přímý a který zpětný, stačí vzít do úvahy skeletem vyztuženou náběžnou hranu křídla, jež má zřejmě odolávat vysokému dynamickému tlaku proudicího média, jakož i proporcionálně ztenčené blanité konce křídel, plnicí účel maximalizace plochy dračího křídla při minimalizaci jeho hmotnosti. Pokud bychom čistě teoreticky předpokládali tzv. zpětný let draka, tedy, blanité konce křídel by rozrážely médium, bude docházet jednoznačně ke vzniku turbulentního proudění u samé špičky křídelní blány, následnému kmitání celé blanité části křídla o naprosto nepředvídatelné frekvenci a nelze rozhodně vyloučit dosažení rezonanční frekvence (základní či vyšších harmonických a za předpokladu, že by nedošlo k narušení strukturální integrity blány), násladného cyklického namáhání o proměnlivé amplitudě i frekvenci s naprosto fatálními následky. Z teorie pružnosti-pevnosti skořepin, jakož i pouhým kvalifikovaným odhadem Reynoldsova čísla média ve vzálenosti jedna lomeno tři odmocniny poloměru křivosti konkávní části dračího křídla docházíme k oběcně platnému závěru, že drak je schopen letu pouze jedním směrem. Existují sice teorie profesora Hungmanna, které tvrdí opak, ale ty platí pouze pro kulatého draka ve vakuu.
-
a proc by to nemohla byt diskuze?tematem je, zda skyrim je hrou roku nebo neni, a lide nasledne podporuji tu ci onu stranu jednotlivymi argumenty. Samozrejme je mi jasne ze ve vetsine pripadech je skutecnost zcela jina a lide misto argumentu napisou: " ty jsi debil, nerozumis tomu atd." Ale nadruhou stranu se najdou i taci, kteri argumentuji zcela spravne a mluvi k veci.