Přejít na výpis diskuzí
Po instalaci Skyrim patche 1.2 létají draci pozpátku
30.11.2011 | levis
282 příspěvků
-
Joooo desitkova hra ta se pozna hned :) Ani po 10. patchi se clovek nestaci divit bugum, ktere dokazou vyvojari vykouzlit :)
-
Upalte te čarodejnici !!!
-
A 900 modu z toho sou určitě mody jako "huge tits", "uber gore", "vagina armor" apod. ne ? :)
-
Modu už je před 1000 a to ani neni modding set :D
-
no sakra, to chcu vědět, jak se jim povedlo udělat tolik nových bugů, stejnej efekt by mělo, když by si otevřeli zdroják a náhodně něco odmazávali, to to proboha nikdo netestuje? *2*
-
Noo..a taky je možný že to je záměr tvůrců :D co my víme jak mají draci vypadat a létat podle Hovardových představ :D nebo novej thuum..silnej vítr..ale to sou jen spekulace :D
-
Sem rád že sem si to nekoupil za plnou pálku, takhle si počkám až to bude bez bugů a levnější a budou na světě mody :D
-
tak ja doufam ze se tu zase roztrhne ohromna debata na 2000+ postu:D
-
Že by se inspirovali Danem Vávrou a udělali mu radost a dali mu bugfest jaký chtěl?? :D díky bohu že existuje možnost nepatchovat dokud se mi nechce takže si můžu počkat na výsledky oprav aby se mi něco podobnýho nestalo :D takže u mě má hra furt 10/10 xD
-
ANO! opravte to novým a lepším patchem :D
-
Snad i Dan opatchuje svůj článek... a změní titulek na 200+ *1*
-
proste je to blbost a hotovo.
-
Maji zhruba stejne prostredku jako treba Activision. Activision vyrabi tunely, ktera mas za pul dne probehnute. Bethesda vyrabi hry s hratelnosti, pocitanou na desitky, s mody klidne i stovky hodin.
Todd Howard opravdu nema za co se stydet - narozdil od jinych se alespon v Bethesde pokouseji o neco velkeho. Kdyby jim slo o rychly zisk, davno se na otevrene svety vykaslou. -
Ty ses taky masa. Tak to nehraj, když tě to nebaví a furt tady netlachej jak je to blbá hra. Nechápu proč mají některý živočichové furt tendenci přesvědčovat vostatní, aby něco nehráli nebo nedělali, když je samotný nebaví. Mluvíš jak moje matka ... která má 3 ... zkušeností.
Mě to baví s recenzí, která tu byla publikovaná se zcela shoduju. A taky tu furt někomu necpu, který hry mi přijdou nudný nebo pitomý, a aby je prostě radši nikdo nehrál, protože já je nehraju.
A svýho intelektuála Dana Vávru si strč za klobouk. Nakydat na všechno ... umí každej pablb. -
No to jsou ale komici.
Lepší, než Pitkin.
No a vo-vo-vo tom to je. -
That's not a bug, that's a fUture!
A abych nebyl OT: draci, létající pozpátku symbolizují útlak teplých zhulených elfů, přece... copak nevidíte tu hloubku příběhu, ta podobenství? -
Viděl někdo z vas snad někdy opravdoveho draka?! Jak sakra vite že nelitaji pozpatku? *1* *2*
-
No jasne v 1994 vsichni byli strasne ovlivneni kdyz vysla Arena. Ve skutecnosti to byl urcite propadak a vsechno bylo podplaceny. Protoze hodne z vas asi nebylo ani na svete, tak si uvedomte, ze tahle hra bez patche nesla ani dohrat, protoze se na konci hry nenaspawnovalo posledni NPC.
-
to asi chtělo, ale dopředu ohlásili velkolepé datum 11.11. a s tím prostě už hnout nemohli. to je holt riziko pevně daných termínů vydání, na kterém se založí i část marketingu. ale co, však oni to opraví a teď mají ve firmě jistě slušný frmol :) bethesda je nejlepší.
-
Klasika, staručký predchodca TES: Dagerfall, tuším kedysi získal titul "najzabugovanejšia hra sveta" *1*
To len tak, aby bolo jasné, že takéto masívne bugy nie sú nejaký moderný trend *3*