Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    To neni bug, jenom je ten drak moc šikovnej. :D:D:D:D LOL
  • Cahir
    Same here.
  • Core
    neoui. 7 z 10 naprosté maximum... a to píšu jako člověk, co hraje JEN RPG a adventury.
  • Trol.diskuzni
    Třeba je to nějaký nový druh marketingu... Už ti týpci s palcátama, co vás vystřelí až skoro na měsíc, mi tak připadali. *5*

Takže s patchem je to na 11/10, oui? *5*
  • Core
    Buenos Aires! *1*
  • That's not a bug, that's a feature!
  • Core
    Přesně! Všechno špatně *9* Tady je krásně vidět jak práce herních novinářů dokáže ovlivnit masy a co potom stačí splácat dohromady s vidinou jistého výdělku...
  • RavenHolm
    Příliš silný vítr. *1*
  • Cahir
    1) Každá jejich hra byla takhle zabugovaná, některé předešlé díly dokonce i více *11*

2)Každá jejich hra je oslavovaná jako nejlepší hra všech dob. *11*

1 + 2 = odpověď na tvojí otázku.
  • Core
    Přesně!!! Jenže když máš X mega na prd***, tak tě tohle asi moc netrápí... Škoda.
  • Enclaw
    Nechápu jak to takhle může fungovat u firmy která má tolik prostředků... Být Tedem Howardem tak se stydím za to jak moje dílo vypadá..
  • treba pockat 3 roky, dovtedy vyjde 100 pathov, a hra bude stat 5 eur. takze bude tak lacna ze tych 100 bugov ktore tam este ostanu im prepacite *3*
  • Core
    Chtělo to nechat Skyrim minimálně půl roku ještě v peci a ladit, ladit, testovat, testovat a vychytávat tyhle brouky velký jako ... *12*
  • "Ivaaanku, Ivane tady jsem... cililink... nechytil, nechytil!" *1*
  • Cahir
    *1* *1* Bethesda rulezzz
  • S koupí ještě počkám. Morrowind i Oblivion jsem si taky pořídil až v jejich broukuvzdorné verzi, a jsem s nimi nadmíru spokojen:)
  • Nj nedávají pozor kdyz dělaj patch .Doufam ze nejni na pc pac by se stáhl automaticky na steamu a to by nebylo dobre.
  • Core
    Ještě někdo pochybuje o slovech Dana Vávry? Tomu se říká přístup k platícímu zákazníkovi... ZLATEJ CD Project Red!!! Zlatej!!!
  • Hustý :D:D
  • zastrc si pindoura, tyhle blaboly frcely vcera, dnes uz je nova doba

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit