Přejít na výpis diskuzí
Po instalaci Skyrim patche 1.2 létají draci pozpátku
30.11.2011 | levis
282 příspěvků
-
když se ale někdo učil základní i/y v jiný zemy a s jinejma pravidlama tak nemůžeš čekat že bude automaticky znát pravopis všech jazyků na planetě...
-
Bože langine mě je jedno kolik mám odehranejch hodin, ani nevým kde to najdu, jen jsem ten čas plácnul podle toho jak my to přišlo rozhodně nejsem pod 200 hodinama ale i kdybych měl odehranejch těch hodin 10 nebo 8000 nemění to nic na tom co jsem psal nahoře a to konkrétně, že po tom co jsem odehrál jsem ještě ani zdaleka nevystřízlivěl a mám v plánu rozjet jí po novým roce ještě jednou... BTW z matiky jsem měl trojku a vždicky mi lezla krkem...
-
Tak timhletim prispevkem (nelíbÍ!!!) sis taky moc nepomohl. Jestli sis nevsiml, na pravopis reaguju jen mimoradne. A to pouze v pripadech, kdy jsou to hrubky tak palcive, ze mi to proste neda. Carky ve vetach prechazim, sam takove chyby obcas delam. Ale i/y jsou docela zakladni ...
-
Nevím, kde bydlíš, ale u nás má den 24 hodin. Při odehraných 250 hodinách máš denně "volno" od skyrimu necelých 11 hodin, tzn. že 13 hodin denně hraješ. Při 330 hodinách hraješ denně více než 17 hodin. To vše 19 dní po sobě. Zkus to unova a pořádně. No tohle fórum chodí i lidi s lepší známkou z matematiky než s pětkou.
-
http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file=Brilliant_idea_Todd.jpg
-
Ale jestl"I" neceho fanousek nejsi, tak je to rozhodne pravopis ...
-
Holt ke skyrimu nejsou správné testovací scénáře, jestli vůbec jsou. já si počkám na GOTY edici za 500,-. Tam už snad to bude všechno opravený se všema DLC, pokud teda dřív nevyrazí lidi, kteří to programovali.
-
Tak si přidal nulu, no a co? Nula sem, nula tam. *3*
-
Jo dethklok klasika ty tu nepíšeš snad nic jiného než to že se ti nelíbý něčí pravopis...
-
Tito lide mohou nekomu vadit z naprosto logickeho duvodu. Pokud jich bude pribyvat, tak jen tezko muzeme doufat, ze se vyvoj her bude zlepsovat.
Masa lidi nadsena z nedodelku tezko muze motivovat vyvojare k nejakemu pokroku. Tak to proste je a me to nebavi... *7* -
Zahraju si ho většinou každej den takovejch 6 hodin podle toho jestly mám čas a když někdo neotravuje tak i víc... ono se to na vysokou obtížnost s čtením knih a procházením přírodou docela protáhne (rychlej přesun používám jen občas když cestuju přez celou mapu jinak používám koně...
-
"Džízis!"
-
11.11.2011 to vyšlo. Dneska je 30.11. To je 19 dní. Krát 24. To máme 456 hodin. Takže denně ti zbývá maximálně 8 hodin na spánek a ostatní aktivity. 19 dní po sobě. Nechceš napsat jiný počet odehraných hodin, nebo odvolat "Nejsem skyrim ultrafanoušek"?
-
300 hodin? To si hrál od vydání 15h každej den, to se nedivim žes žádnej bug neviděl...
-
To že se snažím naplno dohrát a užít si hru za kterou jsem si zplatil neznamená že na ní ujíždím, oblivion jsem dohrál jednou a jen tak napůl (nebavil mě), arenu jsem nehrál a morrowind si ani nepamatuju... ps novej patch jsem neinstaloval protože jsem věděl jak by to dopadlo takže ne couvajících draku si nevšimnu...
-
Este som skyrim nehral, nestiham sa k nemu dostat, ale je fakt ze Bethesda sa ani moc svojej povesti nesnazi zbavit.Mimochodmo co sa tyka narocnosti tak kedze pouzivaju stale ten isty engine (Gamebryo), tak ten mal uz od cias Morrowindu velky problem s overdraw-om. Lepsie povedane vobec neriesi viditelnost objektov preto vsetko vykresluje cez seba aj to co hrac nemoze vydiet preto ta narocnost. Ostatne sa to da lahko cez konzolu v Morrowinde aj Oblivione pozriet a asi aj v Skyrime. Ja som momentalne dohral akurat Rage a mam pocit ze Bethesdacky pristup zavital aj do ID softu lebo je to otras. Technicky biedne, low res textury, vsetko je low poly (ani sa nedivim ze to dokaze bezat 60fps skor by ma prekvapovalo keby nie), kratke a vsade na mna vyskakuje co mam robit ako keby som mal 5 rokov a sedel za konzolov.Celkovo ten konzoloidny pristup je smutny.
-
"Nejsem skyrim ultrafanoušek...nahráno 300 hodin...snažím udělat co nejvíc questů...mám hotový...tuny vedlejších...questů...grafika mi v některejch momentech vyráží dech..." *3*
-
pprave preto kaslem na take patchy a bohate mi staci original hra bez patchov s ktorou som spokojny na 10 bodov
-
no ty vase taky..haha
-
No tak couvajícího draka už si snad všimneš. *1*