Přejít na výpis diskuzí
Po instalaci Skyrim patche 1.2 létají draci pozpátku
30.11.2011 | levis
282 příspěvků
-
ta komunita Beshedě vždy zachrání zadek , dobře to máj zařízený *1*
note: ten Skyrim, pořád se musím smát *1* -
Ješte dodatek to že si nespočítám kolik hodin jsem u hry strávil není moje lenost nebo neschopnost ale naprostej nezájem o tu věc...
-
A co PS3 verze? Ta už je v pohodě?
-
Destrukce na principu,ktery tu je uz od doby prvniho RED FACTION?Akorat vice vypiplane a ve vetsim meritku.Nic vic.
Kdyz uz se bavime o pokroku po fyzikalni strance ve hrach,tak mnohem vetsi pokrok ve sve dobe udelal HL2 a bohuzel da se rict,ze hry se od HL2 v oblasti fyziky nikam moc neposunuly.
Destrukci v BF3 tezko povazovat za pokrok v aplikaci fyziky ve hrach,kdyz se ve sve podstate jedna o predskriptovany model poskozeni,bez real-time pocitani. -
Ve zvuku. Bez debat.
-
Ono ani na PC to nebude obecně hry tak hrozné optimalizovat, jak se říká (vymlouvá). Je to jenom o použití DirectX knihoven. A když se používají ty knihovny nějak normálně, tak není možné, aby to fungovalo všude jinak, to už je pak problém ovladačů GK.
-
So how about this:
http://www.youtube.com/watch?v=hGMOMkACtn4
You should have acted, It´s already here...
The Elders Scrolls have pro-told of its return...
It´s defeat was merely a delay.
When the time after Gothic opened,
and sons of Bethesda would shed they´re own blood...
But no one wanted to believe, believe it could exist, a buggles Elder Scrolls Game!
However, there´s one it fears, in they´re time he is bug king... Howard Born!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ten skyrim je čím dál větší sranda *1*
Skoro se mi tomu ani nechce věřit, giantův katapult, draci létají po zpátku , co přijde dále , už se nemůžu dočkat *1* -
http://games.tiscali.cz/tema/problematicky-patch-1-01-pro-mass-effect-33171
-
To Langin: No jo, asi se neshodnem nevadí každej jsme úplně jinej typ člověka to co ty považuješ za zábavu (fotbal?) já povžuju za více méně nepochopitelnou ztrátu času a radši ho promrhám u něčeho co mě bavý (dobrá hra nebo knížka)... Pak, češtinu se dál učit nepotřebuju protože umím psát i mluvit česky tak aby tomu každej rozuměl a každej pochopil o čem a to my stačí, nežiju tu trvale a nepracuju jako novinář ani spisovatel takže ztrácet čas dalšíma hodinama češtiny se my nechce jenom kvůli tomu aby to nevadilo diskutujícím na games.cz... Vlastní rodinu ještě nemám a mladá je do skyrimu zažraná snad víc než já což znamená další spoustu volného času, spánku my stačí 4, 5 hodin (jsem ranní ptáče) a pracuju 8 hodin deně navíc na počítači takže u pc prosedím v podstatě celej den když zrovna nedávám špeka s kámošema... Vyplívá z toho tedy že pro tebe je 13 hodin u pc nenormální, ale pro mě je dejme tomu 18, 19 hodin před obrazovkou každodení rutina takže tak...
-
CoD si nezaslouží žádnou známku, když už je 4 roky stejný..
-
A co Company of heroes? Troufl bych si rict ze ta destrukce je celkem stejna :D
A navic zde se asi mluvi o prelomech v dejich a univerzalnosti ve hre a ne o grafice/fyzice (< i kdyz se to urcite pocita tez , ale priznejme si... Neni takove Diablo lepsi nez neustale opakovane ,graficky vylepsene ale dejove furt stejne CoD XX?) *3* -
Možná kdyby dali volnou ruku fanouškům tak by to zvládli lépe.Často ty modifikace jsou lepší,stabilnější než ty "patche".Hlavně rychle řeší podstatu problémů.
Chtělo by to přidat na krabici nápis "Dodělej si sám".Kdyby pak byla i cena snížena tak proč ne,že? :) -
No jo no, máte xšort, dostanete tohle, jednoduchý jak facka ;)
-
Jednoduse, protoze si ho nezaslouzi, stejne jako COD si nezaslouzi 8/9.
-
destrukce jakou nemá žádná jiná hra...
-
na bethesdu nespoléhej... jedině komunita vše opraví.
-
Tak zrovna BF 3 bych za prelomovou hru urcite nepovazoval.Je to kvalitne zpracovana hra,ale prelomova?V cem?
-
Bohužel teď jsem v česku do londýna pojedu pravděpodobně někdy začátkem února jestly tam budeš tak zajdem na pívo :) mě/mně je jednoduchý ale i/y se my občas plete nebo se přehmátnu, obzvlášť kdiž se snažím psát na klávesnici rychle...
-
Battlefield 3... všetky doterajšie.