Přejít na výpis diskuzí
Po instalaci Skyrim patche 1.2 létají draci pozpátku
30.11.2011 | levis
282 příspěvků
-
Prej desítková hra, tve. *1*
-
-
"Džízis!"
-
Presne takova byla i moje reakce *1*
-
-
Co je tve..jako ty vole?..hmm..tak tvuj prispevek ma obrovskou hodnotu..urcite se kazdy ted zamysli proc ta hra dostala 10 a ne min..jen diky tobe..hahaha
-
-
Zato tvůj přispěvek přímo vyzařuje hodnotou a důležitostí.
-
-
Shit, dethklok mě předběhl.... :D
-
-
no ty vase taky..haha
-
-
-
Zato tvuj prispevek ma hodnotu zlata, ze? *7*
-
-
-
-
Potvrzeno! PC patch 1.02 rovněž obsahuje špatný kód pro magickou odolnost (ta je nyní zredukována na nulu) a draci lítají pozpátku. Momentálně nehratelné. Tak tomu říkám trefa, Bethesdo, díky. :)
-
-
Já si ve steamu zakázal automatickou aktualizaci, doufám, že ještě není pozdě.
-
-
Doporučuji sledovat diskuse na oficiálním foru, je to mazec. :)
http://forums.bethsoft.com/index.php?/forum/180-pc/
Administrátoři okamžitě mažou všechny příspěvky ohledně "broken" 1.2 patche. To by Bethesdě šlo ... -
-
Tak to snad ne, to je jako by byli v nějaký poslední agonii :) Rofl, nicméně... kamarád to hraje docela intenzivne, vychvaloval že je to podobný starejm hrám a principům... a to to byl největší pařan Daggerfallu a celkově to neni casual hráč, tak nevim.
-Mě to na kompu de hodně blbě, ale začátek sem rozběhl a bylo to žalostné a hrůzné, oproti např. Daggeru bíííída, a to same začátek Morrowindu či Obliviona (kterého ted na tom samém PC hraju na High s essintial addonama a je to podívaná + VELIKÁ zábava!)
-Ten novej engine je hodně náročnej, a na slabším železe podává hodně špatný výkon - vůbec náročností neodpovídá tomu, co se děje na monitoru :). Ale na o trošku lepším HW to běží moc pěkně - což to vyrovnává.
-Jinak to menu ve hře - to je totální hovadinka, mít vše jen v textu tak to je velikej ROFl a rozhodně to přidá na atmosféře "pravého" RPG - za které máme tuto hru považovat.
Takže asi tak, hru sem sosnul - abych zjistil, že i když splnuji minimalni config tak hra je nehratelná - i když v .ini nastavim jeste nizsi grafiku než je možné ve hře. Zabugovaný je to víc než Daggerfall ( :D:D ) a final patch + nedejbože community patch jsou v horizontech roků. Pak až mužou přijít funkční větší MODy - které postupem let z této hry udělají TOP RPG ve všech ohledech - stejně tak jako je dnes natom Oblivion (po 6ti letech.))
No a v tý době budu mít novej komp a možná si tu hru kopím za 500 na netu. Ne jako když vyšel Morrowind a já po letech trápení a vyčkávání (:D) po Daggerfallu upaloval pro krabici hned jak byla v obchodě a vypláz za ní 1500, což bylo asi jako bych dneska za ní dal 5000, protože předtím jsem si nevydělával :D Tož tak... dal bych 8/10, mín asi ne, možná jako fanboy 9/10 - u obou hodnocení bych připsal, že během pár let hra dosáhne kvalit hodných pro absolutní hodnocení a vstup do RPG Hall of Fame! -
-
Ale prdlajs novej engine! Porad gamebryo akorat tomu zmenili nazev - tohle povazuju za neco neskutecnyho od betšedy, dneska opravdu dokáží lidé lhát neskutečným způsobem. Mam teda to stesti ze mi hra nespadla ani jednou a bugu sem moc nepotkal na tak velkou hru je to fajn. I kdyz teda za bug povazuju to menu - to je od bethešdy neskutecny nalhavat o novym engine a jeste takhle pokaknout pcckare pritom stacilo malo i kdyby melo vylepsene pc menu vyjit az v prnim okamzitem patchi... Na zacatek hry nehled ten je shitka a jakmile si aspon trosku zvyknes na to konzolofailmenu tak je ta hra dobra plus i pres chyby, ktere vyjmenoval Vávra. Za mě 85% kdybych to hodnotil. *16*
-
-
-
Obávám se, že to nám nepomůže. Maximálně to zamezí aktualizaci steamu, nikoli však hře. Ta se aktualizuje při spuštění .. bohužel.
-
-
Je možné vypnúť aktualizácie pre každú hru zvlášť *3*
-
-
Steam to ale bohužel ignoruje, ikdyž si aktualizace zakážete, stejně se update provede ... vím, o čem mluvím.
-
-
Verzi mám pořát 1.1.21.0. a to mi běžel Steam asi půl hodiny než jsem si tohle přečetl. Pak teprve jsem vypnul aktualizaci hry a až potom poprvý spustil.
-
-
Já jsem na tom stejně steam mě běží od 15h a tedka jsem pustil skyrima a mam taky verzi 1.1.21.0 a to jsem nic nevypínal.
-
-
-
-
-
Ja to nechapu...to nemaji betatestery? Navic na konzoli to snad neni tak tezke otestovat, kdyz jsou "vsechny stejne" a nelisi se OP, HW a jinyma vecma jak je tomu na PC...
-
-
Ono ani na PC to nebude obecně hry tak hrozné optimalizovat, jak se říká (vymlouvá). Je to jenom o použití DirectX knihoven. A když se používají ty knihovny nějak normálně, tak není možné, aby to fungovalo všude jinak, to už je pak problém ovladačů GK.
-
-
Ano a proto si my zlí piráti, koupíme Skyrim až za rok ve slevě a k tomu nainstalujeme tou dobou již vychytaný OOO + hromadu Hi-Res modu. Nebudeme přece platit plnou cenu za betaverzi hry, že ano?
-
-
Jen by mne zajimalo, kolik "zlych piratu" si tu hru za rok opravdu koupi ... na moc velke cislo bych nesazel.
-
-
Já minimálně ano. Abych teď vyplázl litr za krabičku se hrou, která bude použitelná zhruba za rok, bych opravdu musel být hlupák.
-
-
Jj..7 milionu lidi co si hru koupily jsou hlupaci..a jen ty jediny jsi ten chytry..lol..se mi snad zda co dneska lidi vypusti z pusy :DDDDD
-
Souhlasim s tim, ze pristup Bethesdy je slusne receno zalostny. Jestli to omlouva piratstvi, to nevim. Ja byl na pirateni vzdycky docela pes. TES V nekoupil jsem si ale take nekoupil, a mozna nikdy ani nekoupim. Z videi a internetovych diskusi ale vim, ze je to momentalne nedodelany polotovar. Hru jsem si proto stahnout nemusel.
-
-
Zadnej nedodelanej polotovar to neni, nesmis verit vsemu, co si kde prectes.
Nebudu komentovat tenhle patch, kterej si zatim nenainstaluju, ale ve verzi pred patchem sem zatim nenasel jedinej vaznejsi bug. Jenom par neprijemnosti.
Nemam nic proti tomu, kdyz si to nekdo stahne na torentech jako demo, vyzkousi a pak koupi nebo smaze, ale nemusi si to tady verejne nesmyslne obhajovat, aby ulevil svymu svedomi.
-
-
-
-
-
To není nevýhoda! To je výhoda! To je takhle naschvál! Snem každého draka je přece umět „couvat“. *3*
-
-
Já si myslím, že to jsou nová DnDeluxe pravidla! *5*
-
-
Ten skyrim je čím dál větší sranda *1*
Skoro se mi tomu ani nechce věřit, giantův katapult, draci létají po zpátku , co přijde dále , už se nemůžu dočkat *1* -
-
nejaky fanboy ta presveci ze je to fantasy, takze je to normalne ;)
-
-
v bethsedě si řekli, draky má ve hrách kde kdo, pojďme na to nějak originálně .... braingstroming ..... navrhy..... vylučování ..... výsledek > patch 1.2 draci létající pozpátku *1*
-
-
Draci se chovají divně !! *1*
-
-
*1* *1* Bethesda rulezzz
-
no sakra, to chcu vědět, jak se jim povedlo udělat tolik nových bugů, stejnej efekt by mělo, když by si otevřeli zdroják a náhodně něco odmazávali, to to proboha nikdo netestuje? *2*
-
-
Testeři museli vychytat před vydáním většinu bugů a do té doby se nesměli hnout z práce... všichni zemřeli hlady. True story *3*
-
-
Joooo desitkova hra ta se pozna hned :) Ani po 10. patchi se clovek nestaci divit bugum, ktere dokazou vyvojari vykouzlit :)
-
-
Bez si zahrat pexeso,tam zadne bugy mit nebudes. Takze je to vlastne desitkova hra. *1*
-
-
Pokud by ho vydala Bethesda, tak i v tom pexesu najdeš desítky bugů a bude dostávat desítky.
-
-
Uz me to nebavi porad dokola omilat,ale do dnesniho ptache(ktery nemam vyzkouseny,tudiz verim co je psano),nebyl ve hre zadny bug nejak skutecne omezujici hrani. Alespon en an PC verzi.
-
-
Omluva za preklepy
-
-
-
-
-
aj draci majú svojho Jacksona! a čo vás do toho?! aj draci majú svoje sny! :D