Přejít na výpis diskuzí
Po Stalkerovi oživují tvůrci z GSC i strategickou sérii Cossacks
19.5.2015 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
Ahoj,
prave pro vas bylo vytvoreno "České velvyslanectví" na
http://www.cossacks3.com/forum/index.php
kde se muzete zapojit do diskuse nebo jen prispet nejakym navrhem ci napadem jak zlepsit hru! Muze to byt zrovna vase zlepseni hry ktere se ujme! Popiste vas vysneny Cossacks 3 jako esej!
Ti nejaktivnejsi z vas na foru ktere jsem jiz zminil se budou moci podilet na betatestu hry ! -
Moja srdcovka a predchádzajúci diel bol vynikajúci, vyzerá že si zachoval ráz starej klasiky v novom šate. Už sa teším :P
-
Jééé Kozáci, pamatuju si na recenzi Michala Rybky začínající slovy Baroko.... a měl pravdu. Kozáci byla hra z baroka, z dob smrti, mušket, vypjaté víry v Boha, velkolepých kostelů - a velkolepých bitev. Ding dang dong..... už slyším zase zvony. Tohle bude super super super - doufám ! Konečně zase po dlouhé době barokní bitvy...tak ať jim to vyjde !
-
aj napriek tomu, že Cossacks som miloval, dúfam, že budú viac balancovať jednotky a hlavne žoldnierov, lebo Dánsko v mixe s žoldnierskymi dragúnmi a kozákmi bolo perverzné...
-
Heh, si pamatuji, jak jsem čuměl, když mi protivník prošel lesem do základny. Strašně jsem se rozčiloval, že to by se v Age of Empires II nestalo:)
-
Paráda. Jediný co bych si přál aby každý národ měl odlišné jednotky (barevně atd.) a děla měla obsluhu!!!!
-
Moje nejmilejší strategie, která se dá bez pohoršování hrát dodnes a zub času není moc znát - izometrická grafika pořád vypadá dobře, kampaně pořád velká výzva a bitvy proti živýmu protivníkovi přes Hamachi neuvěřitelná pecka.
Už se pekelně těšim - pořádných strategií, kdy nede jen o grafiku a whow efekty je jako šafránu! *1* -
Ano ano ano! prosim! konecne klasicka realtimovka, ktora neni len remake! Toto kupujem skor, nez to stihnu vobec vydat!
Co? vela emocii a vykricnikov? Tak potom nerozumiete starej zlatej ere RTS zanru! -
-
Dyť to ale je remake...
-
-
tak ak niekto robi remake nejakeho doelu, tak je asi trochu odveci oznacovat to za treti diel, nie?
-
-
přečti si celý článek
-
-
-
-
Tak hlavne doufam ze poresi trochu vic ekonomiku kdy mnohotisicove bitvy koncili na Cannon Swarm ... navic jeste trochu vylepsit AI jednotek kdy bud stali a nechali se zabijet, nebo udelali vlacek a vyrazili do utoku :D
-
tak ted mam neskutecnou radost :D moje neoblibenejsi strategie *14* *14* *14*
jak se koukam na screeny, tak si hned musim jit zahrat jednicku