Přejít na výpis diskuzí
Po Stalkerovi oživují tvůrci z GSC i strategickou sérii Cossacks
19.5.2015 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
Jednička byla výborná, pořád se k ní i po letech vracím.Škoda, že některý použitý herní mechaniky se nerozšířily i do dalších her. (umírání vojáků při nedostatku jídla, při střelbě se spotřebovává uhlí a železo, dělostřelectvo je schopný zabít jednou střelou polovinu jednotky)
-
Cossacs bylo super RTS... Dvojka to ale celkem zkazila, takže budu opatrný s očekáváním.
-
Důvodem je prý i fakt, že v roce 2001 bylo mnoho současných hráčů příliš mladých, než aby se dostali k hraní původní hry
to jako myslite vazne tohle jo???ten kdo tohle napsal by mel vysadit to na čem si ulítává protože tohle napsat chce mit bud uplne vymletej mozek v rauši po požití čehosi nebo je to úplný ...... kterej nevi která bije
pro autora te vety: v každý době,kazdej rok,kazdej den sou na svete deti a v zivote sem neslysel vetsi blbost nez to ze se neaka hra nehraje kvůli tomu ze je moc mladych lidi,,,,,to je fakt ulet pane *5* -
První díl byl super. Kampaň byla dlouhá a těžká a mulťák, no super. Dvojku jsem jednou dohrál a už víc jsem na ni nešáhl. Snad bude trojka jak jednička a ještě lepší :)
-
Dodnes si na Cossacks pamatuju... asi prvni RTS, kde byly ty bitvy opravdu epicke a nebojovalo jen par desitek jednotek. Bylo to navic docela inovativni - kdyz doslo jidlo, tak zacali vojaci pomalu jeden po druhem postupne padat mrtvi k zemi atd.
-
O takový hře jsem v životě neslyšel...