Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zetko, myslel jsem si, když navrhneš, že LOTRO je lepší jak WOW, myslel jsem si, že budeš brát třeba grafické nebo ovládací prvky, ale místo toho navrhneš příběh, díky kterému je wowko v guinnesově knize rekordů, přes 860 dějových linek a přes 2000 hodin příběhu, což znamená, že wowko ma nejdelší a nejrozsáhlejší přiběh ve světě her. :)
  • Wow je nejlepší ale pandy uz smrdej do cata to ještě bylo dobrý , warlordi budou asi lepší než pandy ale jak říká david koller nic neni na.stalo :DDD
  • Treba to bezne delaji :).
    Kazdopadne je to trochu jine, kdyz sedis s prateli u piva a rozhodne je to jeste vic jine, kdyz nemas sebou smarthphone, jsi bez internetu a proste z relaxujes. Kdyz jsi pripojen k siti, tak zpravidla te "otravuji" veci, jen diky tomu, ze mas moznost jineho typu komunikace :).

    Nekdy neni spatne, zajet na dovolenou bez moznosti se nekam pripojit a nebo idealne, kdyz dojde k vypadku site a nebo dokonce k vypadku elektrickeho proudu, pak zkuste prijit na to, co delat v takove situaci. A jak se projevi na psychice dotcenych osob.
  • Bud das prednost hrani, nebo das prednost rodine, pratelum, nebo das prednost nejakemu jinemu konicku (sport, kultura, cumeni do zdi atd.). Pokud mas priority jinde, a venujes se hrani pouze v dobe, kdy opravdu uz neni, co delat. Tak je jasne, ze ti nic extra nezbyde.

    V soucasne dobe me osobne treba ani nebavi hrat, tak koukam na filmy a ctu si. Je to zmena, ale nemuzu rict, ze nemam cas na to a to. Cas je ale prioritou pro me osobne je neco jineho.
  • Trochu si protirecis, na jedne strane reknes chaba vymluva, kdyz to nekomu nesedi a nakonci tohodle postu napises, ze to neni pro kazdeho :D Jen se nad tim zamysli. Me osobne Asijsky styl nevadi, ale vzhledem k ostatnim, se kterymi obcas hraji to moc nejde dohromady, protoze oni proste asijsky styl nemaji radi a ja jim rozumim, protoze jsou naopak veci, ktere oni muzou a me jsou proti srsti :)
  • Vidis a me treba pandy nevadi, ale vadi me wildstar :) Kazdy ma jine chute :)
  • Předplatné se zdražilo jen Britům. Naše v eurech zůstává stejné.
  • tonnymontana
    Wow byla docela sranda pred pandama bohuzel asian styl a pandicky s kungfu me moc nesednou, aby se nereklo projel jsem datac a byl rozcarovan.

    pak prisel Wildstar a ja jen valim oci ma to snad vse dobre z mmo za 10let. komplexnosti pripominajici SWG v zacatku ale obohacene o nove prvky. jenom souboj se da popsat s jakoukoli priserou na list papiru:) je tam toho hodne a pokud nekoho neodrazuje sverazna grafika klidne do toho jdete budete prekvapeni:) ja si ho uzivam uz od launche a hodne lidem kterym jsem to popisoval treba u vecerniho relax diabla si to poridilo..zklamani nejsou:) pokud vim zadne mikrotransakce, zadne kupovani goldu u NCSOFTU do hry ciste jen hra a pak mesicni poplatek a tak by to melo bejt:) jakmile tam pridaji milion asijskych napadu na dokopeni toho ci onoho odradilo by me to.

    WoW jsem zrusil, datadisk zdarma je hezke gesto ale pro vsechny co to koupili je to rana pod pas coz ma blizz u wowka rad jiz delsi dobu. a Kupovat novej datac stim ze se zdrazi predplatne + bude vice veci v eshopu to me uz zarucene nelaka. asi bych jim rekl diky za hru pred pandama a at se dari:)
  • 14 dungů na end game? Se divim, ze to sem vubec pises. Dyt to je ostuda jak *12*
  • Jenze ja nehraju hry proto abych expil nejaky trapny levely. Me to vubec nezajima, stejne jako me nezajima uber vybava, nezajima me "jedinej spravnej set abilit" ... ja hraju hry proto, abych se u toho bavil. A chodit od otazniku k vykricniku a zpet, mi teda jako zabava neprijde. A stejne tak me naprosto nezajima nejakej tzv "endgame", coz je jen chimera. Co jako z toho, chodit porad dokola tentyz dung, tentyz raid ... a cekat, az mi milostive padne ten 0,001% item a pak jeste resit, kterej kkt mi ho veme.

    Ja proste jen konstatuju, ze je to proti stavu pred 5+lety naproto ubijejici nuda, cemuz nasvedcuje i pocet realne hrajicich hracu, kterych je podstatne min, nez tech, co plati. Hromada hracu ve hre se logne, a hodinu nebo dve se vykecavaji v chatu, ale vubec nehrajou.

    A nejakej dalsi datadisk s tim nic neudela, protoze nemuze, to by museli vydat novou hru. Vem si, ze z mesice gratis sem odehral dve vikendovy odpuldne. A to jako "novej hrac" (samo sem wowko nehral poprvy), takze by me to aspon na par mesicu melo zaujmout, ale nezaujalo. Je tu spousta mnohem lepsich her. Byt trebas s prudicima omezenima, pokud chces hrat gratis.

    Chces uzasnej pribeh? Mas tu swtor, s hratelnosti minimalne 2x, pokud to das za obe strany. Chces uzasnej ohromnej a graficky spickovej svet? Mas tu lotro, byt poloprazdny Chces vyladeny a vysperkovany "wow"? Mas tu rift, kterej je mnohem lepsi. A samo muzem pokracovat, chces vylozene arkladovou pitominu? Ok, mas tu nwno. Chces neco na tema postapo? Fallen Earth. Proste desitky spickovych nebo aspon solidnich games, pricemz vsechny jsou lepsi nez wow. Wow uz davno neni hra, wow je socialni sit, proto tam lidi chodej, ne kvuli hrani. Byl jeden z prvnich a taky je posledni, nikomu dalsimu se neco takovyho zopakovat nepovede.
  • PS. Jen prvně založte Starter Edici Wowka, jinak to nepůjde, pak zkopírujte link a .. tadá.
  • Ahoj,

    Jen bych chtěl upozornit, že když umíte hledat, seženete i promo linky, za něž pak tu hru koupíte až směšně levně - https://eu.battle.net/login/en/?ref=https://eu.battle.net/account/management/upgrade-wow.html?region%3DEU%26promo%3DclassicFS50per%252CclassicFS50perRU&app=bam&cr=true

    Když použijete tento link, sleví se cena hry (teda Battlechest = všechny datadisky VČETNĚ Mop) o velmi, velmi hodně. Tuším na 3 eura.

    Enjoy všem :))
  • Tak se zda,ze na tohle nema pan Pravda odpoved *1* Asi konecne zdrtil pravdou sam sebe.
  • tak to je dneska 99% MMORPG, open MMORPG se zacinaji sice vracet Archeage, Albion, ale to je opravdu pro HC hrace, protoze sam si tam ani neuprdnes a natodle uz opravdu nemam cas, todle uz mam zasebou v UO a hlavne v Lajne, kdy se v noci cekalo na bose a pak se o nej x hodin bojovalo mezi hracema *1*
  • supr na te hre je ze z ni mam pocit ze ti tam nikdo nehazi zbytecne klacky pod nohy, ano system class je hodne podobny tomu v Riftu, ale jen v zakladu, tady je to totalka, kdykoliv mimo combat (krom instanci) se muzes prehodit na jinou class, todle me vzdycky hrozne stvalo v jinych MMO, kdy jsem chtel levelit alta a nemohl byt s mainem ve fronte na end instanci tady zadny problem, craft je tu kompletne nove povolani, levelujes, musis resit gear apod.., 12 dungu (pro leveling), 14 dungu na end game, nektere jsou uplne nove jine jsou hard verze tech nizsich, ale Hard verze neni otom jen vic HP a DMG, ale spolecne maji jen prostredi, ale jina cesta, 22 trialu (instance ciste jen na bosse), 14 minidungu jako trenik behem levelingu, hunting logy, Grand Company, v open World se jezdi FATE (public eventy) a Hunty (opravdove loveni, mob ma random spawn misto, takze se nejdrim opravdu musi najit), Guild a privat housing, Mount/companion, ktereho si nejen osedlate, ale i muze bojovat svama a progresuje (davate mu gear, vybirate skilly...), craft companion (podobne jako v SWTOR) a co je uplne da best a nejvic me u hry drzi je komunita, takovou jsem naposled zazil v EQ a UO, kazdy rad poradi, pomuze, ale co jsem se dozvedel tak todle je pry u FF serie standard, preci jen to neni hra pro kazdeho
  • Jaká výmluva? Vizuální stránka hry je prostě zásadní a ne všichni rádi ty úchylárny.

    Co je v té hře tak super? Já viděl jen videa, kde vyzdvihovaly různé herní prvky s tím, že jsou v té hře zcela originální, přitom jsem naprosto totéž a lépe viděl v jiných MMO (Rift např.).
  • Me vadi jak je tqhle hra instancovana to proste neni open world...a to me hodne kazi dojem z mmo. Uvazoval jsem o t kvuli kampsovi co hraje na ps4.
  • jako todle je ta nechabsi vymluva co znam, ale budiz...
    na druhou stranu pokud nekomu nevadi buzi elfici, vysmaty kravicky, orkove, trpalzlici a buh vi co jeste, tak nevim proc by mu meli vadit "sikmo-ocka", ja jsem osobne nikdy hry nehral kuli tomu jak vypadji, ale jak se hraji...
  • species
    hah, owned. +1
  • Aaaa kdyby to tak šlo celou hru... Bohužel nejde. S výzvou to asi slavné během expení nebude, protože by za to každý Blizzard nakopal. S tímhle ani nikdo rýpat nechce. Expení je takový větší tutorial k endgamu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit