Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neplete si to, jen reaguje na tvuj prispevek, ve kterem se ty o kvalite hry nijak nezminujes...a toto je znicujici pravda, ktera te naprosto dokonale rozdrtila
  • Jsi hloupy. Podle tvoji nesmyslne logiky by nekdo mohl vydat MMO s jednim predplatitelem typu Bill Gates a hned by podle tebe bylo nejuspesnejsi MMO na trhu. Absolutne si pletes pojem prijmu s obrazem hry, ktery je u WoWka tragicky uz nekolik let a vsichni, naprosto vsichni to vi. Predplatitele klesaji dramatickym zpusobem a o te hre uz ani pes nestekne. Je to mrtva znacka. Samozrejme az na par nerdicku bez zen typu WoWFan, kteri si neco takoveho neumi predstavit *1*
  • 1k za hru a 700 za kartu, kamaráde já hral warcrafta 6 let možná i déle tak nepiš když nevíš kdo je za nickem kdo má výhrady na blizz fakt mně musí poučovat casual hráč o wowku ? :)))
  • Z toho co jsi napsal vyplyva, ze jsi na raidech hodne lamil, kicknuli te kvuli tomu z raidu a ted mas mindrak. *1*
  • Ak som si kupil WOW Vannilu a este ju nemam registrovanu a registrujem si ju teraz, dostanem aj tak datadisky zdarma?
  • Ronox
    Záleží s jakou guildou hraješ. Já byl v takový "friendly" guildě, ale zároveň jsme nebyli casual hráči. Taktiky před raidem jsme samouřejmě posílali, ale dobře jsme věděli, že ne všichni se na ně podívají, tak jsme to pak vysvětlovali během hraní. Pokud máš doopravdy dobrou partu což u nás, když jsme byli 10m skupinka šlo, tak je to pak něco jinýho.
  • Ty žiješ ve snu a možná v minulém století, víš co je to byznys ? a kapitalismus ?
  • Tuto návykovou peníze ždímající HOVADINU může hrát pouze mentál. Sám jsem jím kdysi byl - jen co nejdříve nahonit maximální úroveň a pak honit výzbroj, aby člověk nebyl při pokusu o raid za žebráka bez kvalitní výzbroje. A běda pokud se člověk při raidu odváží nepostupovat podle předem daných postupů (myšleno postupů, které je asi každý povinen nastudovat na internetu, protože vám při hře nikdo nic neřekne). Všichni prostě všechno dokonale znají a ovládají, všichni jsou mistři světa a jen vy jste neschopná troska. Takový dojem jsem ze hry měl.
  • Pletes si prijem firmy s realnym obrazem stavu hry a jejich subs, ktery je naprosto tragicky uz pres pet let. Jsi hloupoucky a jen doufam, ze jednoho dne tohle vsechno pochopis a prestanes zit ve snu. *15*
  • Jakych 17 stovek? Pokud si chces hru vyzkouset, tak mas trial free verzi. Pokud chces vyzkouset jen datadisk, tak je snad jasne, ze si ho musis zaplatit.
  • Nemáš pravdu si to vezmi takhle půl mega nových hráčů co koupí hru za 1k to je 500 000 000 korun + 175 000 000 za měsíc hraní :))) není to až tak malí čísličko jak píšeš že ? + si vezmi ten zbytek co si koupi datač + čas, když jenom jaký šílený cifry skáčou u toho půl mega hráčů
  • Podle tvoji tragicke logiky bych se nedivil, kdybys ve svem pristim komentari napsal, ze Justin Bieber ma uspesnou hudbu, protoze ho posloucha 500 milionu tlustych panen, do kterych nikdo nikdy nezajede. Cislicka dolaru neznamenaji nic, kontext znamena vse. Smulicka, smudlicku. Toto znicujici pravda, ktera te naprosto odrovnala.
  • A pro koho je to zničující? Pro Blizzard s příjmem 1 miliardy dolarů ročně jen z WoW asi těžko *1*
  • Datadisky zadarmo sou na nic možná maximálně pro lidi co mají boty a budou farmit na 10 účtech, měli dát aspon herní čas a ne že když si to chci skusit tak musím vysolit 17 stovek to raději koupím Dragon age + assassína za ty prachy
  • Zatimco v minulosti se ohlasovaly rusty v radu milionu, dneska vyzdvihuji kazde male cislicko a nerdici ho oslavuji jako velke vitezstvi. Lolicek. WoWicko je mrtve a tohle je jen z dalsich dukazu. Takhle malo subs melo tohle MMO naposled u vanilla verze. Toto je znicujic pravda, ktera naprosto zdevastovala jakkekoliv nadeje koholiv na novy start WoWka.
  • A co ti co si koupily všechny datadisky mě to vyšlo na nejméně 1500 korun to je spíš tak plivanec do obličeje.
  • Overwatch
    To říkali už tuším někdy kolem Lich Kinga, že by chtěli vydávat jeden datadisk ročně. Zatím se jim to nedaří :)
  • Likandros
    Od tvůrců bylo jasně řečeno, že budou datadisky vycházet častěji, takže dost možná si velký počet hráčů udrží. :) Ale známe to - dokud to neuvidím, tak tomu nebudu věřit. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit