Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měsíc hraní grátis? Takže máš dva měsíce hraní dohromady v ceně hry?
  • Koukat se tímhle stylem na MMO je blbost.

Raidy jsou jen jedna část hry a pro mnohé MMO hráče (včetně mě) naprosto nedůležitá součást hry. Je zlo hrát MMO tak, že co nejrychleji získám max. level, abych pak grindoval jak hlupák nejlepší možnou výbavu. Kor v MMO, kdy se výbava neustále mění, něco takového postrádá smysl a je to čistě ztrátou času. Já MMO hraju kvůli samotné hře (baví mě postupně levelit, objevovat nové oblasti, skilly a další herní mechaniky) a kvůli komunitě.

Hráči sami si dělají MMO hloupé a sami tam svou blbostí ztrácejí čas nad podle mě nepodstatnými věcmi. Nejhorší jsou pak ti, co berou MMO jako druhé zaměstnání. To už bych považoval za skutečné zlo pro hru i je samotné.
  • WoWko je dobrá hra - sám jse ho léta hrál a občas ho ještě zapnu. Hraju ale LOTRO a to je podle mě výrazně lepší hra, pokud vám jde spíše o herní svět, příběh a občas instance. Na pvp to ale není (WoWko pvp mě ale taky nebavilo).

Brzy vyjde pro LOTRO velký update přidávající novou rasu a povolání. Spousta hráčů proto začne hrát pěkně od začátku, od začátečnických lokací, které tedy budou více naplněné a celá hra bude daleko zajímavější i pro zcela nové příchozí hráče, kteří si občas stěžovali, že v začátečnických lokacích nikoho nepotkali. Proto si myslím, že s tímto updatem bude ideální čas LOTRO konečně ozkoušet. Podle mě je to strašně podceněné MMO nikterak horší jak WoW, v mnohém podle mě lepší.
  • Všechno je to o preferencích a organizaci času. Čas vždy je, když se chce. *4*
  • to je jednoduche cas,ktery venoval raideni NEMOHL venovat randeni a tak zadnou holku nemel a nema *3* ale za to mu ro v raidu slo dobre*14*
  • Mám na vás otázku. Koľko voľného času vlastne máte. Ja rovno poviem, že ak je to 1 h tak je to výhra. Musím sa venovať toľkým veciam....
  • Ahoj, souhlasim s tebou v prvni casti, aby clovek neceho dosahl, tak musi do hry investovat urcite usili. ale rozhodne to dnes nevypada jako za casu TBC. Blizzard od te doby vysel casual hracum hodne vstric a dnes si plnohodnotne WoW, muze zahrat kazdy. Ano, stale plati to, kdo chce hrat na top urovni musi toho obetovat hodne, ale...
    S tim "noliferstvim" zasadne nesouhlasim. Promin, ale to nechapu, kde se tyhle predsudky stale berou. MMO jsem prosel celou radu, potkal mnoho lidi a fakt nemuzu rici, ze bych nekoho takoveho znal. Ano, extremni pripady se daji najit kdekoliv. Navic, nechapu v cem je lepsi parta kamaradu, kteri si sednou na par hodin k pivu oproti parte kamaradu, kteri si sednou ke hre a bavi se vsichni stejne. Albert Einstein jedou rekl, ze je snazsi rozbit atom, nezli lidske predsudky.
  • 10 let a stale se WoW smeje ze svyho trunu *5* A jeste dlouho bude...
  • Nahodou nasbirat napr. full pvp epic gear je dneska hracka. Treba behem prvniho datadisku pred lety, to byla jina káva :)
  • Asharak
    TO je ale pravda, nebo alespon 30 dni s kazdym dalsim
  • Bože můj, je mě trapně že sem to vůbec přečetl. Běž se vožrat a už se nedepiluj.
  • Mě to prostě přijde nefér to rovnou mohli dávat všechny datáče zdarma od začátku a platit jenom měsíční poplatky.
  • tak potom nechapem v com je pluvanes do tvare? bolo by ti lepsie keby to nedavali zadarmo? mal by si lepsi pocit z toho ze ini si to tiez musia kupit?

keby ti niekto pred pol rokom povedal ze o pol roka to bude lacnejsie, tak by si cakal pol roka?
  • Ale jo, oni ti co mesic vydaj jednoho mounta, prodaj ti ho za $40 (protoze aby mel kompletni sbirku, tak ho nutne musis mit) ... a slib bude splnen, no ne? Za dva roky pak tech 24 mountu, za ktery si vycaloval $1k daj gratis k mesicnimu sub ... a ty se pudes nekam obesit.
  • Ehm, pokud uz by si to mel kupovat, tak na battlenetu koupi komple za 15Ecek => neco kolem 4kil. Ale viz vejs, pokud ma nejakej zaklad s libovolnejma datacema nebo ne, tak mu k tomu ten zbytek stejne aktivujou. Je totiz v jejich zajmu aby moh hrat (a platit).
  • Ale prdlajs ... dostal sem mesic hrani gratis (coz je IMO taky duvod, proc pocet hracu stoupa, pocitam ze rozdavali ve vetsim mnoztvi), ve stats se to samo projevi jako mesic sub. A ac sem si hru nikdy nekoupil, a jeste pred par dny sem si moh extra koupit pandy, tak ted uz je mam aktivni. A abych moh hrat za $$$, staci mi aktivovat kod z libovolnyho zakladu. Je uplne jedno, jestli 10let starou vanilu nebo stavajici komplet. A samo, dostanu v cene i ten mesic co je k tomu pribalenej.
  • "Žádný háček v tom jednoduše žádný není."
    Jen drobný nadbytek jednoho žádný... :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=5NNOrp_83RU
  • Nechci pindat, ale dá se pořídit i 30 denní předplatný, ne že by to vyřešilo tvůj problém :).

Já si wow jako vždy koupím, zaplatím si 30 denní předplatný a bude na měsíc zábavy až až. Jedu jen PvP a bude zase sranda! Mě ty BG prostě bavily. Skončí karta a jde to k ledu. Ale jaká hra mě dokáže zabavit na 2 hodiny denně 30 dní v kuse? (v podobném žánru) I když je to vedle, tak ještě dota(2). Jako malý pivo jsem vydržel sedět u víc věcí, ale to taky byly větší pecky, souhlas? ;)
  • tak wowko bezesporu je jedno z nejlepších a nejhranějších her na trhu. Bohužel je to pořád jenom MMO. Obecně všechna MMO považuji za hry pro "No lifery". Ano, lze to hrát stylem "casual", ale aby se člověk někam dostal a mněl alespoň slušnou výbavu chce to mnohem více než 3-6 hodin týdně. Bohužel ale v dospělosti člověk nemá čas sedět u počítače každý den 2 hodiny, natož třeba v sobotu nebo v neděli chodit na raidy. MMO jsou ideální pro studenty, důchodce nebo lidi, co nemusí chodit z jakéhokoliv důvodu do práce a nemají rodiny nebo partnery, dům s pozemkem, atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit