Přejít na výpis diskuzí
Počet předplatitelů WoWka zase překonal 10 milionů
5.10.2012 | Adam Homola
135 příspěvků
-
http://www.armitage.cz
U nás se zrovna nahodil Wotlk neni kam spěchat *1* -
Aby ses nedivil .... *1*
-
Na ten sem hodně zvědavej. Je to pěkně stylizovaný a některý prvky (souboje, questy) vypadaj hodně slibně. Chtělo by to konečně betu.
-
nejlepsi hra v dejinack lidstva hra ktera vas vtahne do pocitacoeho sveta .
wow je krral mezi mmo zadne nedosahuje kvalit tuna obsahu je tam toli veci ze mat co hrat na roky dopredu
jeto proste king.
a napodbenina gw dva e jen malej jebak na trhu smmo nic neprinasi uz jen ze za nakou snahu treba v tom jejich pvp za naky rating nebo nco dostanete jen vzhled itemu a to aj v pve proste causual mmo. a nejlepsi je ze si dotoho gw va kupujete a real money nae krystaly tvl to yo kecu jak jetosuper hra kde za nakou snahu mas je jine vzhled ... a neplats popplatky haha
a jese asi lidem nedoslo ze novy obsah nebude tak rychle uz snad naky po pul roce byl haga. -
Rovnako tu, GW2 je naozaj sranda kym nedosiahnes 80, potom ta v podstate nic nenuti hrat dalej, zbierat sady len koli kozmetike? - ja som napriklad skoncil preto, lebo mam thiefa a v dungeonoch hrat za melee je utrpenie (PvP je pohoda).
-
No nevim jak Scrolls, ale jestli ma nejake MMO vubec sanci zabojovat, tak je to Wildstar.
-
Pokial mi niekto z veteranov povie, ako si MoP stoji v porovnani v TBC, tak by som bol aj ochotny sa vratit.
-
v poho, myslim ze uz i flejmovat na tohle kazdyho davno omrzelo .)
-
Osobne som wow prestal hrat asi 2 mesiace po vydani Cataclysm, ale pokial je 10M ludi ochotnych platit mesacne za hru, ktora ich bavi, preco nie? Nikto ich nenuti to hrat, rozhodli sa sami, ja to Blizzardu prajem. A zacinat koli tomu flame je totalna hovadina.
-
Tohel jasne vubec nebylo, MOP mel velmi negativni ohlasy od pandahateru a medii, navic po Cata hodne hracu odeslo a nebo jsou velmi opatrni s nakupem a cekaji na hodnoceni.
Nastesti MOP je velmi kvalitni datadisk a nebal bych se ho oznacit za nejlespi datadisk pro WOW vubec, alespon co se tyka levelovani, obsahu na max levelu, prostredi. Ale na hodnoceni je velmi brzo a uvidime, jestli tentokrat Blizz bude vydavat obsah rychleji. -
no ja jsem hral gw2 ale ted vazne uvazuju ze skoncim, hraju hlavne dungeony a mnozstvi exploitu a hracu kteri je zneuzivaji je neskutecny. nebudu se stresovat a vypadat jako ... kdyz pokazde pisu do chatu lfg, no exploiters a koukat jak kazdy naokolo ma nezaslouzeny gear.
ve wowku alespon pve funguje na 100% -
Elder Scrolls MMO podle mě nemá moc šanci. Kdyby to vypadalo a hrálo se podobně jak ty single, jen by to bylo online, tak možná, ale zatím to vypadá dost tuctově a s TES nemá moc společnýho, kromě světa.
-
Tak bylo jasný, že MoP bude mít počáteční nával hráčů.
Mě by spíš zajímalo, kolik lidí hraje nějak pravidelněji le GW2. -
Takte haterizmus moze zacat.
-
Let the flame begin!