Přejít na výpis diskuzí
Počet předplatitelů WoWka zase překonal 10 milionů
5.10.2012 | Adam Homola
135 příspěvků
-
Troll sa nechal nachytat trollom.. Priceless
-
"blizzard dela nejlepsi mmo, naposledy treba diablo"
To jsi perfektně vystihl... Není třeba nic dodávat. -
Ja som praveze v Cata odohral len jeden raid (neviem ako sa vola, ten, kde bol posledny boss Nefarian), inac nic, len som niekde pochytil informacie, ako to bolo dalej a uprimne ma to vobec nelakalo - co sa tyka burning crusade, tak poviem len to, ze ma vyslovene bavil ako celok, co sa o dalsich datadiskoch povedat neda. Co sa tyka ludi, to by problem nebol, od nas z prace to par ludi hra, takze gildu by som mal.
-
blizzard dela nejlepsi mmo, naposledy treba diablo nebo starcraft. s kamosema hrajeme diablo a kdyz to dohrajeme tak se pustime do tohodle to bude parba!!!
-
Spokojenost, zase mám radost z každého souboje, pěkně to šlape. Zkoušel jsem kde co a tohle mě žádná jiná MMO neposkytla.
Jak tady někdo zmiňoval, jediné zklamání z world bosse, čekal jsem potřebu třeba 5-6 kompletních sehraných raidů a ne sundavání kdykoliv se objeví. -
Dakujem za prinosny prispevok k veci.
-
+1
-
A co pandí slečna , líbí se ti taky? *14*
-
lidi se nikdy nepoučí a nechají se nadále dojit :)
-
ďalšia skupina do ktorej nepatrím. *1*
-
Typickej wowkař :D... dvanáctiletý pubescent co se ještě nenaučil aní psát a o myšlení radši nemluvit.
-
Tak je jasné,že se hráči vráti,aby to zkusili, co kdyby to byl zázrak.Osobně očekávam za pár měsíců exodus. A zlepšené levelovaní absolutně nevratí ztracené principy hry
-
Presne, nema cenu plytvat na to casem.
-
Mužeš to napsat ještě jednou , ale česky? *3*
-
Co na tyto necitelne zvasty napsat? Nejlip asi nic.
-
Není se čemu divit. Ale zdá se mi to takové .. Že zase šli casual hráčům naproti, když vlastně lidi, co nemají ani HC equip nebo dokonce expící jedinci jdou na World bosse a složí ho ( Sha of Anger ). Ale jinak, mě Panda baví, je to příjemná změna a Pandarení želvy, tak to je nejlepší mount vůbec !! *1*
-
No to zalezi co te na TBC bavilo, co se tyka HC raidovani, tak na tom WOW bylo od TBC jen lip, ale vzdy plati, ze musi mit dobrou gildu a nesmíš počítat posledni rok v Cata.
Q a vypraveni je uplne na jine urovni.
Dungeony jsou lehke, ale mas tu Dungeon Chalenges, ale opet musis mit lidi.
A jako nejvetsi plus povazuju Pet battles. -
No já bych řekl, že MOP je určitě lepší než tuberkuloza.
-
TBC je asi doposud nepřekonaný datadisk. MoP ale má podle mě jednu velkou výhodu oproti předchozím datadiskům. Expení v oblastech provází taková " dějová linie " ( hlavně mám na mysli s Chenem ve Valley of four winds ) a takové expení se dá považovat za zábavné. Popravdě mě osobně bylo i líto, že jsem musel maina vyexpit rychle a neužil jsem si atmosféru Pandarie. S altem, který tam půjde záhy, to určitě udělám a půjdu na Achieve .. =) .. *6*
-
ja taky hraju thiefa ale zatim ranged, planuju pak hrat melee. podle me to jde akorat musis dokonale poznat taktiku