Přejít na výpis diskuzí
Pod kůži Dragon Age II - na co v recenzi nezbylo místo
11.3.2011 | Aleš Smutný
142 příspěvků
-
Bohuzel :-(
Hra mi prijde chudsi... Jednodussi, chudsi, min variabilni. Zacal jsem na nejvyssi obtiznost, a tu uz je to celkem zahul (ten daemon+rouge bossove, a tuna koster), takze fallback na hard kde uz se to da.
Bohuzel mi tu chybi tuna skilu, oblekani partaku neni uplne koser... kdyz hraju rouge, a chci dat poradne brneni tankovi - mam smulu (ci je to tam nekde ultimatne schovane? za tech 10-12hodin jsem to nenasel). To doslova stupidni obnovovani vln je vazne vymysl chore mysli. Takticke rozdeleni je uplne k nicemu, nakonec to dopada tak, ze clovek hodi "chodici bombu" bossovi, a zabiji jen jej, protoze ten pak zabije vse ostatni... vymlatit spolecniky ztraci smysl (viz kdyz nehrajete tanka).
Obecne na me hra ted pusobi "dobehni->vymlat, dobehni->vymlat". Na mape vidime krasne kam, ale je to proste takove cele nejake cudne... ME2 bylo prijemne zjednoduseno, DO2 ne :-(
Musim pochvalit boje, jsou hezke na podivani, ale jinak nedoporucuji porizovat tuto hru, tedy ocekavate-li/hledate-li zabavu jako v DA1. -
Bez češtiny ani ránu.
-
-
budeš ji mít do roka a do dne, tak nevzlykej, člověče
-
-
Ja nevzlykam XD Jen říkám že já RPG a Adventury bez češtiny nehraju.
Proto říkám bez češtiny nekupuju protože to pro mě nemá smysl.
-
-
-
http://your-role.webnode.cz/
-
Signature edition doma, tak se s vámi loučím, teď me douho neuvidí ani vlastní máma...
-
DA2 je pro mě bohužel velmi velkým zklamáním. Interface vypadá strašně, spíš jako z nějaký scifi hry a k tomu beta verze. Elfové vypadají jako zmutovaní avataři. Hawkův hlas je mi strašně nesympatický. A všechno to vypadá jako kdyby dělali podprůměrnou hru, což nedělají a snaží lidi lákat na takové ty hloupoučké věci co dělají Béčková studia. A všechno to zjednodušení...ptám se, bylo to potřeba?
No nic, tohle je jen můj názor, i když sem si jist, že ho má víc lidí. -
-
Takže tvoje "konstruktivní" kritika začíná a končí u toho, že se ti nelíbí vizuální stránka hry. A ty paka ti tady za to ještě naklikaj plusy...Bravo!
-
-
"a díky nižší obtížnosti bojů si dokonce můžete dovolit jít bez tanka"
*Plesk* ... Jo na Casual a normal možná. Na Hard padnete na hubu a na Nightmare padnete tou hubou přímo na bodec. Jsem čekal že máte trochu koule, kdo dneska hraje hry na střední obtížnost (krom casualů, kvůli kterým to je tak nastavené)?
A pro každého kdo si stěžuje jak je to jednoduché, ty nastavení obtížnosti tam nejsou z legrace. *7* -
-
Tak občas mi ten tank přijde na prd. Třeba když se po skorovybití první skupinky nahrnou z obou stran 2 další (čímž mimochodem ztrácí účinnost rozestavení a jakákoliv dopředu plánovaná taktika) a tankovi se stále loadují stěžejní schopnosti, především taunt
-
-
Je důležité vědět jak tady funguje aggro. Bohužel mi přijde že to snad neví ani sami developeři. Ale i když pominu ty stupidní respawny (ano, taky mě štvou) tak jde čistě o ten DMG který na hard+ nepřátelé vyprodukují. Nechtěl bych mít natáhnuté elity na kohokoliv jiného než Aveline- I přes její skvělé defense ability má co dělat. Bych to bez ní stěží rozdýchal (hraju mága, takže já teprve ne).
-
-
-
z metacrititcs:
User Score
3.8 out of 10
Generally unfavorable- based on 799 Ratings
Vypada to an slusny sranec :D -
-
http://beefjack.com/news/metacritic-users-drag-down-dragon-age-2-rating/
Jde o kauzu vlny hodnocení 0 a 1/ 10 za účelem...no, ten účel nevidím, ale jistě pro to daní jedinci mají racionální důvody...:) -
-
hlavne konzolisti se bavi a pochvaluji si , ze maji konecne tlacitko na swing ...
-
-
-
Zlatej Planescape Torment!
-
-
Jéé ani mi nepřipomínej. Pro mě stále nej rpg. Hlavně kvůli tématu, atmosféře a opravdu černému humoru :D
-
ano, ale to byl taky těžký komerční propadák, takže nelze doufat v jeho reinkarnaci....
leda by zas Avellone něco vymňouk... i kdyby jen v nějakém DLC, jako třeba zde:
http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir=ruzne/clanky/prispevky&id=040311_mca_about_deadmoney
-
-
Karma system predsa nebol ani v povodnej hre.
-
-
To ne, tady je myšleno jako celkové zhodnocení konglomerátu systému dialogů DAO-ME, což DAII je.
-
-
Je to take social-network-relations RPG, kde hra samotna ide bokom a to, co robi DA2 vynimocnym nejde zachytit okom ani uchom po hodine hrania. Hoci mesto sa mi zda plytke, a questy priamociare, hra sa hra prijemne, interakcie, dialogy a vztahy spolu s absentujucim karmickym systemom vytvaraju zaujimavu kombinaciu. Ak by aspekty opisane v clanku chybali, bolo by to tak na 5/10, no az dlhsie hranie odhali hlbku vztahov medzi postavami i rasami v celkovej plytkosti a repetitivnosti prostredia.