Přejít na výpis diskuzí
Pod kůži Dragon Age II - na co v recenzi nezbylo místo
11.3.2011 | Aleš Smutný
142 příspěvků
-
No zbohom vobec sa mi nepozdava tento pristup k rozhovorom, uz Mass effect tymto liezol na nervy (este viac ako jeho trapne suboje)a dohral som ho len preto lebo som hru kupil.DA bol super takze urcite skusim aj dalsi diel ale ostavam skepticky-ved sami autori fakticky priznavaju zjednodusovanie -aby si to zahral aj Killer co hrava iba 3d akcie?????????(komercia vladne svetu).
Tak to vidim ze sa vracia doba interaktivnych filmov (kto pamata Johny Mnemonic,Rebel Assault)
Este ze sa mozme tesit na veci ako Zaklinac2 a Skyrim. -
-
Jo... Zaklínač 2 a novej Deus Ex, jediné dvě hry, na které se skutečně netrpělivě těším.
-
-
Viděli jste, jak bude vypadat dialogový systém u nového Zaklínače? Ne? Tak se podívejte, než začnete pičovat na DA2...
-
souhlas, z mé strany jen přidám mezi tyto dvě ještě Skyrim a můj RPG spirit bude na vrcholu blaha :)
-
Naprosty souhlas *2*
-
-
No ja bych si zas nedelal takove nadeje na ten Skyrim, vzdyt jak jen byl zjednoduseny Oblivion
proti Morrowindu (textove soubojove rozlohou obtiznosti - sipka ke questu, atd..). Jestli bude tento trend pokracovat tak Skyrim bude presne pro to same publikum jako DA2. *9* -
-
Jenomže i kdyby to tak dopadlo, díky toolům, které budou i u Skyrimu, můžou fanoušci udělat mody, které to "opraví". Alespoň teda doufám. :)
-
-
-
Hra je to vcelku dobrá, ale je vidět že je zaměřená na puberťáky, stačí se podivat jaký maj ty ženský kozy :)
-
-
copa kozy, ale i jak uprostřed bojiště chodí jqk okolo tyče *11*
-
clovek se pak citi kdyz to hraje trochu trapne :)
-
jo to mi taky prijde zbytecny (kdyz obrovsky hladky kozy ma i 70tileta starena :) )
-
-
Přesně... na to sem taky koukal jak tele :D ale co prsa mam rád, ale čeho je moc... :)
-
-
Bohuzial
-
-
Zkousel jsem zatim jenom demo ale :
..duraz na vyprávění a menší na bojovou taktiku a náročnost? ...
Uz DAO byl celkem jednoduchy, a to i na vyssi obtiznosti. Mozna, ze kdyz to nekdo prolitnul za par hodin pak nejake potize mohl mit, ale pri trose premysleni to proste byla jednoducha hra. Tak jake zmensovani narocnosti? Napr. v demu, jsem nemusel pouzit pauzu ani jednou, o spolecniky jsem se nestaral a jen jsem v klidu oznacoval 3tim tlacikem dalsi a dalsi protivniky, k tomu sem tam pridal tu specialni schopnost a hra se sama hrala (a dohrala). Ano mozna tam moznost taktiky byla, ale chybel sebemensi duvod ji vyuzit. Duraz na vypraveni je samozrejme skvely a dulezity, ale proc tam teda delat aktivni boje, tzn. nudne oznacovani protivniku tretim tlacitkem ? Nestacila by animce boje? Popr nejaka volba v menu : v boji oznacit automaticky dalsiho bojovnika a zdravi pod 30 proc. vypit lektvar?.
V dobe boje si tudiz muzu jit varit kafe a vratit se k rozhodnutim u pribehu. Jasne soudim podle dema, bohuzel bylo prilis kratke na to, aby predvedlo neco z kladu (a navic se nedala myslim nastavit obtiznost). Kdyz je dobry pribeh, proc ukazuji boje, ktere jsou velkou slabinou hry?
Jinak to podani pribehu vypada zajimave i ty do dusledku dovedene reakce na provedene volby. Pokud bych teda prijal, ze kupuju adventuru se skvelym pribehem a boje bez taktiky bral jako nutne a nedulezite zlo, mozna bych byl spokojeny. Jenze zase to demo o tech pribehovych kvalitach nijak zvlast nepresvedcilo. Narozdil treba od vsech recenzi co se na netu objevuji...Sorry za ty kecy , jen nejak nemam porad jasno, jestli je to hra pro me nebo ne..(a preci jen vyhodit 1tk se mi uplne nechce) -
-
máš pravdu u starejch RPG šlo udělat důraz na příběh a ještě mohli být i kvalitní boje,taktika,obtížnost....dnes už si asi můžeš vybrat jen 2 ze 4 a zbytek asi udělají jako DLC:D
-
DAO bylo jednoduchý až po prvním patchi. tovární hra byla dost náročná už na medium...
-
-
Výborná recenze! *3*
-
Zatím řeším úkoly v prvním cyklu (před trpasličí výpravou) a hra se mi rozhodně líbí. *1*
-
Hurá! Konečně si to taky někdo zahrál.
Smejki: O fous víc než v DAO. -
Rád bych se zeptal... Jak velkou herní náplně tvoří souboje (z hlediska času, četnosti)?
-
-
velkou až otravnou,dá se říct že kamkoliv ve městě jdeš po tmě na tebe vyběhne tlupa zlodějů.
-
-
Pěkný článek, přináší pár podnětů k zamyšlení. Očekávám, že to autor docela schytá a další rozhořčenou debatu.
PS: To je Sandal? A mluví normálně? Už žádné "Enchantment? Enchantment!" ? Nebo ne, radši mi neodpovídejte. Však už to za pár dní zjistím sám.
PPS: Ta fotka Aveline se povedla. -
-
Sandal je větší borec než tvoje full grupa *3*
-
"Enchantment?" říká pořád, možná se naučil jedno dvě slova navíc, ale je to pořád on. Přiznám se, že ho zas tak neposlouchám, protože teď je možnost se to tabulky pro Enchantovaní předmětů dostat aniž bys s ním mluvil (je to rychlejší).
-