Přejít na výpis diskuzí
Podezřelý ban za lootování ve Star Wars: Old Republic
2.1.2012 | levis
91 příspěvků
-
Ok, diky, pockam a uvidim.. akorat na originu jsem dal jinej mejl nez mam na swtor, to by vadit stejne nemelo
-
uber dobrej hráč:D:D asi tak moc uber ne, když teda lootujes 10-20 levelu výš tak si sotva 30lvl, lidí co sundaj nepřítele silnějšího než je útočník sám je na serveru víc než dost..síla
-
v originu samozrejme hru mit bude ... jakmile zadas klic na swtor.com, tak se hra ukaze na origin uctu (se stejnym login mailem jako na swtor.com) ... ucty sou propojene pod stejnym login mailem ...
p.s.: jinak trpelivost, nekdy opravdu trva treba 2 dny, nez vam mail s kodem dojde -
Ta první várka lvl50 toho IMHO moc nenaběhala, spíš seděli na lodi a dávali jeden PvP warfront za druhým...
-
pracuju jako licencni administrator, takze
a) eula je v jinem nez rodnem jazyce nezavazujici .. je samozreme lez, eula je zavazujici vzdy a pokud ji nejsi schopen porozumět, je opět jen tvá chyba
b) meli by, ale v tomto bych varil z vody, asi zalezi .. -
Přihodíme trošku do mlýna. Toto je varování pro nejmenovaného uživatele: http://i40.tinypic.com/2regpok.jpg
Přeložím klíčovou část tohoto varování: "Vaše postava jménem *CENSORED* byla shledána podezřelou kvůli vysoké aktivitě na Galactic Trade Network (ingame aukce). Zjistili jsme, že postava *CENSORED* na GTN obchoduje s ingame předměty jiným způsobem, než jaký je předpokládán. Dlouhodobé porušování ingame ekonomiky není tolerováno."
Takže pokud hráč není běžná MMO ovečka ale spíše obchodník, tak se ocitne v hledáčku jako podezřelý? Zajímavé. V kombinaci s bany za další ingame designérská pochybení tu máme opravdu úchvatného kočkopsa.
A přihodíme ještě jiný šikovný problém. Jak vyšlo najevo, komu byl udělen ban, ten se nemůže odhlásit ze hry (zrušit účet), protože se ke správě účtů nedostane, jelikož mu tam software zakáže přístup právě na základě uděleného banu. Postižený hráč kontaktoval e-mailem i telefonicky BioWare, naneštěstí bezvýsledně. Jednotlivé služby jej pouze přeposílaly jedna ke druhé s tím, že žádná údajně nemá příslušnou pravomoc. Hráč tedy na oficiální fóru založil téma a na celou situaci upozornil. Téma bylo uzamčeno s varováním, že rozebírání technických problémů ohledně správy účtů na oficiální diskusní fórum nepatří. -
eula v inom ako v rodnom jazyku je nezavazujuca
... a uz vidim, ako ti v obchode vratia peniaze za otvorenu krabicu :) -
tak jasni ja to delam a rad ale jen kdiz hraje za druhou stranu jeto nepritel tose muze jeto pvp ne XD ale mi frakcy to nedelam sorry za cz
-
no ja osobne tomu neverim ze lidi prestanou hrat zapominas nato a to hlavni ze vehre sou jeste nake veci zablokovane a ceka se na patch treba Lagecy toje jeste zamknute a neverim tomu ze to nechaj jak toje budou porat pridavat nove veci a kdiz si prectes pozdejsi previe tak zjistiz ze delaj na necom velkym do SW a zatim jeste nikdo nevi coto bude protoze to tajej toho se vubec nebojim jestli si nekdy hral wow tak vis ocem mluvim sorry za moji cz
-
Tomu se mi nechce verit..pomalejsi xpeni jsme v online hre snad nevidel-hlavne se neustale behaji km vzdalenosti to me stve:I kluci museli hrat 26h/denne:)a je fakt ze takovych blaznu je dost..
-
LoL je porad jeden z nejvic vytizenych serveru a asi to tak i zustane
-
no je to blbost za tohle banovat, vzdyt i podprumerne inteligentnimu vyvojari muselo byt jasne, ze pokud to bude jen trochu mozne, tak tam ti lidi polezou a budou bedny lootovat....vzdyt je tolik jednoduchych reseni, od nepusteni malych lvlu do takovych mist, omezeni otevreni truhly urcitym lvlem, klicem u bosse ktereho lowlvl nezabije atd...
a misto toho ted zamestnavaji lidi, kteri sledujou jestli hraci nelootuji bedny, misto aby opravovali bugy -
já kupoval na originu hru + early acces, teda ještě před oficiálním spuštění hry, tenhle potvrzovací mail příjde hned (příšel mi i s klíčem do early acces), samotný klíč na aktivaci hry mi příšel až za dva dny. Jinak v originu tu hru mít nebudeš, přeprodávají jen herní klíče
-
224 326 860
9:00-21:00 (7 dní v týdnu) -
hlavně mě fascinuje že má někdo chuť v dnešní době chuť každej měsíc posílat peníze EA. Tý EA, co veřejně podporuje SOPU. A mohl bych pokračovat, oni asi všichni vědí, co je ta firma zač.
-
Proc tady kazdy druhy nadava, kdyz si ani nezjistil, jak to ve skutecnosti je?
http://www.rockpapershotgun.com/2012/01/02/swtor-ilum-bans-were-real-nuanced/
a za druhe muzete to vykladat, co chcete .. ale do hry lezete jen pokud odsouhlasite licencni ujednani a dalsi podminky pred hrou. Aha, vlastne on je nikdo necetl a ted se certi, ze to je takove a takove nespravedlive. Strasny bullshit. Pokud se vam jejich podminky a pravidla nelibi, staci je neodsouhlasit a hru vratit. -
pekne te natáhli brachu, vykasli se radsi na ešopy a chod do klasik kamenaku
-
Koupil jsem vcera v 7 vecer na originu digitalku, platba kartou, prachy mam strhnuty a prisel mi akorat mejl o potvrzeni objednavky.. v tom mejlu je
3) Enter and confirm your Product Registration Code (the 20-digit code seen above) when prompted.
Problem je ze 20 ciselnej kod nikde v mejlu neni a kdyz se prihlasim do toho originu tak hra ani neni v koupenych.. nevi nekdo za jak dlouho zhruba ten kod dojde? protoze jsem hledal a nikde neni ani mejl na nejakou podporu. -
Já sem to třeba nikdy neudělal, protože vim jak mě to nasere když to někdo udělá mě: "Nečiň jiným co nechceš aby činili oni tobě.."
-
Já ani ne. Ve wowku bych z 1-85 lvl pomoci dungeonu udelal rychleji. Played time mam okolo 7-8dni lvl 48 z 50-ti a myslim se ze hraju celkem rychlym tempem.