Přejít na výpis diskuzí
Podezřelý ban za lootování ve Star Wars: Old Republic
2.1.2012 | levis
91 příspěvků
-
Me taky nikdy nebudou (asi) bavit MMOcka, nicmene taky nemam potrebu to vsem vytrubovat a hlasat, ze jsou to hry spatny. To samy s timhle borcem, hraje MMO, ktery ocividne hrat nechce, tak si hraje "offline".. Zbytecny prispevky
-
Ja myslim, ze je to platny nazor..
Taky to hraju, ale nevydrzim :)...Mam zaplaceny 2 mesice, je to bezva, ale treba Lotro me ze zacatku chytlo mnohem vic :), vubec bych se nedivil kdyby to vetsina po par mesicich vzdala (ja to vzdavam s prichodem ME3) -
*fake
-
Nevadi ti ze je to faka zprava a ze je to napsane primo v clanku? Asi ne. Nadavat je tak snadne...
-
Tak si ji nekupuj...
-
Lames rekordy, chlapce. :thumbsup:
-
Zavolam. :D
-
Skor by si mal napisat ako dlho si hral, nie kedy si prestal. :P
-
box pokuli *16*
-
http://exotopedia.org/wiki/Nezn%C3%A1m%C3%AD_telepati
-
Mně nejde do hlavy, proč má někdo potřebu tak ostře sledovat hru, kterou očividně hrát nechce a nesnáší ji. Že sem občas přijdou zanadávat Jazz, Killer a podobní pacienti, aby si ulevili, to se dá ještě pochopit. Ale takhle se vyžívat ve svém vlastním pohrdání a neustále si víc a víc podkuřovat? Nechápu.
-
Co to sakr... :D
-
jo, a pro rypaly, WoW uz nehraju asi rok, kdo me chce nazvat fanboyem
-
A to je duvod proc si v zivote nekoupim hru, co distribuuje EA, Blizzard by dal sice taky mozna ban, ale tak maximalne na tyden, a ne perma
-
http://www.youtube.com/watch?v=5ljf00fjtv4
-
A jakým způsobem tam ty bitvy vlastně fungují? to jsou instance nebo je to v persistentní lokaci? Týmy jsou náhodný? volený nebo prostě kdo příjde ten jede? Jakto že na to nepřišli už při beta testu?
Pamatuju si na Lego universe, tam byly survival soutěže, přežít příval nepřátel a čim dýl jsi přežil, tim lepší byla výhra. Někdo zjistil že se tam dá schovat do nějáký díry ve skále a člověk tak mohl získat nejlepší výbavu asi během první hodiny hry :) -
Ať zabanujou všechny, fuj taková pýčovina.
-
je to exploit- čili nejlepší řešení - sebrat co hráč vyexploitoval a chybu opravit. Ban ba účet bych nedával
-
Hru jsem nehrál a zakonitosti virtuálních peněz neznám, ale to že jsou ve hře chyby a hráč se rozhodně toho využít není snad jeho probém. Ať to raději opraví a dají pokoj.
Co se týče toho získávání peněz přes vyhrávání a prohrávání území, tak je to stejný princip... Není to nic nelegálního... To, že to je řekněme silně nefér vůči ostatním a do jisté míry to ničí systém získávání peněz a předpokládám i následně výbavy atd. je už věc druhá. Bohužel, hra tuto možnost umožňuje a tím to hasne...
Opět by s tím měli něco udělat, jelikož by byl hráč vyloženě blbej, kdyby si takhle nenaheomadil nějákou tu sumičku peněz. Předpokládám, že výbava je taky podmíněna levelem atd.
PS: nedávno jsem seknul s hraním jedné F2p MMORPG a kdybych tam měl možnost získat ingame goldy ( zde byly 2 typy peněz, 'obyč a ty důležitější'), tak toho hned využiji neboť často bývá zvykem, že vývojíři vás vyloženě buzerují a omezují v legálním získávání a nutí vás si za skutečné peníze tuto ingame měnu kupovat. Netřeba zmínit, že to většinou žere hodně času.
Jinak jsem v té hře nahrál +- 750Hod. -
Neustále již dva roky tady do mne kopou neznámí telepati proudem a snaží se mě paralyzovat či dohnat k infarktu (momentálně míří do srdeční krajiny, páteře, ledvin, hlavy, končetin, genitálií). Olomouc v okruzích ulic Karafiátová 1, Komenského 9, Kosmonautů 29 a v obci Žerůvky u Olomouce. Dne 7. 1. 2003 mě v Olomouci u obchodního centra "Senimo" okradli! V pátek 10. 1. 2003 jsem na Karafiátově 1 v Olomouci omdlel! Vykradli mi 3x chatu, a postupně mi ji ničí v obci Huzová u Štemberka na Moravě. Mouši se na mě domluvily! Pokazily mi opět oba domovní zvonky. Dnes mi prokoply schránku. Ještě ten den zástřel na nohy + ukájení hlasů. Při sepisování zástřel na týl, do ledvin a do hlavy. Neustále mi cuká pravé oko v pravém koutku. Škodná mi kazí přístup na síť! Posmívají se mi, že jsem teplouš, homosexuál a nechtějí mi dát dívky o které stojím, ačkoli jsem heterosexuál! Některé servery mou zprávu mažou. 14. 3. 2003 mi pokazily emailovou poštu. Dne 15. 2. 2003 mi neznámí telepaté zlikvidovali vysavač! Kopou také do mého psa a do kočky, kterým se tvoří podkožní nádorky a bradavice! Dne 27. 6. 2003 mi otrávili pejska, který na hodinu zcela ochrnul! Pes se mi nakonec ztratil úplně! Dnes již vím, že mou setru srazily autem a mne srazily z kola hned 2x, o čemž jsem si myslel, že jde o náhodu. Prolévám se minerální vodou „Magnesií“, odvarem z meduňky, čajem „Zelený drak“ spím v alobalové krychli, pojídám hořčíkové tablety, ale to vše mou situaci pouze zmírňuje... tel.: 732788680 P. S.: Prosím všechny, kteří se Zkopaným sympatizují, aby tuto zprávu šířily sítí!