Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na 10 minut Splinter Cell Blacklist s komentářem
17.8.2012 | Adam Homola
50 příspěvků
-
pak se podivuji proc jim lidi za takovy brak nechteji platit ...Zpravidla si to jen nekde "stahnou" zahrajou par lvlu a smazou protoze je to proste "nudneee" Za usetrene penize si pak radsi koupi nejakou starsi osvedcenou pecku ktera je diky temhle novym kravinkam 10x levnejsi :D Smutne je ze nekteri uz si to nestahnou ani zadarmo :D Piratstvi tedy neni kradez ani zlocin jak vsichni tvrdi , je to jen dusledek toho ze nam cpou nekvalitni produkty.
-
-
Ehm... že je pirátství zločin (btw. my, kdo nežijeme ve středověku používáme spíš termín "trestný čin") netvrdí všichni - tvrdí to zákon země, ve které žiješ a který se na tebe vztahuje. Tvůj názor na tohle je zcela irelevantní - když budeš pirátit a chytí tě, budeš potrestaný bez ohledu na svou demagogickou filosofii. A pokud bys náhodou přemýšlel nad tím, proč jsem použil slovo "demagogický" (a zvláštní shodou okolností i znal jeho význam), tak si ještě jednou přečti, co jsi napsal a pak se zkus zamyslet, proč se tedy v obrovské míře pirátí i hry, které jsou a) kvalitní b) indie c) levné. Proč mají s pirátstvím masivní problémy hry jako Limbo, Braid, Amnesie a spousta dalších? Jak s tím souvisí, že velké společnosti vydávají brak? Jestli si můžu dovolit ti poradit - piráti dál, ale prosím, radši o tom nepřemýšlej... a nebo se o ty "závěry" aspoň neděl s ostatními. Svět tak bude mnohem lepší místo k životu...
-
-
iný dabing :(
-
Po pravdě mě už taky nebaví furt střílet jen Japonce,Rusáky,Afgánce nebo nácky.
Proč se nemůže třeba bojovat proti americe proč nemůžeš tyy bejt ten Afgánec a zabijet Amíky?Je to jednoduché,protože Amerika jsou ti dobří a ostatní špatní a tím myslím i Rusáky.
Američani mě už začínaj sr*t..... -
-
Klidně souhlas se stížností, ale nějaký Afghánci a podobní vyznavači životů podle kalifátu 13.století a s tím spojené všední "krásy" středověkého života, to už by bylo na mě moc. Základní výbava korán a kalašnikov? Místo letecký podpory TNT vesta a detonátor? *2*
-
Proto, když hraju třeba Armu, tak hraju za Rusko, ale zase mě baví víc technika USA, takže si to občas prostřídám, ale převážně za Rusko...
-
No ak to berieme zoširoka, tak aj do američanov sa v hrách strieľa dosť často. Zober si len všetky tie hry (a filmy), ktorých dej sa točil okolo konšpiračných teórií a kde si musel nakopávať zadky tajným službám, CIA alebo hoci len americkej mafii. Už pri čítaní tvojho postu ma hneď napadol napríklad DeusEx a do amerických vojačikov sme ostatne mohli strieľať už v staručkom Half-Life.
-
Problém je, že většinu těchto her buď vyvíjí američtí vývojáři, nebo ty hry jsou pro americký trh primárně určený, takže je logický, že tam nebudou Amíci za záporáky. Až vytvoří nějakou válečnou hru pro změnu Rusáci nebo Severokorejci, tak tam třeba bude Amík hlavním záporákem.
Ale najdou se výjimky. Třeba Spec Ops: The Line... -
-
Nebo MW2:).
-
-
-
Odkaz na video na youtube
http://youtu.be/ne72x-Y3aic -
Jo kdyby Sama namlouval Michael Ironside tak by to mělo jíný grády.
-
-
stejně jako D. Bateson v novém Hitmanovi.. je to smutné
-
-
To, že D. Bateson v novom hitmanovi nebude mi až tak nevadí, veď 47 toho zase veľa nenahovoril.
-
-
Ale když už mluvil, MĚLO to koule.
-
-
ako hovorím je ho škoda, no nevadí mi to nejako zásadne
-
-
-
obaja už majú svoj vek, hlavne Ironside a osobne som veľmi rád, že jeho meno nebude spájané s týmto skoro "on rails" brakom plných kvázy "badass" somarín a cheatov.
-
-
Súhlasím, z počiatku som bol veľmi sklamaný že v novom Splinter Cell nebude ten charakteristický Ironsideov hlas ale teraz po zhliadnutí tohto braku som nakoniec aj rád, že jeho meno nebude spájané s touto fraškou haniacu meno Splinter Cell.
-
-
-
-
Jednoduchá realita..toť vše..
-
Pre Kein:
Breivik tých socanov stirieľal, hlavne pre to, že boli s palestíncami.
Ale debilní sionisti sa nájdu všade:
Izraelský premiér: Útok na jaderné objekty Íránu bude oprávněný
Pentagon: vojenská operace proti Íránu je připravena -
Je to smutne videt,kam se nektere herni serie ubiraji.
-
Když byl nedávno na Steamu Splinter Cell Conviction tak jsem si ho za 80Kč koupil. Rozehrál a - ty vogo - von to není Splinter Cell. Možná se musím přenést přes první level, ale prostě hra kde přeběhnu od jednoho stánku k druhému, skrčím se za bednu, označkuju si cíle a pak stisknu čudl a Sam Fisher je postřílí... Fuj. Teď nejsem u PC, tak nevím, třeba se to dál stane zase starým dobrým Splinter Cellem - ale tohle je prostě úplně jiná hra. SC jsem miloval kvůli plížení se ve stínu, omračování stráží a sabotáži různých zařízení a taky kvůli různým hláškám a charakteru Sama Fishera, s charismatickým chraplákem Michaela Ironsida. Nechápu proč v novém dílu je Ironside pryč, proč má Fishera najednou mluvit můj skoro vrstevník (okolo 30 let) a když už vymysleli takovouhle změnu, proč se to odehrává teď a ne za studené války dejme tomu 1970-1991 - prostě prequel k původním hrám. Tam by to bylo logické, ale Fisherovi je kolem 50, měl dospělou 20letou dceru, tak proč ho teď bude mluvit nějaký 30letý cucák ?
-
Jinak nejlepší díl byla stejně Chaos Theory :)))