Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A mě se to celkem líbí. S teroristy se nevyjednává, takže občasné použití násilí vítám a pokud si hra zachová i stealth režim (a třeba vás za něj nějak odmění, jako např. v Hitman 2 SA, kde se za sbírání SA hodnocení odemykaly zbraně) klidně si dokážu představit, že si danou úroveň dám nejprv jako rambo (otagování nepřátel a pak Killing In Motion) a po loadu to naostro projedu stealth. Můžete namítnout, že o tom nic nevím, že to prostě už není Sam *1* ale taky jsem příznivcem spíš stealth režimu (vybavuje se mi mise z Pandorry na jatkách, kde jste střídavě museli přepínat z termovize kvůli mrazu na normál a k tomu si hlídat ty automatický věžičky - ta byla na hard a stealth celkem pekelně těžká) a přesto se mi trailer líbil. Co mi nesedí jsou AC prvky (lezení po skalách, zabíjení s římsy), jako AC univerzum miluju ale tady to prostě nemá co dělat *11* a taky absence Ironsidova hlasu zamrzí ale jinak to beru docela i jako restart série, zvlášť po Conviction...
  • špatenka a velká….
  • cry, just cry...
  • Pffffffffff vždyť tohle už vůbec není Splinter Cell. Jsem nejzarytější fanoušek SC a tohle vůbec není SC a v pokoji mám všude plakáty se SC a oblíkám se jako Sam Fisher, ale Blacklist už vůbec není SC blablabla.

Teď vážně, první díl mě bavil, dohrál jsem ho nedávno - výborná záležitost. Druhý díl mi nešel spustit, což mě kurevsky nasralo, teď zrovna hraju třetí díl a so far so good. Conviction mám dvakrát dohraný a až na zpackané akční pasáže, jde taky o dobrej díl. Double Agenta rychle dohoním až dohraju Chaos Theory. A na Blacklist se fakt těším, protože to podle mě vypadá zkrátka dobře. Ok, zdá se, že to bude ještě víc akčnější, ale pokud tvůrci říkají, že to budeme moct hrát jak chceme, tak jim zatím budu věřit. Vizuál je pěknej, absenci Ironsada nějak přežiju a gameplay vypadá sympaticky. Do tohohle určitě půjdu, teda uvidím co řeknou až ohlasy a recenze a pak teprve budu zvažovat koupi. Prozatím vyhlížený titul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit