Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na nové tech demo CryEngine 3 se super žábou
10.8.2012 | Adam Homola
157 příspěvků
-
no je to paráda, páči sa mi ako vie Crytek vytiahnuť skoro maximum zo svojich enginov... vidieť, že majú v týme špičkových umelcov. Žial hra samotná je už iný príbeh.
-
-
Špičkových umělců, anebo řemeslníků?
-
-
oboje
-
-
-
Hádanka na dnešný deň: Čo je horšie, než pozerať na games prehrávači nový trailer ? ....................................... No predsa pozerať na games prehrávači TECH DEMO !
-
-
Zase se akorát experti typu Poláček/Smutný vymluví na neznalost základů HTML a svalí vinu na programátory, kteří jsou momentálně v terénu, nebo na dovolené, či jinak nedostupní a napíšou, ať své připomínky uvádíme do vlákna pod fightcluby. Nebo sem prdne nějákou tu multikulti zlotřilost ctěný janchor.
-
Ladies and gentlemen, games.cz presents new feature for CryEngine 3 :
slowmotion ... pravda, že třeba teď to jede vpohodě, ale někdy radši chvíli hledám na yt -
Preto sa pozeram na trailerou inde http://www.eurogamer.cz/videos/technologicke-demo-cryengine-3-primo-z-crysis-3
-
Games nechává na tvé fantazii všechny ty ostré a jemné detaily si domyslet/představit. Haha.
-
-
To chce tak sto litrů na nový železo.
-
-
ANi nápad, teď mám vedle druhý komp s GTX 260 + Core 2 duo @2,68GHz + 2GB RAM a jedu Metro 2033 na DX10 s nejvyššími detaily a 1050p rozlišením bez sekání (ale bez MSAA), sice sem ještě neměřil FPS, ale běží to v pohodě. So, gtfo! *5* *3*
komp se prodává za 7000,- -
Naprostý nesmysl, pro většinu desktopových hráčů používajících rozlišení 1080p stačí bohatě karty typu AMD HD 7850/7870 + jakékoliv CPU z řad AMD FX/ Intel SB/IB, to je investice, která se hravě vleze do deseti tisíc CZK.
-
-
Pokud si to člověk chce vychutnat se vsi paradou je potreba si připlatit stim souhlasim. I když vim že kamošovi jsme staveli bednu za 14k (GTS450 a silna i3) a Crysis 2 jel na High prumer FPS 35. Ja jsem zkousel se vsim vsudy Ultra DX11 a dalsi graficky dodatky na 90FPS ale to je jina vahova kategorie (i7 2600K a GTX580) doležity je to že diky Cryenginu to ve 3D kleslo jen o par FPS myslim že neco kolem 70
-
-
já mam AMD 64X2 6000+, GTX 460 1gb a 4GB DDR2 a Crysis 2 mi jede na plno naprosto v pohodě. Karta stála před dvouma rokama něco přes 4000 a Processor paměti a deska je z roku 2007... takže pokud ted budu muset dokoupit desku, processor a paměti dejme tomu za 7000kč tak proč ně :) po té době :)
-
-
-
-
pekne, jsem zvedavy jak moc ty technologie vyuziji, kdyz to ma byt hratelne na konzolich
-
-
druhý díl mám na xbox a musím uznat, že vypadá naprosto parádně. Jednoznačně hra s nejlepší grafikou co jsem na tom viděl, i přesto jaký má v sobě hardware. Cry engine pracuje výborně s optimalizací a třetí díl určitě ukáže i něco víc :-)
-
-
Škoda, že to na xboxu padá často pod 20 fps, až k 15....
-
Kvuli konzolim museli Crysis 2 pro PC dost ošidit a pak se to snažili dohanět ruznejma texturepackama a DX11 tesselaci doufam že u trojky se soustredej spis na maximalni vyždimani z PC a pak to osekat pro konzole nez obracene.
-
-
-
A stejne jako Crysis 2 Nvidia 3D vision ready. :)
-
Rozpadaji se betonovy baraky a americky vlajky tam jeste porad vlajou. Zajimave.
-
-
well if you dont like 'muricah you cen giit out.
-
-
I just dont like their logic ^^.
-
-
Americká vlajka je to první, co Američani postaví, kamkoli přijdou.
-