Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na nové tech demo CryEngine 3 se super žábou
10.8.2012 | Adam Homola
157 příspěvků
-
Každý ví (někteří si nepřipouští), že k tomu aby sis zahrál na pc, jsi vždycky (nebo v drtivé většině + extrémy) potřeboval silnější stroj, než by za pořádné optimalizace stačil. Je to bussines nic víc, taháme z lidí peníze.
-
-
Ty jsi nějaký konspirační teoretik? :) Pokud na PC potřebuješ mnohem silnější hardware, než má konzole, na stejný výsledek zobrazení hry, tak je to dáno hlavně tím, že taková hra je port z konzolí a ne přímo od začátku vyvíjená na PC.
-
-
ale to né, jen nejsem zarytý psychopatický pcčkář. Na portu nezáleží. I když je hra vyvíjená třeba pouze pro pc ...ten hw co má většina doma, je naprosto nadbytečný :)
-
-
Tak to je ale každého věc, jaký hardware si pořídí. Většinou se PC kupuje i třeba silnější, než je v tu chvíli potřeba, aby ti ta konfigurace vydržela co nejdýl. I když to už možná dnes tolik neplatí, protože hry jsou více cílené na hardware konzolí, než že by ze současných PC ždímaly maximum. Ta doba, kdy se každý rok kupovala nová grafická karta je už dávno pryč.
-
-
Ta doba, kdy se každý rok kupovala nová grafická karta je už dávno pryč.
- A za to sem rád! :) -
-
Rozhodně to vypadá lépe jako dřív a hlavně nepotřebuju vše hrát na nejnižší. Když to jede na medium tak pohoda. Dřív se člověk bál aby mu za půl roku vůbec PC rozjelo i nové pecky.
Jako, myslím si, že nejsem jediný komu se líbí, že nemusí do PC stále vrážet další a další finance každou chvíli. :) -
ta doba nikdy nebola. akurat grafika isla dopredu. detaily si si mohol dat na minimum a zahrat si normalne. no dnes to je jedno. das maximum alebo minimum ide to rovnako a rovnako zle to aj vyzera.
-
-
-
-
-
-
Jan Stach: ne tak docela. Konzole mají výhodu v tom, že na nich musí! vývojáři optimalizovat co to jde... kdežto u pc je to jedno, však oni si hlupáci koupí zase 3x výkonnější počítač (a 3x dražší) než je vůbec potřeba ... na co by jsme optimalizovali a ztráceli tím čas.
-
-
Souhlasím každej měsíc pěkně nová serie grafickejch karet, procesorů a základních desek všechno pěkně nekompatabilní z čímkoliv co je starší jak 2 roky a ve hrách super nová grafika na místo vylepšování umělé inteligence, příběhu a snaze přidat nějaké ty nové nápady. Však oni to tatíčkové těm děckám co pak vyřvávaj že by měl mít B3 ještě lepší grafiku zaplatí. Já jsem kromě PC také spokojeným majitelem PS3 zrovna hraji Killzone 3 a grafika mi naprosto vyhovuje možná to není super reálný ale myslím že na dnešní dobu dostačující. Kromě toho má také hra atmosféru které se crysis nepřiblíží ani kdyby měl grafiku uplně realistickou.
-
-
Já jsem rád, že to teď nejde tak kupředu jako dřív. Alespoň nemusí člověk neustále do toho vrážet peníze ... A nějakou super reálnou grafiku nepotřebuju ... To co je teď mi také stačí.
-
-
Optimalizace na konzole není výhoda, ale z nouze ctnost. A optimalizuje se hlavně paměť, každý MB, dokonce i ušetřený KB se počítá. Což když PC má 8GB ram třeba, tak se s nějakou pamětí netrápí. Ale to není výhoda konzolí. Výhoda konzolí spočívá jen v unifikaci hardware, že to tam prostě poběží, jak běžet má.
-
Nemám slov, už mě nebaví pořád reagovat na stejně pitomé názory lidí, kteří vůbec nerozumí architektuře a především podstatě tvorby softwarových aplikací. To co tvrdíte je jako tvrdit, že státní aparát je ve svém rozhodování za druhé efektivnější, než jednotlivci.
-
-
Já nechápu, proč někteří brečí pořád ohledně toho přehrávače, mně to načítá hned a jede plynule až do konce celý video... možná by některé děti měli jít za maminkou s prosbou o rychlejší internet. Počítačem to není mám uplně obyčejný notebook.
K tomu demu, hezký, ale k ničemu... dokud na tom nepoběží nějaká pořádná hra a nebude vypadat podobně, Crysis 3 mě moc vizuálně nebere. -
-
No tak neviem ale mam 50Mbit net a stale mi to seka jak jebnute...
A to HD on fakt neznamena ze to ide v HD , kvalita na bode mrazu a este to aj seka pri nacitavani , mali by radsej linovat tie videa na youtube aspon tam je REAL HD on *5* -
Ty tvoje názory, to je opravdu k zblití. Večer kalba, ráno v mrákotách, pak rychle to práce/školy a zase pořád dokola, že? K tomu ještě vymývárna mozku, od rána do večera, sednout k televizi, zajít do kina a na diskotéku.
-
-
Máš hezké vyjadřování, ale puberťáci nikdy nechápali jiné lidi :), takže to tě omlouvá, mimo to, píšeš uplné nesmysly. Nemůžu za to, že se ti to kouše a brečíš tu. Já jen říkám, že mi to jede uplně normálně a to nemám žádný dělo, extra rychlý net , nic ...
-
-
A to ze to tobe funguje zarucene musi znamenat ze to funguje vsem.
Ja bych spis bral kdyby to HD is on znemanelo ze je HD opravdu on :D -
-
no veď high degradation je evidentne ON :)
-
-
-
-
blbečkové kterým se to seká už mínuskují :D
-
-
Ty blbečky si nech pro tatínka a maminku usoplenče!!
-
-
-
Mna by zaujimalo ci tento Crysis 3 bude limitovany konzolami ako bol Crysis 2, lebo tam mi vadili nizko-polygonove objekty. Inac vypada Crysis 2 v pohode. Keby nebol C3 limitovany tak sa rad pokocham tak ako kedysi pri Crysis 1....
-
-
Pokud to slovo porušil u Crysis 2 Crytek, tak nebude. Pokud jejich slovo porušili v EA, tak ANO, bude opět limitovaná konzolemi, protože EA.
btw, ten slib byl: první vyjde C2 na PC s DX11, a ejhle, DX11 přišel po půl roce nebo ještě později páč to vyšlo k vůli konzolím s optimalizovanou grafikou. -
Nepíšou tam náhodou i pro nextgen konzole? Pak by to na PC nemuselo být limitováno současnou generací...
-
Ano, bude limitován konzolemi, stejně jako předchozí Crysis 2, naštěstí pro nás, hrdé desktopáře končí EA licence právě tímto třetím dílem, ten čtvrtý je (zatím) plně v režii vyvojářů Crytek, na tento balast si jen EA koupila sandbox a licenci, využili pár nástrojů navíc (na deset let starých konzolích PS3/XBOX360 stejně už nic nevylepší, maximálně to víc rozmažou blurem) a budou prodávat jako nový technologický trhák, přitom je hra co se do jejich technologických možností týče někde v roce 2008 (Crysis 1 ~ 2006). Místní mudrlanti, kteří vůbec neví, která bije, opět píší nesmysly o tom, že na Crysis 3 je nutné železo za desítky tisíc, naprostý nesmysl, CryEngine 3 poběží naprosto plynule na GPU řady AMD HD 7850/7870 + jakémkoliv CPU řady AMD FX či Intel IB/SB, tedy upgrade v řádech maximálně do 10k CZK.
-
-
Poslyšte, pane Pulec, já jsem znal nějakýho doktora Žábu. Nejste vy jeho syn? :)
Nic, pěkný to je, a postapo neni nikdy dost, i když to vypadá, že už ano, ale neni! -
-
Radši záplavu postapo než zombií.
-
-
Svatá pravda! :)
-
-
-
Proc se mi ty videa tady tak sekaj ?
Vsude jinde je to v pohode ale na games uplne na lejno *16* -
-
Hlavne, ze na eurogameru maj stejnej prehravac jen v jiny verzi a tam jede v pohode.
-
-
Mně to připomíná nějaký film
Má někdo nápad? -
-
I Am Legend jako vystrizeny *3*
-
Vesnicko ma strediskova? 4 vrazdy staci drahousku?
-
-
Adéla ještě nevečeřela? Tajemný hrad v Karpatech? Což takhle dát si špenát? Krvavý román? :)
-
-
-
uplna Amylee Anderson
-
-
Ženu ani květinou neuhodíš, barbare.
-
-
Ale květináčem můžeš zabít.
-
-
-
Žába na prd, ale ten krokodýl to bylo něco.
-
-
Nevím proč mínuska. Jste slepí a toho krokodýlka nevidíte.
-
-
tak nevim, ale když chci videt žábu, jedu do lesa...
-
-
Hodne stesti s hledanim zab v lese. Ja bych spis zkusil mocal nebo rybnik.
-
-
*1*
-
-
ja napisu "zaba" do google a vyhledavam v obrazcich *5*
-
A kdyz si chces zastrilet, tak jedes do afghanu. Ty mas perly, ty vole...
-