Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na nové tech demo CryEngine 3 se super žábou
10.8.2012 | Adam Homola
157 příspěvků
-
mno ale ten let tech holubu jako nic moc, na to ze je tam cpali do tolika zaberu. jinak pekne pekne. snad verzi s temihle vsemi vychytavkami vydaj hned s konzolema a ne jako posledne pul roku po
-
aa vám to někomu v tom HD skutečně jelo?
-
Hra, která u mě na PC vydržela nejdýl naistalovaná a stále hraná byla GTA San Andreas. Každý má pochopitelně jiné nároky na různé vlastnosti hry (grafika, zábava, zvuky, ovládání), ale chci tím ukázat, že někteří lidé se výborně a sakra dlouho baví u hry, která už v době vydání má sakra špatnou a zastaralou grafiku. Grafika není zdaleka to hlavní.
-
-
Heh a pro mě je San Andreas nejhorší koupě, jakou jsem kdy udělal.. Po pár hodinách to šlo z disku a originálka do skříně, kde leží dodnes. Větší hovadinu sem snad nehrál. Jasně, můžu se prohánět po městě, dělat milion věcí, ale k čemu? A ještě to negerské prostředí, no prostě hnus..
A k tématu.. CryEngine3 vypadá moc dobře, uvidíme, co z toho vyleze. Asi se řadím k menšině, protože mě se Crysis 2 líbil a snad bude trojka v podbném duchu. -
Holt jsou mezi námi tací masochysté, kteří hrají nudné a sterilní hry s "překrásnou grafikou" :) Naštěstí jich není zase až tak moc :)
-
-
CryEngine 3 je prostě pro mně nejlepší herní engine kam se na něj hrabe nějakej frosbite 2. Opravdu je to nádhera. A celkově crytek odvádí skvělou práci. Těžko se to rozeznává od reality. *4*
-
-
určite je to špičkový engine a zrejme aj najlepším (oproti UE/FB) ale s realitou si to ešte nepomýlim. Škoda, že nie je dosť výkonu na raytracing, s korektnými reflexiami a osvetlením by tieto scény vyrážali dych. Tak snáď o 10 rokov :)
-
-
Asi tak ale vim že nekde to zkoušeli. Už je to dyl nepa si ani jsmeno ty hry ale vim že se tam psalo o 30FPS a osmi šestijadrovej procikach :D ale už je to par let.
-
-
To bolo na idTech 4 a konkrétne išlo o raytracing verziu Quake Wars http://www.youtube.com/watch?v=mtHDSG2wNho
-
-
-
-
Namiesto Smejkiho zaplaťte radšej poriadny prehrávač...lebo toto je hnoj ako tie články o DAY-Z......seká to najviac na svete a to mám 70 mega optiku.....FullHD na Youtube v sekunde načítané a tento škaredý hnoj ide po sekunde...
video nikdy viac na games.cz -
Tak snad toho Vávra dostatečně využije!
-
-
Co rybník to žabí boss? *1*
-
-
Tak grafika by už byla, teď by mohli i tu hratelnost pozvednout do nových výšin... Hlavně že vývojáři mají plný huby grafiky, ale hratelnost jim furt uniká. Díky bohu za borderlands a zaklínače. Jen doufám že Crysis 3 nezklame a bude mnohem blíž k jedničce.
-
-
Co uniká Crysis na hratelnosti? Mně to teda přijde mezi střílečkama jako nadprůměr.
-
-
první crysis ano, ale dvojka mně poněkud zklamala *7*
-
-
To s tou hratelností jsem myslel spíš obecně, než přímo na crysis
-
-
-
-
Tady je jasně vidět, že Crytek je jediný studio, který posouvá hranice grafiky správným směrem, a tak to mám být, to říkám odjakživa. Tam kde je Crytek dnes nebudou ostatní studia ani za 5 let, krom pár vijímek CDPR,CI,V což je škoda. VIVA Crytek, VIVA CE1,2,3.
-
-
co to je za blabol. ano crytek ma super engine a potencial obrovsky. ale co z toho ked robia call of duty v horsej grafike ako stary crysis 1 z 2007!
-
jeste jsem o pomenul novej engine final fantasy kterej je jeste dal, a ma dokonce animovanou teselaci, a crytek z toho dela vedu ze maj neco novyho , no lol, crytek spis kopiruje ostatni co maj jiny studia a ne ze posouva hranice, to je dost utrzeny ze retezu
-
-
Heh tak NEO ty jsi vážně kusan. Prej UE3 je namakanej jak svina *1* , jestli si za tímhle stojíš tak Ti velmi doporučuju návštěvu u očního lékaře. A dál, prej a co potom UE4 *1* *1* , si přečti tenhle článek tady na gamesu, tam je vše jasně řečeno a nechci opakovat citace Cevata http://games.tiscali.cz/tema/co-predvedl-unreal-engine-4-nyni-umi-cryengine-uz-3-roky-59775 . Ale k tomu OČNÍMU si stejně zajdi *4*
-
kopiruje ostatni *15* *1* *1* zatím nejlepší komentář *14*
-
-
ha ha, a co treba takovej unreal engine, kterej je stale na tom lip, ve vsech smerech, navic napr udk 3 je namakany jak svina, a udk 4 ktery uz brzy bude tak to bude teprve pecka, navic unreal engine ma stale nejlepsi optimalizaci
-
-
Ty všechny směry bych chtěl vidět. Spíš bych řekl, že jsou si oba dost rovnocenný. Cryengine je komplexnější a unreal eng. je zase rozšířenější, ale řekl bych, že zásadní rozdíl v kvalitě moc není.
-
*1* *7*
-
tou optimalizací myslíš jak dostakujou textury ? to je vážně hnus
-
-
kde doskakujou textury? ze jsem nic takovyho nevidel
-
-
V každé Unreal Engine 3+ hře počínaje UT 3 po Mass Effect.
-
-
-
-
-
Tak doufám, že půjde hrát za tu žábu... Jinak to vypadá moc pěkně...
-
-
Maximum jump
-
Jasně, pár měsíců po vydání oznámí "Dishonored DLC", díky kterému si budeš moct zahrát nejen za žábu, ale i krokodýla, křečka, vydru nebo motýla. Vše samozřejmě explodovatelné.
-
-
Wau, na dálkové ovládání! To by byly aspoň vymoženosti! *14*
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=niD9ZllpcBg
-
-
Next-gen quality button! *1*
-