Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na nové záběry z Mass Effect: Andromeda v rozlišení 4K
8.9.2016 | Adam Homola
70 příspěvků
-
Konzolovitost byl poslední problém ME3 , to ten ubohý scénář byl smrtí.
-
Bratr a sestra? To bude... zajímavé. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
ja nevim co na ty smoulince lidi porad videj..
-
To může mít hodně důvodů. Může to být poněkud nemotorné vytváření "quiet timu". Nebo třeba jsou k tomu připnuté spawny nepřátel a nechtějí, aby vznikl kvůli jednomu omylu velký výkyv obtížnosti. Nebo naopak nechtějí aby sis to uprostřed boje ulehčoval, protože z toho dostaneš loot. 5ekl bych ale, že se jedná o nějaký skrytý loading. Nebo to prostě pomáhá gamefeelu.
-
Když to srovnám s Football Managerem tak taky nic moc. A radši to ani nebudu porovnávat s Solitairem.
-
děcka co čorli tétovu kreditku.....
-
liara byla v ME1 taky cute, pak se z ní stala nezávislá žena a šlo to do haj*lu....
-
Tak to bych potom tu hru rád pojmenoval Mass Creed: Syndicate, protože podobná paralela byla u AC Syndicate, kde na prvních screenech to vypadalo na hlavního hrdinu s tím fancy a víc středověkým hábitem a nakonec z něj vylezl support character, který dvojčata vychovával na místo jejich otce a z dvojčat se vyklubaly hlavní postavy, kdy vždy ta druhá doplňuje na pozadí příběhu tu první, lel
A ano, vzhled Asaríjky mi je tak trochu ukradený, já si myslím že je celkem roztomilá, a zase bude dávat trocha barvitosti do těch Asari charakterů co se v ME objevili, protože většina z nich byla skoro hned k Shepardovi připoutána a byly vždy takové klidné, a já nevím..prostě mi velká část z nich neutkvěla zvlášť v hlavě, víc než do Liary jsem se svým geronem okamžitě zabouchl do Tali, která byla výrazná svoji stydlivostí a takovou dívčí tvrdohlavostí a roztomilostí..tady ta Asarijka bude něco jako svérázná a hravá puberťačka, takže za mně dobrý. a Lokace vypadá fajn -
Kloister děl: „Hle, zavedu vás na Fušál a tam otevřeme chrám jídla, v němž budou párky, chutné koblížky a hojnost všemožných laskomin. Ba i malé sáčky s hořčicí. A obsluha nechť nosí čapky na znamení vznešenosti, ano, ačkoli budou z barevného kartonu a na vrcholku je bude zdobit roztomilý šíp."
-
až na to, že jsou všechny v podstatě stejné. Největší střílečka je když tak dvojka, takže netroluj takhle uboze...
-
Aby mohl běžný teen boy leštit bambus u sexy ufona.....
-
Zbývá jen doufat, že to nebude tak konzolovité, jako poslední díl.
-
Animace klasicky po Biowarovsku prkenný, překonat v jejich špatnosti DA:I se snad už nepodaří. Prostředí sice neoriginální, ale celkově moc pěkné. Zvuky a hudba zní moc dobře. Co je neomluvitelný, proč proboha členka rasy specificky univerzálně atraktivních Asarijek najednou vypadá jako něco mezi Shrekem a Danny Devitem. S tímhle začali už v Inquisition, kde většina ženských postav vypadala jako z plastu a byla prostě škaredá.
Rád bych se taky pozastavil nad tou "pre-alphou", kdy se z dříve seriózního označení stala marketingová berlička. Pár měsíců před vydáním nemáte pre-alphu, TOHLE není pre-alpha. Tohle je stav, ve kterém ta hra i vyjde, po dalších pár měsících leštění. -
Máš pravdu, ono to celé malinko staví na hlavu tu starou konzolistickou pravdu o pohodovém hraní s pivíčkem na pohovce... já když si vezmu pivíčko a sednu si k TV na pohovku, tak 4K detaily nevidím. U monitorů je to samozřejmě pravda, jenže to už musíš sedět na židli u stolu a tam si - dle oné logiky - pivíčko už dát nemůžeš.
Čili možná se blíží doba hraní na konzolích na monitorech nebo menších televizích na stole, jako u PC, aby byly vidět 4K detaily?
To by pivíčkáři nikdy nerozdýchali *3* -
Řekl bych, že ti, co na to Robertsovi dali prachy.
-
Někdy mi přijde, že v jediném díle Červeného trpaslíka bylo více nápadů, než ve všech sci-fi vesmírných hrách dohromady :)
-
kdo ale chce ve hrách skutečnost? To si můžu zajít do blbýho planetária...
-
Lokace vypadá pěkně. Ale proč ta Asarijka má zase nějaký nejnovější modní top, když je zbytek týmu zakutý v bojovém skafandru?
-
No, oproti skutečnému vesmíru to ještě jde...
-
chci vám trochu zpravit vkus...