Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na nové záběry z Mass Effect: Andromeda v rozlišení 4K
8.9.2016 | Adam Homola
70 příspěvků
-
Tak prestan chodit ven a mi ostatni kkti to jen ocenime...tva "dokonalost" se mezi nas fakt nehodi, tve genitalnosti nejsme hodni... :DDD
-
Tak takhle vypada cilovka SC? No potes...
-
ano, SC vedle toho vypadá neosobně, nudně a šedě...
-
Tady je presne videt jak ty prepotopni kobzole brzdi vyvoj. Kdyz to porovnam se Star Citizenem tak je to nede a dudy.
-
oh pls, ty mě snad šmíruješ, že víš jak vypadám? A ano, i přes vysoké procento lidí s maligním kktismem jako máš ty, kterými se to venku jen hemž ven chodím...
-
One buton to rule them all. U gamepadu, kde máš celkem omezený počet kláves, to je celkem efektivní způsob jak zabránit překlikům, protože často máš víc, než jednu věc na jedno tlačítko.
Ale tady bych to spíš viděl jako ukazatel hackování... Chtěli aby to vypadalo, že postava něco dělá, tak zvednou obtížnost tím, že tě to tlačítko nechají podržet. *5* -
https://www.youtube.com/watch?v=4vbSRaXH3NM
*3* -
Hlavně hra má být v téhle fázi již "hodně hratelná" pokud budeme věřit tweetům developerů.
Navíc animace lepší nebudou, neboť Andromeda je první BioWare titul kde je použit motion capture. -
Vypadá to plastově
-
Protože když sem se chtěl v ME2 schovat a Sheppard začal hackovat, měl sem chuť třísknout klávesnicí do monitoru.
Ono lepší řešení by bylo mít použitelné ovládání na PC, ale tohle je BioWare. Firma, která v DAI dala útok na R. -
Ty vychazis ven??? Neverim...! A tomu, ze by nekdo mohl byt skaredsi jak ty, uz vubec ne... :D
-
nelibi se mi to..
-
protoze to je normalni chovani..
-
Vubec bych se nedivil kdyby to posunuli na 2018.
-
Tohle je podle mě z verze která je třeba půl roku stará. Tahle verze nemá funkční ani AI systém protože tam nikde nejsou společníci vidět(kromě cutscény).
Podíval jsem se na to znova a ty animace ujdou. Jsou tam chyby ale to si myslím že ve finální verzi nebude. Prostředí a barvy je fakt luxus(rozhodně mi to nepřipomíná DAI -- pokud nepočítám postavy).
Prostě si budem muset počkat na N7 day :) -
Tak ono záleží na tom jak hraješ... Já bych třeba klidně přešel z 24" na 30+" monitor, ale bez zvednutí rozlišení už to moc nejde.
A když začneš přemýšlet o něčem opravdu velkým, jako 40" tak už prostě to 4K musí být.
Na monitor se většinou nedíváš z takové vzdálenosti jako na televizi. Takže tam je rozlišení o dost důležitější.
FPS už je potom taky dost subjektivní... Přechod z 60 na 120FPS už nějak tak důležitý není. Tam si to musí každý odzkoušet. Já už nějaký velký rozdíl neviděl.
No a na VR to taky potřeba bude... ale opravdu dobré VR bude potřebovat tak 8K displeje v malém provedení, a na to si ještě dost počkáme. -
Achjo a proč vlastně tlačítko pro použití načítá jak v no man's sky?
-
snad ti nevadí sex appeal *8* *8* *8* ? Za hry platím těžký háky a tak tam nechcu potkávat škaredý lidi, ty mě dost obtěžují když vyjdu ven...
-
pššššš
-
Jistě ostatní rasy jsou úplně sluníčkový. *15* Nějak ti ten žblebt vůbec nevěřím...