Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na nové záběry z Mass Effect: Andromeda v rozlišení 4K
8.9.2016 | Adam Homola
70 příspěvků
-
Nevím, no, doma sice 4K televizi mám, ale to bych se na ní musel dívat snad z půl metru, abych ty 4K detaily viděl... myslím, že cesta vede spíš ke zvyšování FPS než ve zvyšování rozlišení... nebo je to možná na ty VR srágory s vyšším rozlišením displejů?
-
Doufám, že hra řádně zmapuje roli Shekelsteinů v procesu kolonizace *3*
-
Prostředí úžasný, klasický prkenný pohyby, (ale jasně, buď to mají kostru z DAI nebo původního Mass Effectu nebo je to prostě alpha), takový ten sex-appeal kdy jsou všichni krásní - ale jasně, je to hra a valná většina hráčů jsou muži, tedy mi ba vůbec nevadí, že tam je asi 5s záběr na moc hezké pozadí jedné vojandy a spoře oděné Asarijky - která, jak jsem nastínil výše mi připomíná postavu z DAI.
Jen tam v detailu chvilku je a pak není a pak zase je a pak klasicky po biowareovsku divně běží.
Ale jinak se na hru těším moc -
no, DAI měl animačky pěkně slabý...
-
pravda, toho bych se rád držel a doufal jak pes, že ty divné animace pohybu té assarijky na konci jsou skutečně pouze kvůli pre-alfa verzi. Je pravda že Bioware tyhle věci zvládá na jedničku, ale u tak velké hry je to skutečné trochu zarážející, že "pár" měsíců před vydáním tohle pořád není ono.......Uvidíme při oficiálním představení no. Na hru se těším jak už dlouho na žádnou ne (naposled snad skyrim, nebo zaklínač 1, 2, 3), tak aby to bylo aspoň tak dobré, jak původní trilogie
-
snad nebude taky sexuálně orientovaná jak Sera
-
Než tu někdo začne tvrdit jak je to ohavně nainimovaný a vůbec to není plynulý, tak připomínám že se jedná o pre-alpha verzi buildu :)
-
Kdy? *1*
Ta Asarijka mi hodně připomíná "Seru" (vtipný jak si hlídáte vulgarismy, ale ona se takhle prostě jmenuje i postava ve hře) z Dragon Age Inquisition. Takže předpokládám, že bude zase prank quest někde mezi vztahy s posádkou. -
ano, třeba to jak jim všichni ti ohavní bílí vědci přinesli 95 % dnešních technologií, nebo našli léky na nemoce, které ty ostatní rasy "léčily" modlením... ale vážně, vím že sis dělal pr*el, bohužel, bioware, to je teďka banda neo-marxistická, takže se o děj hodně bojím....
-
Už se vi, že jedním z hlavních témat hry bude kolonialismus.
Doufám, že vy všichni bílí ďáblové budete platit za to, co jste udělali jiným rasám.