Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Sorry, ale nemáš šanci obhájit svůj názor, protože často tvrdíš totální nesmysly. Hodnotíš spoustu věci, které jsi vůbec neviděl a dokonce si vymýšlíš, co se tam na tom může pokazit. Prostě polovina tvých komentů je na úrovni věštění z karet.

Třeba ty tvé kecy, že Emhyr řekne "Make Nilfgard great again", jsi totálně přehnal a degradoval jsi na ten nejhorší pówl v diskuzích, který nikdo nebude brát vážně.

PS: Bude to pro tebe asi šok, ale i negativní reklama je reklama! Čím více o Trumpovi budeš psát, tím více přispíváš k tomu, že on a jeho kauzi budou slavnější.

• Derp_1337

To jsi špatné pochopil.

Nikdo nevyvracel, že knihy o Zaklínačovi se inspirovali evropským fantasy. Tady jde o to, že poslední díl herní trilogie (Zaklínač 3) se vzdálil slovanskému pojetí středověkké společnosti a nechal se inspirovat anglosaskými reáliemi.

• TheGGG

jaký radikální názor...? makaroun, to mě něco říká, zase nějaký tajtrdlík co si hraje na rozumbradu a ostatním říká co si mají myslet...

ale když považuješ ten děsný cast za dobrý, to o něčem svědčí... lulík pro tebe

• Kompost

a to sa s vyssie uvedenym vylucuje ako?

• maros.goc

vsak Sapkowski s nimi spolupracoval

• iSpirit

pleteš se. Zaklínač je low fantasy a ten trailer byl takový pěkně conanovský přesně ve stylu low fantasy. Třetí díl Zaklínače neměl nic společného s low fantasy, tam to právě bylo epické fantasy křížené s high. Osobně ten trailer je daleko blíže k knihám než poslední dva díly herní ságy.

• maros.goc

knihy o Zaklínačovi sú založené na európskej fantasy

• No všem radikálním názorům typu TheGGG se člověk musí smát. Hlavní se názorově vyhranit abych ukázal, že moje uvažování je to nejsprávnější. 

Osobně mne spousta věcí nelíbí. Třetí díl herního Zaklínače potažmo Gwent doopravdy ukazuje Evropské fantasy dle pozdně středovkých/renesančních reálii. Na to je radost se d´ivat. Tohle je doopravdy fantasie šitá na míru americkému (anglosaskému) spotřebiteli. Nic moc. Asi tomu bude chybět i klasický Sapkowského humor a nezaměnitelný způsob vyprávění a práce s jazykem (což určitě nejde převést moc dobře na plátno). Má to taky takový moc epický nádech. Knižní Zaklínač dokázál vždy Erasmovsky shodit sám sebe a nebrat se vážně.... 

Na druhou stranu, Cavil bude asi dobrý představitel. Vůbec obsazení mi zatím sedne a asi to bude velice standartně odvyprávené, tak aby si to vyloženě neudělalo ostudu, což se tomu polskému dílu podařilo.

Za mne tomu pořád držím palce!!! To co se z toho vyvozuji je otázka proč Evropa nečelí "american trashi" nějakou formou koprodukce, která by vyloženě tvořila tu protiváhu. 

PS: AGOT (fantasy) pořád vede... 

• Kompost

a teraz si predstavte ze by ten serial mal nahodou uspech. uz vidim sapkowskeho skakat ako certika ze on si predsa zasluzi tych percent z diela viac. to tvorcovia nemozu dopustit, ved by sa stary pan potom dopil k smrti...

• SalemCZ

možná by to chtělo si přečíst ty knížky, když z toho padáš na hubu.

• TheGGG

ale hlavní hero je bílý toxický muž co slouží nábožensko fašistickému režimu, který je prezentován jako ti dobří... damn na twitteru  vám řeknou že jste nácek i když máte ve star wars rádi galaktický impérium

• Uz som to pisal, ale napisem to zas. Ak chcete "slovansku" atmosferu, tak to mali natocit slovanske narody. Zial, vzhladom k tomu aku mame serialovu produkciu, tak by sa to nikdy nestalo. Kolko je u nas fantasy serialov s prvkami CGI ? 

Netflix to potrebuje predat aby zarobil, to sa tyka teda ludi, ktori maju "subscription". Kolko ludi zo slovanskych narodov vie po anglicky ? Kolko z nich plati mesacne netflixu ? Tuto si to aj tak 90% ludi stiahne s tou nasou mentalitou. "Naco platit, ked to mozem ukradnut".

Nebyt USA tak CD project neni tam kde su, nehovoriac, ze uz samotna hra sa len inspirovala knihami a rozhodne nejde o vernu kopiu. Witcher 1 sa k nej najblizsie priblizil.

• exoslav

V traileru jsem očekával slovanskou atmosféru, ale dostal jsem generickou západní fantasy.

• drasta

A v tomhle pripade je to napsany i v nadpisu :D

• drasta

Astarters... jj taky jsem si na ne vzpomel. To je trochu jinej level. I kdyz ja porad myslim ze by ten serial podle Eisenhorna by nemusela bejt takova katastrofa a jsem na to fakt zvedavej. Rozhodne je to neco uplne jinyho nez takovy Astarters a navic u WH40k nebudou muset resit kvoty protoze ty uz jsou v knizkach zakomponovany :D

• Nevím proč, ale na tý fotce mi připomíná nočního krále nebo jeho nohsleda z GoT....

• TheGGG

knížky jsou top kvalita stejně jako celé lore, ale do hraného seriálu to dobře nepřevedou.... radši počkám na ten GW projekt od týpka co dělal youtube w40k seriál helsreach

nebo něco na styl projektu astartes

• Anooo přesně tak! Vždyť je to pozlátková pseudo-GoT ve světě nesvětě Witchera. Kde je rákos, mokřady a mlha, nízký pobaltský slunko a věčnej začátek podzimu, kde je to co má film ( jako médium ) použít k tomu aby ta atmosféra byla rozeznatelná, aby člověk na první dobrou "cejtil" to fantasy Polsko..

• Bože to je ucho.

• KIMCID

No nevím jakou oplýváš fantazií ale já  si je v knížkách představuji ještě hezčí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit