Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

No já jsem spokojen

• 0011

Sakra předběhl jsi mě, aspoň dělá čest svému jménu jako vždycky...

• TheGGG

pane.chytrý, to je seriál ne film...

• No začátek traileru hezký, souboj asi se Strigou by byl dobrý, ale lepší by byl buď seriál podle povídek co povídka to jeden díl, nebo film podle několika povídek dohromady. Ale udělat všechno povídky i romány do jednoho filmu, to je nesmysl. Yennefer vypadá hrozně, Zaklínač snad dobrý. Ale určitě se na film podívám, ač nejsem fanda zaklínačských her a myslím, že film dopadne špatně...

• TheSuffering

Katastrofa to určitě nebude, bude to dozajista stejně kvalitní jako osmá řada GoT.😂

• Ilusiveman

Co na to říct. Chceš li prodat třeba auto chlapovi, udělej ho jako pe**s. 

• Ilusiveman

Not bad not bad. Jak jsem říkal, Netflix nemá, proč se nesnažit. Teď už  jsem skoro Nervózní. 

• Derp_1337

Ty postavy nejde objektivně posoudit. Lidi silně ovlivňují první dojmy. Kdyby jsi nejdřív viděl seriál s Cavilem v hlavní roli a pak teprve hrál herního Zaklínače, tak by bylo dost možné, že by jsi tvrdil, že ten ztvárnění herního Geralta není "podobné" originálu.

Jinak samozřejmě máš pravdu, nejlepší by bylo CGI animace, ale z toho by nešlo udělat seriál (a ani film) kvůli rozpočtu. Udržení dostatečně vysoké kvality animací po celou délku by bylo příliš nákladné.

• Paul_cz

CDP to zvládli, Geralt/Yen/Ciri/Dijkstra atd atd vypadaj naprosto přesně a dokonale. Ale holt neexistujou herci co by jim byli tak blízko podobní, proto by nejlepší bylo, kdyby udělali adaptaci v CGI ve stylu Night To Remember, jenže to by stálo moc prachů. Ale třeba Cavill a spol. budou ve výsledku dobří.

• Blue.Shark

Tak tohle je mnohem lepší, než jsem očekával :)

• readyxx

dyt vypadaji strasne ..ale v dnesni korektni dobe to ohlo dopadnout i takhle https://indian-tv.cz/uploads/ls/f7b7c43a24fa4946b2e2d4d15174b3d7

• radek.dobes.69

Jo, také jsem se bál, že si ublíží... :-D

• iSpirit

kolik ti je? 12? Že padáš na hubu z herních sexy postav. BTW tohle úplně zabilo: "Porad to neni ten, podle her".

Tady tihle ortodoxní fanboys série, kteří se vytvořili na základě jedné hry jsou fakt k smíchu.

• Derp_1337

Co na to říct? Ona samotná hlava už může lidem připomínat jistý pohlavní orgán. Stačí se jenom zamyslet nad tím, jak se vyholeným hlavám říká "sk1nhead" (LOL). S3xuální innuenda všude kam se podíváš.

A když si člověk pak projde fotky různých helem, tak zjistí, že ve spoustě helem se dá vzdáleně najít podobnost s něčím "jiným". Např.

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51C7pDitkXL._UY395_.jpg

https://mcishop.azureedge.net/mciassets/w_3_0009895_economy-norman-helm_550.png

• Derp_1337

To je problém toho, že lidi si za těch X let čtení knih (a hraní her) už udělali nějakou představu, jak by ty postavy mohly vypadat. Problém je v tom, že ne každý má tu představu stejnou. Jedné osobě tam sedí tenhle herec/herečka, druhé osobě tam zase sedí jiný herec(čka).

Takhle prostě funguje literatura, autor trochu něco popíše a čtenářova mysl si pak sama doplní zbytek a udělá si představu o postavě. Kouzlo je v tom, že ne každý čtenář musí dojít k úplně stejné finální představě.

Stačí se podívat do různých diskuzí, kde měli fanoušci navrhnout "správného" herce/herečku! Komunita se nikdy nedokázala shodnout!!! Každý totiž dokáže plakat "ne, tohohle herce ne", ale navrhnout někoho, kdo by tam všem fandům seděl, to už není tak lehké.
  • Derp_1337

To je problém toho, že lidi si za těch X let čtení knih (a hraní her) už udělali v jejich mysli nějakou představu, jak by ty postavy mohly vypadat. Problém je v tom, že ne každý má tu představu stejnou. Jedné osobě tam sedí tenhle herec/herečka, druhé osobě tam zase sedí jiný herec(čka).

Takhle prostě funguje literatura, autor trochu něco popíše a čtenářova mysl si pak sama doplní zbytek a udělá si představu o postavě. Kouzlo je v tom, že ne každý čtenář musí dojít k úplně stejné finální představě.

Stačí se podívat do různých diskuzí, kde měli fanoušci navrhnout "správného" herce/herečku! Komunita se nikdy nedokázala shodnout!!! Každý totiž dokáže remcat "ne, tohohle herce ne", ale navrhnout někoho, kdo by tam všem fandům seděl, to už není tak lehké.

• CRYPT

Si nemuzu pomoct, ale kdyz z herniho Witchera 3 mi padala huba kolem jak nadherne a sexy vypadala Yennefer (vseobecne cernovlasky jsou love <3), uzasne a sexy Triss a fantasticky a sexy Ciri, tak tato bida je fakt bida.... Geralt vypada asi ok, i kdyz .... Porad to neni ten, podle her. Netusim jak dalece se odcizily hry od kniznich predloh

• Dickardians! Hah...

No jak toho Zaklinace nemusim, tohle je ponekud smutne.

• Thorleif_cz

Hele, kdyby jenom armor, ale oni k němu mají i stejně pitomý helmy. Ty helmy alespoň drží téma, vypadaj totiž jako žalud.

https://i.redd.it/tkyqqxby1r131.jpg

• iSpirit

Tak když vezmu herní trojku, kde Geralt nosí suknice, nosí kuše, monster je více než lidi,Geralt je nejsilnější postava světa a cele je to barevné jako poslední Dragon Age, tak musím rict, ze Americani vytvořili daleko lepší a věrohodnější zpracování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit