Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Per to do mě, ať je po mně!
  • x_ander
    No jsem zvědavý co z toho vyleze. Byť mám rád šílenou řež z prvních dvou dílů, tak na atmosférickou trojku nedám dopustit.

Tohle je očividně snaha zavděčit se příznivcům prvních dílů, což samozřejmě není špatně. Ale zatím to vypadá jako podivný mišmaš. Počkám na reakce, ale časem do toho minimálne ze zvědavosti půjdu. Že bych se ale kdovíjak těšil, to ani náhodou.

Co mě však z bety dost zklamalo, je technické zpracování. Vím, byla to jenom beta a nastavit se tam toho po grafické stránce moc nedalo. Ale stejně to bylo celé takové neostré a rozplizlé. Doufám, že finální verze bude vypadat řádově lépe. Od něčeho, jako je Doom, bych to očekával.
  • Vypadá to jako by malý Pepík vytáhl ze skříně hračky - zbraně jako z plastu, potvory jak figurky z nějaké edice. Ještě chybí něco chlupatého (veverka?) nebo Jar-Jar a máme to komplet. *1* Jak už jsem psal, tohle není Doom, tohle je Toy Story.
    • C-BEAM
      to je trochu zvláštní napsat pokud si uvědomíš, že některé zbraně v Doom1-2 byly nafocené plastové hračky a potvory hrály všemi barvami duhy.
      • To ano, ale je rozdíl nafotit hračky a pak je upravit, že vypdají jako zbraně oproti tomu dát do hry zbraně, co vypadají jako hračky.
        • C-BEAM
          brokovnice z lesklého černého plastu vypadá v Doomu skoro stejně jako ta z hračkářství. Ale nechci se hádat, také mám zbraně z Doom 1-2 mnohem raději, v novém Doomu jsou zbraně až komicky překombinované.
  • Vypadá to, že už to smazali a nikde se mi to najít nedaří :(
  • TheGGG
    radši nové CoD...
    • tak tys tomu nasadil jako vzdy korunu .. na to sem se tesil celej vecir jakej vejblitek zase vyplodis ..jinak nove cod uz se ohlasilo ..Call of Duty: Infinite Warfare...originalni nazev :D
      • A každý další díl už vlastně bude mít stejný název. *15*
        • TheGGG
          aspoň bude prodavač v obchodě vždy vědět co po něm chci...
          • ale jen v doprovodu rodicu *3*
      • TheGGG
        já vím, těším se a to hodně... v minutě CoD je víc akce a napětí než v hodině dooma...
        • salty
  • Koukal sem na ten singl gameplay a hrůza. Ke konci to sice už trochu připomínalo Dooma - byly tam víc jak 3 potvory najednou!!! a hráč dokonce musel uhýbat!!!, ale jinak slabota. Vizuálně je to přepálený, pomalý, všechno jednolitý - druhy potvor splývaj mezi sebou, blikající něpřátelé (které musel designovat snad někdo z Blizzardu) a ze kterých vypadává nějaká mana nebo co to je, lol. Nakonec ten "duch", který se spawnoval na každém rohu, aby náhodou hráč nezabloudil. To vypadá na další domrvenou značku.
    • To me teda hrozne prekvapuje. Znas snad nakou slavnou znacku, ktera se po tolika letech vytahne a neni to jen levnej, slabej odvar, kterej vznikne, jen aby zaplatoval financni diru po nejakym predchozim fiasku ?
  • FattyPillowFan
    jo nowej doomik žradlo nejwetší IDsofťackej masakr motorowou pilou takle se dělaj hry!!
    • Wtf.
      • Neres, je stejne tupy jako jeho idol
  • Tak jsem teď koukal na ten singl a je to ještě lepší než jsem si myslel. Všechno je přesně tak, jak jsem si představoval. Jednoduchý a hezký UI, skvělý level design, arzenál i design jednotlivých zbraní, rychlý pohyb, možnost šplhání (parkour-feel) a celkově ta pravá doomovská atmosféra a cit tam je. Vypadá to, že si na tom id dali hodně záležet.

Blikající nepřátelé se dají vypnout a počet nepřátel záleží na obtížnosti. A to co z nich vypadává je matroš, který se hodí.
  • nevím jestli to prekona geniální doom 3. hlavne se mi nelíbí ty otevrene levely, ja chci peknej koridor ktery k tomu proste patrí
  • tak po pul hodce ukazek na twici doom 4 singl , sem to musel vypnout ..tohle je fakt otres *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit