Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak to asi tezko...asi nevis co je gameplay vid...takovy promo video umi udelat kazda druha firma..Treba Blizardi sjem na videa tez machri..
  • "tak by byly výrobní náklady nové konzole neunosný"

Konzole se 2x680 by byla za babku. Zaplatilo by se to super hrama. *1* *1* *1*
  • Souhlas, tohle je bohužel (alespoň pro mě) směr, kterým se hry ubírají. Dopadne to tak, že hra bude trvat 2-3 hodiny, grafika nerozeznatelná od filmu a člověk si tam občas něco zmáčkne. To už imho nebudou hry. Nicméně je to pěkný, i když ta histerie, kdy jsem si cákal do trenek z každého "omg tohle je real-time?" videa, mě dávno přešla.
  • Když už jsme u těch enginu nevíte kdy bude představenej a ukázanej Unreal Engine 4 ?
    Já měl za to, že to mělo být dnes, ale nikde o tom není žádné info.
  • Tohle si ani neumim představit za běhu to hrát podle mě to bude jeden velkej skript kde to bude jen o mačkání tlačítka ve spravnej okamžik, že se budu volně pohybovat v týhle grafice mi příjde nereálný no ale uvidíme vypadá to božsky
  • No ale ten final poustis uz na ty konzoli.
  • cool story bro
  • Kazdopadne to sou detaily. Zaclo se tim, ze jsem napsal, ze to je realtime, coz je. Ze takova uroven grafiky uz je mirena na dalsi generaci konzoli uz je taky jasny.
  • DangerousDave
    na PC frčia prakticky všetky vývojárske aplikácie na tvorbu kódu, grafiky, zvuku a konzola prepojená cez devkit slúži iba ako výstup. Niektoré veci sa dokonca emulujú.
  • Debilek ses akorat tak ty debzo. Psal jsem o tom, ze to je engine na konzole, ne ze tahle prezentace bezi primo na konzoli. Ale ze si myslim, ze to realtime demo, ktere bylo i v clanku, muze bezet na nove konzoli.
  • Ve který to jede jak? Tak nějak mám pocit, že s tím vcelku plynule realtimově manipuluje :-D Hey, fakt nemám náladu na nějakýho PS debílka, kafrej si tu co chceš ;-)
  • Protoze zrovna ukazujou Mayu? :)
  • Jo jasne a ta Maya co tam ukazuje asi taky bezi na ty konzoli, ze jo? *7*
  • Hádat se klidně můžeš a nejspíš i budeš, ale na tomhle faktu nic nezměníš, popřemýšlej proč má ten editor na tom videu, který jsi sám postnul, klasický okraj ze sedmiček ;-)
  • Aneb pravda je ta nejnepohodlnejsi a nejnechtenejsi vec na svete, bohuzel :)
  • Pry s naprostou jistotou. Podle me je pri DX11 mnohem logictejsi, ze to bezelo na nejaky verzi hardwaru co ma byt nova konzole od Microsoftu, nez na PC. Ale hadat uz se nebudu :)
  • Vim. Ale me to bavi, ja si pripadam jak Jan Hus :)
  • hitokage
    Tady je to moc pěkně vidět. Tohle video by se do toho článku hodilo.
    BTW: Zdá se , že tě někdo mínusuje ze sportu.
  • Mahcake
    Tohle byl gameplay, ale nevadí... *7*
  • Jediná oficiální informace je ta, že to běželo na DX11 hardware a jelikož žádný PS nikdy DX mít nebude, tak není důvod takhle hloupě spekulovat. S naprostou jistotou to jelo na PC, stejně jako demo Samaritan nebo demo UE4 (obě na jediný GTX680). Kdyby tohle demo běželo na 2 nebo 3 GTX 680 ve SLI, tak by byly výrobní náklady nové konzole neunosný, možná proto pořád žádný nový konzole na obzoru nejsou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit