Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radeji jeste prepostnu jak odkazoval ssgasdgdsga: http://www.youtube.com/watch?v=Q9xhFpuIMX4 Realtime tech demo... Kdo ma oci vidi...
  • Dokud vývojáři nepřijdou s novými herními mechanismi a prvky, které by odpovídali next-gen grafice (je třeba jí přizpůsobit i způsob hraní, využívání okolí atd. atd.) tak je úplně jedno jak to bude vypadat... Největší pokrok v herním designu za posledních deset let je masové rozšíření skriptovaných situací...
  • Paulcz
    humbuk okolo PS3 byl plnej renderovaných videí (Motostorm, Killzone) a pak tvůrci měnili tiskový zprávy, že to je nějaký pracovní video ke kterýmu se chtějí přiblížit. Marketing..
  • Abys mohl programovat na konzole, tak potrebujes pocitac jen k tomu, abys na nem psal kod. Vsechno ostatni se resi v konzoli. Dev kity jsou pripojene k pocitacum a tam se teprve program sestavuje. To znamena, ze co napisi na PC, na PC nespusti, ale az na te konzoli.
  • A vida. ssgasdgdsga uz to dole vyresil, odkaz...
  • "Nevim, proc by delali tech demo na PC, kdyz Final Fantasy na PC urcite nebude. To je jako kdyby udelali cast hry, kterou pak nikdy nepouziji." - Takže protože FF na PC nebývá nemůže na něm tech demo běžet?

A na čem si myslíš, že to tech-demo asi vznikalo?
    To mě totiž přivádí k otázce, jak podle tebe vznikají hry? Někdo píchne klávesnici k PSku a programuje si do něj ne...
  • Sakra, zase PS4! Sila zvyku :)
  • Tech demo se dela jako ukazka moznosti enginu. Final Fantasy je konzolova hra. Takze tohle je logicky delane uz na X720/PS3
  • nikdo netvrdí, že jednou FF nebude na PS4 podobně vypadat, ale tech demo se nedělá za účelem hraní a s největší pravděpodobností nebude součást hry...navíc rozhodně nemaj důvod to teď programovat či optimalizovat na konzoli, která ještě není a chvíli nebude
  • uz nejmin 7 let ctu jak se porad dostavame na hranici pouziti kremiku :)
  • Nikde, napsal jsem to aby mě místní PC drsňáci plusovali.
    PC síla! PC síla! PC síla! PC síla!

(Ne, fakt jsem to někde četl. Pogoogli světový zprávy o tomto.)
  • Co jedny kamery? Co to ma spolecneho s realtime nebo render a ma dokazovat co?
  • A co video, kde to manipulují v real time? Důkaz enough?
    http://www.youtube.com/watch?v=Q9xhFpuIMX4
  • Kdyby tohle měl nekdo real-time a mohl to předvést tak se z toho stane překvapení konference Sony. Ale to se nestalo. Tohle je spíše taková vize kam to chtějí dotahnout. Specifikace nové konzolé už musí byt dávno tak něak ramcově dané. Ikdyž i ten novy Unreal ukazoval něco podobného.

On ale každý muže přijít se svým. Sem zvědavej co ukaží naše kapacity s Vávrvou v čele(ikdyž ti nemají svuj engine).

A uplně tak btw: Co by na tom videu mělo byt real-time počítano? Na scénu je vždy jen pohled jedné kamery. (rozuměj úhlu)
  • Srovnej to tehdejší demo Killzone s konečnou verzí a zjistíš, že to vypadá stejně, v některých ohledech i líp.
  • A je, za se minuskari. Jen si na me vzpomente, az takhle realne Final Fantasy na PS4 / X720 bude vypadat ;)
  • Tak to by mel nejprofesionalnejsi praxi z cely herni sceny novinaru ;)
  • sorry PS4 samo
  • Podle me je dost dobre mozny, ze je to opravdu realtime bezici na hardwaru, ale podle me tezko PC. Nevim, proc by delali tech demo na PC, kdyz Final Fantasy na PC urcite nebude. To je jako kdyby udelali cast hry, kterou pak nikdy nepouziji. Jestli je to realtime demo, tak uz na PS3, nebo X720 a ja tomu docela verim. Presne takovahle uroven grafickyho zpracovani je ta hranice, ktera si myslim prinuti lidi jit do novyho hardwaru.
  • Taky jsem to zažil:D Ale v té době jsem mohl chodit akorát tak do kroužku. V té době takovej komp stál až 50 tisíc.

Zažil jsem i didaktik ikdyž jen chvilku :D To byli teprve pecka hry :D Ten skok za 15 let je neuvěřitelný :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit