Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dáma ví o čem mluví. Příjemná změna.

• kubi-wan

Amy Hennig si ohromně vážim za to, že udělala ze série Legacy of Kain tak skvělý příběhový dílo. Bylo to promakaný, bylo to chytrý a skvěle vyprávěný. Chtěl bych, aby to i dnes hry takhle dobře uměly, ale dlouho jsem nic takovýho neviděl.

Místo toho tu máme ptákoviny typu Anthem, který si napíšou "příběhová" do popisu hry, ale jsou nakonec úplně povrchní a prázdný.

A lineární hra nemusí automaticky znamenat tunel. Vraťte mi moje skvělý lineární hry a ty svoje open-worldy s craftěnim, milionem stejných "questů" a hloupýma, ba až nicotnýma příběhama si strčte za klobouk. Vývojáři, buďte tak hodní.

• Jack1947

Co já  bych dal za kvalitní tunel...

• Zjavne nehrala Zaklínača. Vynikajúci príbeh a výborný otvorený svet. 

Ono sa to dá spraviť, len na to musí byť vôľa a na základe vôle čas a financie. 

Keď dávajú čas a financie na nezmysly ako sú multiplayer, on line služby a hlúposti, ktoré nik nepotrebuje, tak samozrejme nemajú čas a financie na príbeh, ktorý by ohromil. Rôzne miesta sa dajú ukryť, alebo obmedziť do nich vstup zmysluplným mechanizmom, dôležité postavy sa môžu objaviť až neskôr a iné zas spracovať tak, aby reagovali logicky na to, že ich hráč nájde skôr, než ho k nim zavedie príbeh. 

Nechápem, ako môže niekto tvrdiť že sa to nedá, keď máme príklady dokazujúce, že sa to ide. 

• tomwolf

nie nemame...a neviem akeho zaklinaca si hral ty...3ka ma slabucky pribeh....jednotka bola omnoho viac linearna a pribeh bol o triedu lepsi

• Jack1947

Je to pravda ale co s tím zmůže ?

• PCMR

Hmm. Tahle ženská asi nehrála Planescape...

• tomwolf

planescape je nieco uplne ine...to je viac interaktivna kniha ako hra

• Velká pravda, tudle jsem dohrál Game of thrones RPG, a i s tím uzavřenějším světem mě to bavilo podstatně lépe (díky dokonalému příběhu a perfektním postavám), než Origins s obrovským a prázdným světem, nudným příběhem a nudnými postavami.

Velký a otevřený svět neznamená dobrou hru, obávám se že je to spíš naopak.

• Tak ještě štěstí, že tím pádem umožňují netradiční způsoby vyprávění a herní svět pak není tak jednotvárný?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit