Přejít na výpis diskuzí
Podle dabéra Vita Scallety se brzy dozvíme nové informace o další Mafii
9.1.2015 | Adam Homola
73 příspěvků
-
Trochu jednoduchej matematiky:
Jednotka vyšla v roku 2002, dvojka bola oznámená 2007 a vyšla 2010, takže potom trojka by mala byť oznámená 2015 a vyjsť 2018 ;-) -
-
To se mi nezdá.... Kromě matematiky to chce ještě trochu jednoduché logiky.
Dvojka byla oznámena 2007 ale to již byla dlouho ve vývoji. Byla to velmi dlouho vyvíjená hra a kdo říká že trojka se bude vyvíjet stejně dlouho?? To je někde napsaný že se hra musí oznámit přesně 3 roky před vydáním? Sami tvůrci dvojky když ji oznámili tak netušili že se vývoj protáhne až do roku 2010. Vývoj trojky může být daleko kratší ale i třeba delší (doufám že ne).
Vzhledem k restartování vývoje před rokem po zavření českého 2K pochybuju že hra vyjde letos ale 2018... to si myslím dříve. -
-
Keď ono sa to tak samo núka :-D A aj ja dúfam že trojka tu bude čoskoro. Ale istá paralela s problémovým vývojom dvojky tu je ;-)
-
-
Jo to je pravda tak doufejme že to opravdu nebude *1* A jestli jsem se tě dotkl omlouvám se nemyslel jsem to zle, nedošlo mi že je to asi myšleno s humorem *3*
-
-
krome smyslu pro humor ti schazi jeste zachyceni druhy paralely, ze II vysla 8 let po I a proto kolega tipuje 2018, tezko mel na mysli vazne minenou predikci...
-
-
Jestli to bylo myšleno jako vtip tak ok nedošlo mi to *1* ale to co jsem napsal kravina není. Stejně tak tohle že druhá hra byla 8 let po první a tak druhá bude 8 let po druhé jsem sice do komentu nenapsal ale myslel jsem to tak stejně, ta hra podle mě nevyjde 2018 *3*
-
-
-
-
Il mio nome è Vito Scaletta. Scaletta, capisci? Tu hai insultato tutta la mia famiglia.
-
-
Tak tu poslední větu moc nedávám jinak je to celkem jednoduché :)
Jmenuju se Vito Scaleta. Scaleta rozumíš? Ty "něco něco" mojí rodinu *1* -
-
insultato bude asi insultovat *3*
-
https://translate.google.cz/#it/en/Il%20mio%20nome%20%C3%A8%20Vito%20Scaletta.%20Scaletta%2C%20capisci%3F%20Tu%20hai%20insultato%20tutta%20la%20mia%20famiglia.
-
-
-
Po nedokončenej, orezanej dvojke je Mafia pre mňa Tabu. Ono trojku máju možno aj hotovú keď 60% obsahu odrezali z dvojky. Ved prečo asi Vavra odišiel počas vývoja dvojky. Lebo vydavateľ svina...
-
Budou ji zase vydavat po kouskach?
-
-
se kvuli ni prejmenujou na 4K za kompletni mafii III das 4 litry
-
-
Mafii 2 jsem nikdy nedohrál, přestala mě bavit. Mafii 1 jsem dohrál asi 100x a ještě minimálálně 100x ji dohraju. Geniální hra ve své době a ještě dnes převyšuje většinu braků, které vycházejí.
-
oooooo neeeeee!!!! to opravdu ne 3tí díl už by bylo tahání holuba až z paty to fakt ne kdo si pamatuje 1čku tak musí uznat ač sice graficky to nebylo uplně nejlepší ale na tehdejší dobu LUXUS.Od 1čky se toho dost změnilo a trojka by byla jenom propadák nemá smysl dělat u všech her 3 pokračování taky na co?!
-
Tak by mě zajímalo kdy se dozvíme konečně něco konkrétního.. doufám že 3 bude navazovat na 2 a že vůbec někdy vyjde.. je to nejlepší hra a už ji mám tisíc x dohranou a už chci konečně vědět co se stane s Joem .. a Vitem :-) *5* *14*
-
No proč ne. Jen doufám že neudělají podobný hnus jako je zabití Tommyho Vitem.
-
-
No a podlě mě to byla dobra perlička *4*
-
-
Bylo to naprosto nevhodné.
-
-
-
Problém je, že to je pokračovaní po delší době a těžko říci co tam dají za "moderní" prvky apod.
Navíc ta huť po pokračovaní není tak velká jako krátce po vydání nějakého druhého dílu oblíbené hry.
Navíc řada pokračování je zcela jiná. Dragon se měnilo od nějaké taktické hry po akční. Třeba Mass Effect byl pořád akční hra s RPG prvky stále tam byly menší a větší lokace. Když se řeším pouze herní prvky a ne příběh. Stejně to postihlo zjednodušení od prvního dílu. -
Nemá něco společného Mafie III a Half Life 3?