Přejít na výpis diskuzí
Podle dabéra Vita Scallety se brzy dozvíme nové informace o další Mafii
9.1.2015 | Adam Homola
73 příspěvků
-
Furt to isté stále dokola... Mafia 1 je best Mafia 2 je sh1t... každý jeden užívatel to ešte napište *7* *9*
-
-
Shi* určitě ne ale promarněnost největšího kalibru.
-
-
Něco jako tvůj volný čas, viď?
-
-
Hahahaha, clovece, ty si ma fakt super pobavil! Chudaka Jacka zase raz niekto "zostrelil", buehehe *1*
-
Který jsem u toho promarnil? docela jo ještě že to bylo zadarmo... koupit si to to bych se zbláznil.
-
-
-
-
mas pravdu MAFIA II tu nic neprekona perfektni dabing,grafika, prostredi, jednicku si strc nekam oktave proc to sem vubec pises nechapem.
-
Takze dalsi propadak na ceste?
-
-
jednička byla super, dvojka propadák, tak uvidíme
-
-
"pokud se vývoj hry po zrušení 2K Czech přesunul do USA" trochu mystifikující, protože 2K Czech pořád funguje v Brně...
-
-
Ale oni možno robia iné hry.. Neznamená že všetky 2K pobočky teraz budu robiť jednu hru...
-
-
jo a možná taky ne *3* hlavně jsem chtěl upozornit, že v článku to vyznívá tak, že 2K Czech skončili úplně, což samozřejmě není pravda...
-
-
-
Mafia3 jen se bojím aby to nebylo ještě větší zklámání než 2hej průmernej díl. I když navazovat to nebude bude to jiná hra tak koho to pálí.
-
Doporučuji kdo ještě nehrál super neoficiální (jak jinak že) DLC Mission pack na Mafia1 takhle to mělo být, respkt mohlo. Jediná výtka no... Mafia2 by si zasloužila spíše reparát, na novo znovu a lépe.
-
Mafia II bol jeden z najlepších sandboxov, kam sa hrabe nudné detinské GTA.....doteraz je neuveriteľné, čo vymačkali zo starých konzolí. Mne hra neprišla vôbec orezaná, bola akurát, aby nezačala nudiť a ten koniec bol výborne mafiánsky a nejednoznačný. Kto Mafiu miluje, odporúčam pozrieť seriál Mob City...vynikajúca vec.
-
-
to myslíš vážně dovol abych se zasmál *1* ty mluvíš o sandboxu a co se dalo změnit v mafii 2 oproti M1 ? tak dlouho se čekalo na mafia 2 a nakonec co z toho bylo hráči to odehráli řekli jo bylo to docela dobrý a víc se nedělo mluvilo se otom asi tak týden ale o mafii 1 se mluví ještě dnes chlapče
-
-
jo chlapce o tak mluví jako se bych Mafii to uzasny vypovida je fakt zasmal se dovol ze to ho*no
-
-
Můžu poprosit o překlad do češtiny?
-
-
Ti nepoznat svúj rodný jazik?
-
-
-
-
Prej nejednoznačný konec... :D
-