Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wow. za takovou "práci" někdo dává titul? ostuda ...
  • na tohle tema jsem psal diplomku (streamovani her) pokud by se nekdo chtel podivat:
    http://www.wikitransfer.ch/d8ab471b1954d6b8/dp.zip

P.S. Moc dobre ten system nefungoval.
  • maros.goc
    vymenuj aspon 9
  • del0
    Pirátství na PC je problém? Proč? Soníkovi to přece tak náramně hraje do karet.
  • Zameranie na PC hry pochovalo za 10 rokov viac firiem ako krach Lehman Brothers...
  • ti manageri musej mit hodne utazeny kravaty maj z toho odkrvenej mozek ikdyz vydeli jak jejich predem zhovadila vize skoncila tak jak bylo od zacatku nevyhnutelne stale hledaji chyby jinde jen ne u svoji zparchantely predstavy hnoje jmenem cloudgaming
  • strasny PR vymluvy, co je sakra slozityho na tom, rozchodit ...co vlastne...monitor na pc? vzdyt se celej streaming resi na strane serveru, u zakaznika v pc se prehrava jen obraz jako youtube, jestli bylo nad jejich sily zobrazovat video, tak to potom meli zapichnout hned na zacatku...

a je jasny, ze na pc tohle nemuze uspet, kdo by sakra hral hry s 200ms odezvou, 30fps a kompresi jak svina? ja ani zadarmo...
  • Něco na tom bude.., proč by PC hráč měl měl hrát hry degradované streamem? Oproti tomu, kdyby konzolisti mohli hrát hry, které jsou jen na PC a tahle služba by jim umožnila hrát v lepší grafice, s více obejekty na mapě, a pod....
  • Přecenili kupní sílu.
    Jinak já bych do toho šel jako do takového "ultimátního emulátoru konzolí" na pcčku. Vždycky mě zaujme pár her na jedné generaci konzolí, ale nechce se mi kvůlu nim pořizovat konzoli (třeba SoColossus) a dost často se mi ani nechce vrtat v emulátorech (což je navíc velmi často placený sw).

Jsem zvědavý kam se to vyvine...
  • C-BEAM
    PC 1 : 0 CloudGaming
  • Jack1947
    Byla to odzačátku docela blbost tak co si od toho asi tak slibovali? *7*
  • To ze velke firmy nechteji PC a nechteji krabicove verze cehokoli je jasne. Lepsi je prodat jednou nebo pronajimat stale? To je oc tu bezi. Proto kazdy manager pod velkou korporaci placa nesmysle o potizich a malych prodejich PC. Je to zpusob jak si kopnout do oponenta. Streaming her je prasarna srovnatelna s koncicim TV vysilanim. Uzivatel je vzdy a v kazdem okamziku odkazan na sveho poskytovatele hry. Nahodit pak do gameplaye reklamy po 20 minutach tak jak to dopracovala TV je dlasi krok. *11*

Proc tady sr*cky z nejakeho managerskeho blogu prebira games, to mi hlava nebere. Prikaz zhora?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit