Přejít na výpis diskuzí
Podle nového videa vyjde Middle-earth: Shadow of Mordor v říjnu
2.4.2014 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
Chapu, ze fanousky Stredozeme to muze nastvat, ale me je to celkem jedno. Proste to beru jako dalsi fantasy co je nahodou podobna Stredozemi. A zatim to vypada, ze by to mohlo byt fajn(rpg je holt malo).
-
-
fanoušky Středozemě by to tak neštvalo, kdyby kromě téhle blbosti někdo udělal pořádnou hru ze Středozemě věrnou mistrovu odkazu
-
-
Jmenuj par DOBRYCH her podle knihy/filmu. S tim bych proste nepocital.
-
-
Battle for Midle-earth byla pred par lety nahodou hodne peckoidni strategie
-
I Have no Mouth and I must Scream, Tron, Discworld 1,2 a Noir, Alien vs Predator 1 a 2, Zaklínač 1 a 2, půlka Star Wars her...
-
-
Escape from Butcher Bay
-
-
Nemusí to být "podle", ale stačí použít svět, jako to udělali se Zaklínačem.
-
-
-
-
Mlátička to asi bude obstojná ale co to má společného s lotrem?
V lotrovi umí kouzlit jen Istari a někteří Eldar, představa hraničáře jak rozdává frozen punchy je spíš smutná (i přesto (nebo právě proto?)že je to Dunadán), vizuál si to bere z filmovýho lotra možná tak v architektůře ale těžko ve vzhledu skřetů kteří zde vypadají jak orci (peoni) z WarCraftu i když předpokládám, že to jsou gundabadští skřeti a ti byli přeci jen o něco míň ubožejší... -
-
Tak on je přece nemrtvák, ne? Čili je kouzelná bytost a ne obyčejnej dunadan, proto asi kouzlí, protože je posedlej nějakým přízrakem (nevím, jak moc podobný prstenovému)... ale až tak moc toho o hře nevím, takže jen hádám.
-
-
Jo bajo vlastně...sice jsem si to přečetl ale vzhledem k tomu jaká to je blbost jsem to nějak ignoroval...
-
-
s Lotrem to nema spolecneho nic...ale vem si...jmenovat se to jinak nestekne po tom ani Glum *9*
-
Tak ještě umí kouzlit Ainur a Maiar(Sauron) *2*
-
-
Tak samozřejmě...éterické bytosti z "dávných časů" považuji za samozřejmost .)))
Ale myslím, že se k nim potomek Dunadánů ze severu asi moc počítat nedá, i když se zdá že pěstí rozdává rychlejc jak Elessa a možná by díky svojim širokým předloktím překecal i armádu mrtvých ať ho poslouchá
*7* -
-
Podle ukázek to vypadá, že je oblíbencem samotného Manwëho. Tvůrci absolutně ignorují lore a už proto si zaslouží ignorovat.
-
-
aha, protekční chlapeček *1*
-
-
-
-
-
Lidi říkaj, že se jim ta atmosféra nepřipomíná Středozem, ale mně to strašně připomína The Last Ringbearer (neoficiální pohled na Středozem)
-
-
Od Yeskova Kirila? Popravdě se mi ten špionážní thriller ze středozemě líbil více, než původní Pán prstenů.
-
-
Co se týče toho, jak je to napsané, tak je samozřejmě klasický LotR lepší, ale mě dostal už jenom ten jiný náhled na středozem
-
-
-
Já se těším moc.
P.S. Už konečně pochopte milé děti, že i když mi dáte dva miliony mínusů, budu se na hru těšit stejně. *4* -
-
Přidej mě za seznam a omlouvám se za mínus. Nemělo nic společného s tvým post scriptum. Jen jsem se chtěl přesvědčit, zdali minus maže plus, nebo konečně jde vidět i oboje. Řeší se tak problém naklíkávačů, kteří si dají 15+ a anuloval se tak jakýkoliv přínos nějakého +/-. Mínus bych ti mohl smazat, ale pak by ztratil můj komentář smysl. :) Nicméně bych stále ocenil diskuzi jen a pouze pro registrované. Anonymní příspěvky mohou být zajímavé, ale koho baví se prokousat jedním nebo dvoumi lidmi, kteří zahltili diskuzi nějakým nekonstruktivním hatem?
-
-
Já myslím, že i s tím tvým testovacím mínusem budu dnes spát jako nemluvně. Po nutnosti registrace pro komentování (popřípadě jen hodnocení) už tu volám dlouho...
-
-
-
Kdyby u toho nebyl název, tak by mě v životě nenapadlo, že se to má odehrávat ve Středozemi *1* .
-
Zase... vypada to na slusnou hru, ale pripada mi to ze svetem Tolkiena to nema skoro nic spolecnyho...
-
-
bohužel, připadá mi že se světem Assasins Creed to má až moc společného, až bych čekal zpoza kterého kamenu v Mordoru na mě vyskočí Ezio
-
-
Vůbec z toho necítím Středozem. Nemá to žádnou atmosféru a graficky to vypadá spíše jako na oldgen než na současnou generaci. Trailer je asi z 360/PS3
-
-
konecne sa niekto snazi o dospele pojatie tematiky, z kratkeho traileru je ajtak citit kulove z toho co bude vo vyslednej hre (a to sa nebavime len o tejto). a ked tak nad tym premyslam uz su vsetci z toho next-genu zblbnuty. jo grafika je fajn vec, ale robit/hrať/posudzovať hry na zaklade grafiky je to co taha herny priemysel uz roky ku dnu...
-