Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo bajo vlastně...sice jsem si to přečetl ale vzhledem k tomu jaká to je blbost jsem to nějak ignoroval...
  • aha, protekční chlapeček *1*
  • Tak on je přece nemrtvák, ne? Čili je kouzelná bytost a ne obyčejnej dunadan, proto asi kouzlí, protože je posedlej nějakým přízrakem (nevím, jak moc podobný prstenovému)... ale až tak moc toho o hře nevím, takže jen hádám.
  • Alucard
    Podle ukázek to vypadá, že je oblíbencem samotného Manwëho. Tvůrci absolutně ignorují lore a už proto si zaslouží ignorovat.
  • wtf?? hned zacatek videa má týpek na zádech jedenapul metrovy ubourucak a to se sním jako fakt takhle zvednul z leže? neleží na něm náhodou?
  • Tak samozřejmě...éterické bytosti z "dávných časů" považuji za samozřejmost .)))
    Ale myslím, že se k nim potomek Dunadánů ze severu asi moc počítat nedá, i když se zdá že pěstí rozdává rychlejc jak Elessa a možná by díky svojim širokým předloktím překecal i armádu mrtvých ať ho poslouchá
    *7*
  • Krescz
    s Lotrem to nema spolecneho nic...ale vem si...jmenovat se to jinak nestekne po tom ani Glum *9*
  • Jack1947
    Jsem zvedavy, no chvily si jeste pockame ( to jsem myslel ze to bude drive tak nekdy +- ted brzy).
  • Musím uznat že to vypadá dobře ať se to jmenuje jak chce, takže se těším :) *4*
  • Alucard
    Tak ještě umí kouzlit Ainur a Maiar(Sauron) *2*
  • fanoušky Středozemě by to tak neštvalo, kdyby kromě téhle blbosti někdo udělal pořádnou hru ze Středozemě věrnou mistrovu odkazu
  • kickasl
    Chapu, ze fanousky Stredozeme to muze nastvat, ale me je to celkem jedno. Proste to beru jako dalsi fantasy co je nahodou podobna Stredozemi. A zatim to vypada, ze by to mohlo byt fajn(rpg je holt malo).
  • Mlátička to asi bude obstojná ale co to má společného s lotrem?
    V lotrovi umí kouzlit jen Istari a někteří Eldar, představa hraničáře jak rozdává frozen punchy je spíš smutná (i přesto (nebo právě proto?)že je to Dunadán), vizuál si to bere z filmovýho lotra možná tak v architektůře ale těžko ve vzhledu skřetů kteří zde vypadají jak orci (peoni) z WarCraftu i když předpokládám, že to jsou gundabadští skřeti a ti byli přeci jen o něco míň ubožejší...
  • Lidi říkaj, že se jim ta atmosféra nepřipomíná Středozem, ale mně to strašně připomína The Last Ringbearer (neoficiální pohled na Středozem)
  • Já se těším moc.

P.S. Už konečně pochopte milé děti, že i když mi dáte dva miliony mínusů, budu se na hru těšit stejně. *4*
  • VergiliusGrey
    Kdyby u toho nebyl název, tak by mě v životě nenapadlo, že se to má odehrávat ve Středozemi *1* .
  • bohužel, připadá mi že se světem Assasins Creed to má až moc společného, až bych čekal zpoza kterého kamenu v Mordoru na mě vyskočí Ezio
  • Pilgrim66
    Zase... vypada to na slusnou hru, ale pripada mi to ze svetem Tolkiena to nema skoro nic spolecnyho...
  • Alucard
    Vůbec z toho necítím Středozem. Nemá to žádnou atmosféru a graficky to vypadá spíše jako na oldgen než na současnou generaci. Trailer je asi z 360/PS3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit