Přejít na výpis diskuzí
Podle průzkumu máte nižší šanci dostat se na univerzitu
14.4.2011 | Aleš Smutný
66 příspěvků
-
ok , tak dalsia statisticka perlicka, kazdy chlap co sa holil zomrel
-
-
ja sa radsej neholim
-
Já jsem se už holil a ještě žiju.
-
neni možný, já znal jednoho co se neholil a umřel když mu byly tři roky.
-
-
skoda ze mas problem pochopit pojem implikacia
-
-
ach jo, škoda, že nedokážeš pochopit když si někdo dělá prdel.
-
-
není prdel, jako prdel :o)
-
-
to každopádně, ale snad největší prdel je to, že ta hláška je od jednoho komika co kariéru vystavěl na dost jednoduchym a pochopitelnym humoru a ono to kupodivu některým lidem i tak dělá problémy ; )
-
-
-
-
-
-
V 16 letech jsem hrál tak 8 hodin denně a víc. Za měsíc dělám státnice z literatury. Buď jsem bílá vrána, černá ovce, nevěřte výzkumům. :)
-
-
8 hodin jsem sice hrál tak maximálně do čtrnácti (pak mě začaly víc zajímat holky), ale i tak se dodnes považuji za nadšeného hráče. Jsem ve druháku na fildě. Tenhle výzkum je prostě hovadina - úspěšnost je otázka vůle a je jedno, jestli za mou vlastní slabostí stojí hraní, čtení, sportování nebo čumění do zdi.
-
-
jsou horsi veci nez hry. facebook. :)
-
Jo, to je přesné. :)
-
-
-
A co tenhle průzkum: Studenti Oxfordu mi můžou políbit prdel.
-
-
studenti oxfordu varují líbání prdele způsobuje u 80% lidí rakovinu
-
-
Jo jo a když už se na univerzitu dostanete, tak pochopíte jaká dokáže být prokrastinace pěkná svině, obzvláště když ve zkouškovém vyjde nějaká dobrá hra *5*
http://psychologie.cz/prokrastinace-jak-na-ni-vyzrat/ -
Takze dneska hra hry skoro kazdy...tak ako je napisane 99.9 % ludi .... potom ake znizenie sanci? Kazdy ma stale rovnake sance az na to 0.1% co nehra hry, maju to lahsie :D.
-
-
Tak ty jsi jeden s tech hloupych, co nema sanci. Tech 99 % bylo mysleno z mnoziny ctenaru herniho webu, nikoli cele populace. V te jsou ty procenta uplne jina.
-
-
Nesmysl, hraji cca 10 let, je mi 28 a má za sebou úspěšná studia na VS, 5 let obor, myslím že toto je naprosto zcestný "průzkum", "výzkum"...... K těm VŠ co tady řešíte, je pravdou, že některé VŠ jsou tragédie ale nejsou dle mého v převaze, je tu dosti kvalitních studijích oborů napříč různými VŠ.
-
Každý by mal robiť to čo ho baví. Keď niekto nerád športuje, on vie, že je to nezdravé, ale má svoje záľuby ako sú hry a to ho bavíííí. Preto hráme hry, lebo nás to bavíííí. A preto sa vyráabajú nové, aby sme pri nich zostali. Máme v nich SVOJ VLASTNÝ SVET:))))))
-
Hry hraju od svých 6let. Bude mi 27 a mám vysokoškolský diplom. Tenhle průzkum je čistá demence...
To je jako by někdo udělal průzkum a zjistil, že čím víc člověk pracuje, tím méně má času na rodinu. -
Lidi budou zkoumat cokoliv.. Co na tom , ze vysledky vyzkumu jsou blbost .. Nikdo ho nereklamuje... Kdyby si Ti sasci radsi nasli poradnou praci!
-
Kdybych se mel ridit kazdym hloupym pruzkumem co nekdo udela, tak nevytahnu paty z baraku, nemam ani korunu a zeru korinky.