Přejít na výpis diskuzí
Podle průzkumu máte nižší šanci dostat se na univerzitu
14.4.2011 | Aleš Smutný
66 příspěvků
-
Kdybych se mel ridit kazdym hloupym pruzkumem co nekdo udela, tak nevytahnu paty z baraku, nemam ani korunu a zeru korinky.
-
Ja osobne se uz o hry zajimam od svych 7 (jeste v casech kteativity a ruznorodych hratelnosti :D) na skolach jsem byl takovy jak ja rikam solidni trojkar :) ne tak snazim se byt co nejpeclivejsi jinak hraju cca 5 hodin denne a snazim se o hrach i psat (napriklad chaty nebo facebook nenavidim) mam i jine zajmy bohuzel aktivne sportovat nemohu (treba hrat hokej) cili autorum takovych vyzkumu delejte prospesnejsi clanky jako jsou sekty nebo zavislost na alkohol prosim :)
-
Každý by mal robiť to čo ho baví. Keď niekto nerád športuje, on vie, že je to nezdravé, ale má svoje záľuby ako sú hry a to ho bavíííí. Preto hráme hry, lebo nás to bavíííí. A preto sa vyráabajú nové, aby sme pri nich zostali. Máme v nich SVOJ VLASTNÝ SVET:))))))
-
Protože hry, i přes svůj vývoj, mají oproti roku 1986 větší tendenci odříznout jedince od společnosti a plně okupovat jeho zájmy. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
oka... prestanme hrat hry... ale co pak budou delat ty firmy? (napr. ubisoft, crytek, EA)
ja osobne bych se rad pobavil u her... :) a navic - v cesku je uplne jedno co mate za skolu - pokud vystudujete CVUT tak se stejne s dnesnim stavem prace stejne nikam nedostanete, neni tu moc velkych firem ktere potrebuji napr. programatory -
Nesmysl, hraji cca 10 let, je mi 28 a má za sebou úspěšná studia na VS, 5 let obor, myslím že toto je naprosto zcestný "průzkum", "výzkum"...... K těm VŠ co tady řešíte, je pravdou, že některé VŠ jsou tragédie ale nejsou dle mého v převaze, je tu dosti kvalitních studijích oborů napříč různými VŠ.
-
Jo jo a když už se na univerzitu dostanete, tak pochopíte jaká dokáže být prokrastinace pěkná svině, obzvláště když ve zkouškovém vyjde nějaká dobrá hra *5*
http://psychologie.cz/prokrastinace-jak-na-ni-vyzrat/ -
To je divné, studuji Historii druhým rokem na UK, a přitom od cca 8 let aktivně hraji hry. Asi jsem výjimka, ale to se mi věřit vážně nechce... Spíš bude problém v té "studii".
-
Hry hraju od svých 6let. Bude mi 27 a mám vysokoškolský diplom. Tenhle průzkum je čistá demence...
To je jako by někdo udělal průzkum a zjistil, že čím víc člověk pracuje, tím méně má času na rodinu. -
S cetbou to jde z kopce kdyby se prekladali knizky ktere maji velke nadeje na prodej jako Diablo Sin War na preklad cekam snad 5 let a porad nic
-
-
jako aspirant na vysokoškoláka čti v angličtině, ne? :-D
-