Přejít na výpis diskuzí
Podle šéfa Cryteku konzole brzdí vývoj her
25.11.2010 | Aleš Smutný
109 příspěvků
-
Mě to přijde jako totální sračka...sorry za hrubší výraz, ale jiným slovem to nemohu vyjádřit. Přece ve hře by mělo jít především o obsah. Hra může mít sebelepší grafiku a fyziku, ale když je obsahově nudná, nezajímavá nebo je zkrátka o ničem, tak se to vžádném případě nevyváží. A to je problém dnešní herní scény. Výrobci hardwaru nám pořád servírujou nové mašiny a všichni jsou ochromeni tím co to všechno dokáže a ze hry se stává jen hloupá prezentace grafických, popř. fyzikálních efektů...
-
obsah jde ruku v ruce s technickým vybavením konzole (to jest např. i ovládací prvek).
-
Nie, on myslel výkonný server vonku a doma iba tenký klient - hra sa bude streamovať po rýchlej inet lajne.
-
Radšej keby sa zamerali na obsah a nie na formu... to je dnes najväčší problém herného byznisu, nie nejaká "technická zaostalosť" konzolí.
-
Jací amící ježíš. Na konzolích se hraje jen v USA? Tyhle srajdy o američanech mě vždy rozesmějou.
-
No to je sice pěkný, ale k čemu mi jako jedinci budou cloud computing console ? To si mám jako koupit víc konzolí a doma si je sesíťovat? Už vidím ty parametry na obalech... 4xPS4 na rozjetí GT6 *1* To už by byly schůdnější ty měnitelný komponenty (třeba jen časem boostovanej výkon).
-
Je to pravda - je jen skoda, ze graficky je treba PS3 postavena na GF7800GTX a ne na 8mickove rade to by bylo vyrazne lepsi... Presto se HRY jako medium bez konzoli neobejdou - komercne to je proste nutnost. PS: Mam topinkovac PS3 a hard core herni PC take (zejmena ovsem na grafiku :-) ale obcas zahraju rad. A Tajnej - Cloud computing konzole prijdou to je skoro jistota * jde o to jestli za 2 nebo 3 generace - nebo uz priste. Uvidime...
-
"Spousta z nich dnes nevidí PC jako nějaký významný prvek" A proč? Protoža amíci ani neví, co to je hra na PC, ty maj jenom topinkovače.
-
Něco, co má pevně nastavený mantinely, je vždy zpomalující. A je jedno, jestli je to XB,PS či PC(i když to to ze své podstaty asi nebude nikdy(leda by vymysleli modulární konzole *1* )).