Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozum si bohužel nekoupíš :)..
  • Když nebudou vymejšlet nové věci tak se hry nebudou prodávát, a tak nebudou mít zmiňovaný zisk. *3*
  • pokud je rec jen o grafice. par let stara hra vypada se zapnutym AA, AF mnohdy daleko lepe jak novejsi kousky se super efekty.
    nehlede na to, ze hry nejsou o grafice, ale hratelnosti a tam jde vyvoj ukrutne dolu a nebrzdiho podle me konzole, ale samotni vyvojari, kdy nam prekladaji hry v lepsim pripade s nulovou inovaci v tom horsim s chabou obtiznosti pokud mozno dohratelne za jedno odpoledne
  • Spíš jim jde o peníze je levnější držet se zajetých kolejích než vymýšlet nové věci.
  • Podla mna osobne konzole nebrzdia napady ako take ale samotne herne mechanizmy urcite a taktiiez kvalitu hry, napriklad som raz videl BiA pre Wii tusim a ked som videl to ovladanie tak som mal chut plakat vecsina hier ktore prechadzaju od pc k konzolam, prichadza o mnoho prvkov z ovladania az po narocnost hry. Preto by podla mna mali pre konzole vyrabat hry ktore niesu az tak narocne pre ovladanie. Cisty priklad toho ako jedno krasne RPG moze vdaka konzolam prist o hlavne prvky je napriklad Mass Effect2, osobne sa mi hra pacila ale jej vekym minusom bolo obmedzenie buildov, brneni a zmensenie poctu zbrani - touto cestou vedu konzole ktore vdaka svojim limitom taktiez limituju ba brzdia vyvoj pre PC.
    Okrem toho ako uz vieme konzole sa zacinaju podobat niektorymi prvkami PC a to napriklad x360 ktore su celkom dobre zabezpecene proti piratskym kopiam co znamena ze ak nemate pekelne dobry crack tak si musite kupovat hry z obchodu to preto maju koznole vecsi prijem z predaja.
    Na dalsiu stranu chvalim snahu tvorcov Zaklinaca ktory si chcu ochranit svoju hru vdaka sudom ale osobne si myslim ze ak k tomuto kroku zacnu pristupovat aj ostatne firmy tak by mali trocha zauvazovat nad cenou produktu, lebo nehnevajte sa ale v poslednej dobe mi pride ze mnohe z tytulov sa nehorazne predrazuju a to nehovoriac o niekedy dost slabej kvalite za tak velke peniaze snad najvecsi priklad toho bol Force Unleashed 2 :P
  • Nedramatizuj to muj přístup je normální užívám si hry i když nejsou ty nejlepší na tom nevidim nic špatnýho.
  • Hry jsou o hratelnosti a nikoliv o grafice. S dnešníma konzolema by si tvůrci mohli klidně vystačit ještě 10 let, aspoň by museli začít inovovat hratelnost, což jim nyní moc nejde.
  • Hrál jsem jako zarytý PCčkář Red Deads Redemption na Xboxu a je to graficky velmi hezká hra s výbornou fyzikou a hlavně hratelností, kterou může Crytek pouze závidět. Kdyby místo grafiky šrouboval Crytek raději hratelnost, bylo by to super. Je fajn, že 5 let staré Xko zvládá i dnes docela luxusní podívanou s ještě luxusnější hratelností. Njn, hoši z Cryteku asi ještě nehráli Gears Of War 2:) Howgh
  • ... tak s tímhle přístupem by sme ještě hráli hry v osmibitový grafice *8*
  • Jen ho nech blahove snit. Statistiky Steamu jasne ukazuji jaky HW v dnesni dobe dominuje PC scene a na nem si rozhodne nikdo fotorealisticke, supermoderni, atd hry neuzije. Hracu s dostatecne silnym zelezem je minimum a ti by vyvoj techto her tezko zaplatili.
    Ty plky o tom jak je HW levny a ze uz ti staci pracovat sotva 10 dni jsou k smichu. Bezny clovek si nemuze dovolit obetovat takovou cast mesiciniho prijmu. Nasetrit na highend HW je vetsinou vazne problem.
    Az ho prestanou zivit rodice, zalozi rodinu a zacne splacet nejakou hypoteku bude rad, ze si jeste vubec nekdy neco zahraje.
  • kup si novy telefon tie su vykonnejsie ako ps3 ci x360
  • Kdyby lidi nebyli blbí a nekupovali to u nás, tak by si ty nenažrané prasata možná uvědomily, že tyhle ceny se nedají. Jenom blbec dá za hru 1200, když jí může mít za 600-800 i s poštovným na dobírku
  • Naemuluj mi Heavy rain a vykouřím ti ho
  • Bez obav - jak X360 tak PS3 tady budou bohuzel jeste minimalne 3 roky.. A to je hodne optimistickej odhad, mozna i 5 a vic. Ostatne ani kdyby na ne uz nic nevyslo, her je porad dost, abys byl schopnej u nich prosedet nasledujicich par let :)
  • Takže - konzole typu PS3 a X-box 360 - mají tím pádem končit pls poradte či napište názor a tak nebo i odkaz.
    K vánocům mám dostat PS3,..... *3* *4* tak at si nekoupím starý výrobek....
  • Hry samozrejme zatim nemuzou vypadat jako fotky, ale ze je dneska za 'uspech' povazovany to, ze hra bezi na necem na urovni Unreal engine 3, to je vcelku ostuda. Ja mam proste rad hezky veci - auta, budovy no a samozrejme i hry. Nevidim na tom nic spatnyho nebo nebezpecnyho.. Hru od reality snad rozezna kazdej, kdo nema jednociferny IQ :)
  • Smutné, že v UK jsou o polovinu levnější hry, když si tam lidé x krát více vydělají.
  • To je dobrá myšlenka když by hra vypadala jako skutečnost velice snadno by se mohlo stát že by někdo ztratil přehled o tom co je skutečné. Ale to nás zatim nemusí zajímat to je zatim sci-fi.
  • A co takhle že by to byla vina vývojářů??????? co ty na to? Když nevíš na koho hodit vinu začni třeba u těch kdo ty hry dělají kteří se nechtějí příliš namáhat protože to stojí peníze.
  • Ničim....jen udělal hru ktera kombinovala "dobře" ruzné prvky ale nic noveho neukazala...ale na druhou stranu ani neni moc co noveho ukazovat hlavně kdyz se to dobře naporcuje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit