Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JJ, grafika je ošemetná věc, nové PC hry jsou dělány pro opravdu silné počítače, což mnoho hráčů nechce respektovat, a nelze se pak divit, že mají konzoloví hráči pocit, že je jejich grafika super - pokud mají srovnání jen s dýchavičným x let starým domácím PC, nebo dokonce notebookem.
    S těmi starými hrami máš naprostou pravdu, Gothic 2 s nastavením "na max" vypadá lépe než Gothic 3 na střední nebo nízké, a ten zase pokud si jeden pohraje se soubory ini. vypadá líp než ArcaniA, čehož si všimne málo kdo, protože každý chce hrát novinky, a přitom na to nemá pořádné železo, a pak hra za 13 stovek s "rozumným nastavením" vypadá jak 2 roky starý budget.
    Nicméně souhlasím, že vzhled her není na prvním místě, a mnohem víc mě mrzí snižující se hratelnost.
  • Konzole brzdí možná tak rozvoj her, jaké by chtěl dělat Crytek. Wii s nejslabším hardwarem, ukázalo mainstreemu jak se inovuje.
  • Ale není právě u těchto, jak říkáš primitivních, nudných a stereotypních her, ta grafika či fyzika důležitá? Když je hratelnost sterilní a furt dokola, tak právě grafika to aspoň zachrání a vytvoří nějaký zážitek. Ja to tak mám u některých her.
  • To je mi ale inteligentní názor.
  • K čemu je technický vývoj vpřed, když obsah her je povětšinou primitivní, stereotypní, poměrně nudný a bez nápadu. Myslím, že by měli vývojáři přemýšlet hlavně o této skutešnosti.
  • naprosty souhlas. fuck off konzole. opravdova "next-gen" hra tady dlouho nebyla...
  • Mohly by tam udělat stovky nových věcí na to má střílečka potenciál dost velký jenže to stojí peníze a proč by to dělali když se vždy najde dost lidí co si to koupí. Mohly by se taky trochu namáhat a přemýšlet když počítají kolik tam bude nepřátel. Tímhle tempem v CoD 10 bude nepřátel jako je lidí na zemi. No a to jak blbě využívají skripty že je to doslova přeplácaný o tom už radši ani nemluvit. Některé firmy dokáží dělat kvalitní hry ale jiné na to kašlou a drží se jen toho co je moc nestojí.
  • Podla mna hry idu do predu len po grafickej stranke aj ked teraz sa mi zda ze sa to trosku spomalilo koli tym konzolam, da sa povedat ze idu do predu aj po technickej, s hratelnostou je to uz horsie u podaktorych hier az rozum mi zastava, ale najhorsie je to zo slobodou v hrach. Naozaj tie hry su stale o tom istom ziadna sloboda nic stale len chod najdi zabi a podobne. A najhorsie na tom je ze niektore hry vas vedu tak za rucicku ze kebyze ju hrate aj druhy krat je to presne o tom istom ako ked pozerate nejaky film. Takze tu si kladiem otazku ze naco to vobec hrat ked nic v tej hre neovplyvnim. Nieje jednoduchsie si pozriet potom cely gameplay na youtube ? Samozrejme cest vynimkam. Spomeniem tu jednu hru ktora ma milo prekvapila a vybocuje z radu hier, vola sa minecraft graficky pre niekoho možno odpudiva, ale ta sloboda je nenahraditelna. Drzim vyvojarom palce.
  • Stačí se podívat co vykouzlily Epic s UT 3 enginem jestli tohle pojede plynule na konzolích tak mi to bude na další tři roky stačit pak už doufám že vyjde next gen konzole :) a já si pro ni pudu mezi prvníma
  • Na stejným principu funguje i mario, a jak je tu už dlouho *3*
  • Ano věřím tomu...ono do vojenský střílečky jako takový, těch novejch a fungujících nápadů moc nevymyslíš. Ale přesto po dohrání si myslím že má Black Ops docela dost novinek...nic zásadního, ale přece.
  • Ja bych to trochu preformuloval, vyvoj her brzdi casual hraci kteri se z 90% vyskytuji na konzolich
  • To je ale trošku mimo debatu ja neřikal nic o tom kdo si to muze dovolit ale o tom že v HW to není ta technologie by byla rozhodně možná
  • No vidíš už se nám to pomalu krátí 21.12.2012 bude s námi konec sakra tak to toho budu muset ještě hodně stihnout.
  • Vážně?????? Fakt tomu věříš? Hele jeden příklad za všechny CoD pořád to samé s minimem vylepšení ale prodeje jsou min. 10 mil. kusů u každého dílu.
  • critek na hrad, konecne to někdo řek oficialně :-D :-D :-D
  • Vývoj her brzdí jen lidská chamtivost... A to, že dnešní vývoj her dělaj kravaťáci za stolem, co ani nikdy hru nehráli. Jejich cílem je zisk. Hry už se dostali skoro na úroveň filmů a hudby co se výdělků týče. (U hudby je tenhle trend "hvězdy", snad vidět nejvíce. Někdo si někoho vybere a média z něho udělají hvězdu. Trend doby, a všichni ho kupují, ale pak zapadne. Už to není jak dřív kdy hudbu dělali lidé co to fakt chtěli. Filmy naštěstí tímhle nejsou tak moc postiženy. Hry začínají pomalu být jako hudba.) Bohužel my hráči jim jdeme na ruku. Tak se nedivme.
  • Podle šéfa Cryteku konzole brzdí vývoj her..
    Hah když jsem přesně tohle napsal o pár článků níže, tak mi nějaký trotl odpověděl že mi je 15 *1*
    jo zlepšuje se grafika ale je to furt to samé 4 tlacitkama jdi zabij prines smontuj dostanes nejakou blbost zabij dalsi atd až je za par hodin konec
  • Za zmeny v konceptu Mass Effect 2 oproti jednicce rozhodne nemohou konzole, ale snaha autoru o co nejvetsi prodeje. Diky tomu, ze ho zjednodusili si tu hru poridilo mnohem vice lidi (i ti co by jinak o RPG ani nezavadili), coz spolu s portem na PS3 maximalizuje prodejni potencial tretiho dilu.
    Zmeny v konceptu se u hardcore hracu nesetkali s dobrym prijetim at jiz to bylo v radach PC, tak xbox hracu. Koho to ale zajima, kdyz to prineslo dalsi miliony dolaru do kapes vydavatele. I tak je ale ME2 jedna z nejlepsich pribehovych her na trhu.
  • A jinak, už jen pohybové ovladače nějakej ten pátek prodlouží životnost. Já čekám novou genraci nejdřív v roce 2013 (pokud v 2012 neumřeme *1*) a než se to dovalí do ČR, a bude to cenově přijatelné, tak si ještě na tom PS3 pěkně zahraješ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit