Přejít na výpis diskuzí
Podle šéfa EA schytala Mass Effect Andromeda víc kritiky, než by si zasloužila
24.8.2017 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
Ziadne priemerne alebo podpriemerne AAA videohry neexistuju, vsetky su skvele...
-
Ty jsi dobře rozhozený :)
-
Rád bych taky prozkoumával planety, ale co navíc tady bylo i fůra nepoviných úkolů navíc si je musel aspon trochu dělat aby ses pohl dál. Naopak střílení byl jeden z nejsvětlejších bodů téhle nadprůměrné jízdy.
-
Tak to nepochybne, ty nobrainku :D na tady mas bananek.
-
Jack1947 - prosím tě než začneš cokoli hodnotit, douč se prosím český jazyk. Evidentně vůbec nevíš která bije a kde se píše jaké i/y, nedá se to po tobě číst.
-
Tady musim s sefem EA souhlasit. Kritiku nemela schytat Andromeda, ale EA *1*
-
Podle mě je problém hlavně v naprosto nereálném očekávání.
Fanouškům zbyl z předchozí série dobrý pocit a teď čekali něco naprosto peckoidního, ovšem každý tak nějak jinak.
Časem se z paměti vymazaly neduhy a v paměti zůstalo jen to dobrý. To chce zahrabat hluboko do paměti aby si člověk vzpoměl na fajty kdy společníci tupě stáli přímo na raně a člověk je buď dokola zvedal a nebo je nechal ležet a po fajtu sezbíral. -
Většina manažerů totiž žije mimo realitu. Takhle končí každý prodej tzv. leštěných prdů.
-
ty ses dobre mimo hochu *1*
ta hra je ve vsech ohledech horsi, nez puvodni mass effect, ta explorace planet byla zabavnejsi snad i v mass effect 1, i kdyz byla jedna planeta stejna, jako druha...tady vypadaji vizualne hezky, ale napl ukolu je jeste horsi, nez v puvodnim mass effectu
a navic porad nechapu vyzdvihovani bojovyho systemu, ten me je totiz uplne ukradenej, ja nehral mass effect kvuli strileni, zalezet to na me, klidne bych strileni vynechal a presouval se jen mezi dialogy a dejem, navic i tak ohlodali vsechny RPG prvky, i ty schopnosti partaku v teamu odstranili -
Podle reakce očividně ne. :(
-
Sak oni by jim nalozili mnohem vic ale meli plny ruce prace z lincovanim no man sky proste pochopte i lincovaci dav sou lidi a nemuzou se roztrhat.
-
Pro příště z toho plyne poučení, že není dobré s rodinným stříbrem nakládat jako s kusem hadru.
-
EA si myslel, že jim stačí na krabici napsat mass effect a lidi jim utrhnou ruce. ( s novým studiem tak tomu říkám odvaha nebo hloupost ) Jestli je to skvělá hra? Ne není. Hrál jsem to zhruba 3-4 hodiny a úkoly typu dojdi 20m tam, tam něco seber pak se vrať zase něco seber zase se vrať je zoufalství vývojářů natáhnout herní čas když už to nemá obsah. Postavy absolutně nezajímavé. Tak šíleně jsem se nenudil už dlouho.Vlastně mně vůbec nezajímá jak to dopadlo nebo jak se to vyvíjelo a to je na tom to nejsmutnější. Tech. stránku jsem schválně opomněl to je kapitola sama pro sebe.
-
SOuhlas s tím že to nebylo špatné jen prostě neštastné. Pak to taky dostali nezkušení nekompetentní lidé a pak to nedokázali dolepit. Jenže s prvními 2 díly se to srovnávat nedá ani okem jehli.
-
Nemyslím si, že byla Andromeda tak špatná hra. Ve výsledku, když to člověk rozebere na jednotlivý prvky hratelnosti a kvality zpracování, tak z toho nevychází nějak hůř než původní trilogie. Scenář žádná sláva, ale to upřímně nebylo nic hubuotvírajícího ani v původních. Vedlejší postavy jsou asi slabší, ale taky nic uplně hrozného. Bojový systém je nejlepší ze všech dílů. Správa inventáře,zbraní a skill tree dává taky smysl, ač se mi to na papíře původně nezdálo. Grafiku a zvuk to má super...až na milionkrát kritizované animace obličejů. Já nosim helmu a hned jsem bez problémů:).Co se týče světa, tak jsou planety hezky navržené a na každé je pár zajímavých míst. A vzhledem k absenci konkurence to je pořád hra, která ted ve slevách za pár stovek určitě stojí za to. Podle reakcí lidí v diskuzích jsem čekal uplný odpad, ale hraju to soubežně s tím, když hraje přítelkyně původní trilogii a ve výsledku tam těch rozdílů v kvalitě mnohem mín, než většina lidí píše. Chce to sundat růžové brýle a zahrát si zpětně starý Mass Effect. Bez toho jména by to byla vesměs i chválená hra. Za mě klidně 7-8/10.
-
ta hra si to zasloužila.....
-
Já si taky myslím která koli jiná hra by to přešla s tím že nevadí, hojit se na hře/sérii mi příjde neštastné.
Vyvojáři co neumí udržet tok myšlenek a pak to taky dopadne si zaslouží kritiku a to že se to snažily dolepit patchi už je druhá věc a celkem nepodstatná navíc by muselo re-vydat znovu a bez chyb v příběhu animacích a emocích... pak by to bylo lepší ale takhle *7*
Prostě, tím zmrvily značku a to už jim nikdo neodpáře a hra o sobě za to až tak nemohla, jen vyšla se špatným názvem a ve špatné době. ME asi RIp nebo aspon delší dobu bude uložen k ledu. Ted se člověk bojí aby prznosti nepřišli i do dalších her (R* a GTA online? GTA Vi?
Tak kolik bude mínusů - a ještě bych se přiklonil k tomu že jestli si to myslí už kreveták tak by měl uznat že tahle práce je vysoko nad jeho osobní limity a sám se vyhodit. -
Je pravda, ze kdyby se to nejmenovalo Mass Effect, tak by to asi tak tragicky nedopadlo, protoze by od toho nikdo nic extra necekal. Proste by to byla jedna nijak extra zajimava, prumerna hra z mnoha.
-
Až na výjimky je to tak, že produkt si zaslouží přesně tolik kritiky, kolik dostane.
-
Čert to vem, jestli jim naložili málo nebo moc. Hlavně, aby se poučili z chyb.