Přejít na výpis diskuzí
Podle šéfky čínské skupiny bude protipirátská ochrana her do dvou let neprolomitelná
7.1.2016 | Aleš Smutný
202 příspěvků
-
80% pirátů jsou děti a mladiství bez stálého příjmu (pokud se nejedná o rozmazlené haranty, kteří mají bohaté rodiče), kteří si tu hru stejně nekoupí a jen budou brblat, nebo škemrat u rodičů... takže to toho moc stejně nevyřeší ... ale proč ne ... klidně ... *5*
-
-
Haha třem náctiletejm se to nelíbí *1*
-
Zlatá doba, kdy většina kolem nevěděla jak cracknout hru pokud nefungovalo nakopírovat .exe soubor a potřebovali s tím pomoct *1* Dneska to mají děcka jednoduché, stačí omeknout návod na youtub *9*
(to měl byt novy přispěvek ne odpověd, ale co :/ )
-
-
Je to dobrá zpráva. Hra už se dneska dá vrátit, takže argument s "vyzkoušením" padl, a až nebude možné hry pirátit, tak padne i druhý klasický argument, že kdo hru ukradne by si ji stejně nekoupil, takže vydavatel o nic nepřichází. Očekávám vyšší prodeje PC her, na to konto posléze vyšší investice do jejich vývoje, z čehož budeme těžit všichni. Už aby to bylo. *4*
-
-
"padne i druhý klasický argument, že kdo hru ukradne by si ji stejně nekoupil, takže vydavatel o nic nepřichází"
Na druhou stranu, padne i nesmyslný systém vypočítávání ušlého zisku. *1* -
Jak vrátíš hru, která ti nepůjde?
-
-
To bude záležet na tom, proč mi nepůjde.
-
-
Tak mi popiš modelovou situaci, kdy vrátit jde, nevím jestli myslíš steam a nebo když si koupím hru normálně v obchodě.
-
-
Tak na steamu můžeš hru vrátit bez udání důvodu, pokud se nepletu.
-
-
Ano, ale nesmis v ni mit nahrano vice nez 2h, ale neni to 100%, steam to vyhodnoti a zalezi jen na nem jestli ti to uzna.
-
-
Pokud bude rozbitá tak, že mi ani nepůjde spustit, tak proč by neměla jít vrátit?
-
-
Pleteš to sem ty. Napsal jsi, co když mi hra nepůjde. Když mi hra nepůjde (a nebude to vina mého počítače), tak se budu bránit.
Pokud mi hra nepůjde a bude to moje vina (špatně jsem si přečetl požadavky apod.), tak jsem blbej a můžu se jít klouzat, pokud mi ovšem prodejce neumožní refund (např. Steam).
Pokud mi hra jde, ale nelíbí se mi, tak opět záleží na tom, jestli mi prodejce umožní refund.
Faktem je, že mimo Steam jsem to zatím neviděl (ale zase je to jeden z největších prodejců). Byl bych za to, aby se to uzákonilo a museli to takto nabízet všichni. -
To sem neplet, psal si ze odpadl argument "odzkouseni". Takze jak ten argument odpadl? Muzu si koupit hru v obchode a kdyz budu mit jen 15fps a nebude se mi to libit, ji vratit?
-
-
-
-
-
pokud to zere vykon (nedej boze zbytecne zapisuje tuny dat na ssd jak nekdo zminuje niz), tak je to proste pruda a muze to klidne odradit podobnej pocet zakazniku jako to na druhy strane donuti ke koupi
dneska je her tolik, ze by musely mit "denuvo" vsechny, aby to zatvrzeky piraty donutilo platit
tyhle tanecky jsou neco jako revizori v mhd, maj spis psychologickej ucinek nez realnej, snazi se vychovavat spis nez napravovat
kazdopadne si rikam, ze neprolomitelna ochrana nemuze bejt zas tak daleko, staci neco jako zasifrovana integralni soucast celyho souborovyho komplexu hry a v kombinaci s aktivaci online je to prakticky neprolomitelny, pokud to nekdo nevynese zevnitr -
-
Já jsem četl, že s tím SSD je to hoax, že se dělaly testy a nic takového se nezjistilo. Jinak ale souhlasím, že ochrana by měla být co nejmíň obtěžující pro platícího zákazníka.
-
-
Ocekavat muzes leda tak zdrazeni protoze se jich prodas min = budou tedy drazsi, aby si vydavatel prisel na sve...
-
-
Prodá se jich víc. A hlavně to bude méně riziková investice, což znamená více peněz v průmyslu. Radost.
-
-
-
To je ale blbost, co by taky mohlo vypadnout z ženské.
-
Doufám, že jenou vytvoří ochranu, která nejen že nepujde cracknout, ale eště dotyčným pirátům způsobí hemeroidy
-
-
Jsi ještě hemeroidový panic? Neboj to přijde samo *15*
-
-
ano, mě to přejde, ale v tvém případě je to trvalé a nezvratné...
jinak pán asi vášnivý člen pczlodějské komunity... už aby vám byl konec... -
-
Tvé reakce jsou hodné dvanáctiletého dítěte. Ať už máš na toto téma jakýkoliv názor, měl bys být schopný vyjádřit se na určité úrovni. To, co jsem teď přečetl, vypadá spíš jako od někoho na druhém stupni ZŠ.
-
-
Myslíš, že někdo vyzrálejší by měl za vzor homosexuálního puberťáka? *1*
-
-
-
-
Přej a budeti přáno, nebud zlý. .
-
-
raději Denuvo než politika vytrhávaní DLC ze hry a následná mediální masáž a kupovaní slávy u patnacitelých nerdů...
-
Vsichni co tady obhajuji piratstvi, doufam, ze prijde doba, kdy bezdaci a imigranti budou chodit k vam, piratum, domu zdarma nakupovat, protoze v obchode to je pro ne drahy.
Cena se urcuje od nakladu a chamtivosti vyrobce. Pokud je cena takova, kterou je zakaznik za tovar ochoten dat, je to ok. Kdyz se mi cena nelibi tak si ten tovar nekoupim. Kdyz sou male prodeje a vyrobce nedosahuje ocekavanych zisku = tovar zlevni.
Tedy takovy kecy, ze kdyz se nebude piratit budou hry drazsi je nesmysl. Jeste me nikdo nedonutil dat za neco vic, nez jsem chtel. -
-
lol
Používáš argumentaci starou jak kopírování samo. Informace nejsou tovar. Vůbec by mi nevadilo, kdyby jsi mi OKOPÍROVAL ledničku s obsahem a tu jsi pak vyjedl. Nevznikla by mi totiž škoda.
A tohle je fakt perla: "Jeste me nikdo nedonutil dat za neco vic, nez jsem chtel." To si zapamatuj velmi dobře. Co není může být. A nebo se u tebe vždy vytváří mentální obrat a sám se přesvědčíš, že jsi tolik opravdu dát chtěl :D Lidská mysl je pozoruhodná. -
-
Hlupaku, proc bych ti mel kopirovat lednicku,
Vezmu si z tve lednice co budu chtit stejne jako ty ukradnes hru, ktera ti nepatri.
Dusevni vlastnictvi je taky vlastnictvi, nez tu hru nekdo udelal tak se taky nadrel.
Ale to tupej zlodejicek nikdy nemuze pochopit a argumentuje, ze si muz zkopirovat co chce
Doufam, ze ti nekdo zkopiruje HDD nebo z ppmoci keylogeru ti ukradne hesla od a vybili ti ucty.
Podle tvych argumentaci je to legalni.
Lidska mysl je opravdu pozoruhodna a jenom pablb zaplati za hru, tovar, auto vic nez chce dat -
-
kopírování NENÍ krádež!
tady to máš vysvětelený PROLOPATYcky:
https://www.pirati.cz/_media/volby2010/kopirovani.png -
-
Who is downloading warez, is downloading communism.. FUCK YOU
-
-
YOu mad, bro ? FUCK OFF there.
-
-
-
-
-
-
Denuvo způsobuje silnou neoptimalizaci her, just cause 3 nemá ani zdaleka grafiku a efekty jako gta 5 nebo dayz ale přijde mi daleko náročnější.
-
-
A to si četl prosím pěkně kde ? Denuvo není ochrana v pravém slova smyslu, DRM, ale používá, zjednodušeně řečeno, antidebug triky tak, aby bylo těžší DRM odstranit. Nezasahuje do "hlavní" smyčky hry (myšleno render, ai, apod). Digitalfoundry dělala testy a vycházelo to tak, že není žádný signifikantní rozdíl v běhu hry s Denuvem a bez. Just Cause 3 je prostě jen špatně optimalizováno v základu. Ochranu vytvořili bývalí crackeři, kteří pro warez scénu odvedli hodně práce a znají triky a postupy, které se při crackování používají (olly,ice,dasm,automatické decryptory PE,loadery, emulace VM,...), proto je tak težké se dostat k samotné ochraně a odstranit ji.
-