Přejít na výpis diskuzí
Podle šéfky čínské skupiny bude protipirátská ochrana her do dvou let neprolomitelná
7.1.2016 | Aleš Smutný
202 příspěvků
-
Nejhorší je, že blížící se Rise Of The Tomb Raider nebo později Deus Ex: Mankind Divided vydává Square Enix stejně jako Just Cause 3, takže je 99% pravděpodobnost, že tyto hry budou také neprolomitelné. Na druhou stranu, pro poctivě platící je příjemný pocit, že za své peníze dostanou něco, co pirátské mrdky (mezi které se také počítám) nemohou hrát.
-
-
Prijemny pocit by to byl, kdybych necetl, co za s*cku to Denuvo je a jak neblaze ovlivnuje chod hry. No nic, holt budu hry s timto ignorovat, jako ignoruji hry s uPlay. Zatim nemam pocit, ze bych o neco prisel.
-
-
Mám i dvě hry s Denuvem (i když jsem převážně pirát:-) - Batman a Mad Max a obě jedou zcela bez probémů. Myslím že ta kritika Denuva je mýtus hlavně z úst zoufalých pirátů...
-
-
-
Člověk zrovna vypisuje minimální požadavky ke spuštění nové hry. Do řádku vepíše 4GB RAM, když do jeho kanclu vběhne šéf "hele, hodíme tam Denuvo". Týpek pozvedne obočí a jen údaj doplní o číslici 6 na začátku.
Já chci neprolomitelnou ochranu, ale ne takhle.. -
-
Na 64 GB?
-
-
Někde na redditu jsem četl, že je problém v tom že už tomto roce budou mít hry ochranu Denuvo V4 ted mají V3 (Just Cause 3) a stále ještě není prolomená, takže nastává problém že nestíhají prolomit předchozí verze a už budou vycházet novější a ještě sofistikovanější a prostě nebudou schopný držet krok. Další věcí je ale to že Denuvo je drahý jako prase takže ho nenasadí každý. Osobně sem s tou to ochranou problém (Lords Of The Fallen) ale spousta lidí ano, pravděpodobně to bude záviset na HW konfiguraci/kryptování.
-
-
Skvělé, takže stačí roznést "fámy" o tom, jak jde společnostem co nakoupí Denuvo jen o svoje potěšení, a na zákazníka se... kašlou, doufat že to vyjde a tyhle zbytečné výdaje se navíc zdvojnásobí úbytkem kupujících díky takovéto propagandě. Uuu pastva pro uši! *14* *1*
Jako, menší vývojáři musí být za tohle dost rádi. -
Prosímtě, víš kolik v současné débě vzniká dobrých her? A stále víc jich je k mání i za rozumnou cenu. Takže cpát peníze do zlatokopovi? Proč? Nač?
-
-
Já přeci neřeším peníze za tu či onu hru nebo penize vydavateli ale pouze ochranu jako takovou a ano osobně taky nemám potřebu si kupovat hru za plnou palbu a radši si počkám, nebo si prostě udělám radost jednou za pul roku a koupim si něco co opravdu chci (MGS V PP) a ta zrovna Denuvo má .....
-
-
-
hned se mi vybavilo https://www.youtube.com/watch?v=7uHo-QYqkrY
-
Challenge Accepted
-
To by byl konec PC scény...
-
Hmm piráti zachraňují PC scénu, co já se tady nedočtu za komedie *15* Tady spousta lidí podporuje pirátství, čím porušují nejen pravidla diskuse, ale i zákony ČR, ale hlavně že cenzor smaže muj prispevek protože vydelávam víc než on *1* *7*
-
-
srovnej nabidku her pro PC a pro konzole! Kolik to vychazi??? nejakejch 1000:1 pro PC *3* *1* *1* *1*
-
To bych chtěl vidět toho hlupáka, který tě platí když neumíš ani gramatiku *1*
-
-
Takhle bys o jeho mamince asi mluvit neměl *1*
-
-
-
Nepotvrzené informace to mají za úkol podpořit prodej her. Crackovat se bude vždy a že za dva roky nebude hra na na stažení?? :D:D:D
-
Klidne, nemam stim problem hry stejne jenom kupuju. Teda hry co si moje penize zaslouzi, odpady nekupuju ani nepiratim. Furt cekam kdy zlevni to GTA 5 a furt nic:-) si to snad uz nezahraju :-D
-
-
a sleva z 59.99 na 35.99 ve vanocnim vyprodeji na steamu ti byla malo?? tss, maji skoro zadarmo a jeste maji reci....
-
-
Kupuju jenon krabicovky mimo steam. A hledal sem pred vanocema slevy ale nikde nenasel.
-
-
se ti ani nedivim i takovou super hru jakou bezpochyby gta5 si lidi za plnou cenu nekoupej, protoze dnes existuje tolik her, ze neni cas jen ty nejlepsi z nejlepsich vsechny zahrat a dohrat takze proc to vsechno kupovat za ty prepaleny ceny. neni duvod!
-
-
No jo Diablo III byl začátek.
-
-
Začátek byl monopol Steamu, vámi opěvovaného Steamu, to menší zlo, zlatá klec.
A nebojte, pamatuju si SecuROM a omezený počty instalací, proto píšu menší zlo. Škoda že koncept GoGu nevznikl ve stejné době jako koncept Steamu.. Denuvo mi připomíná návrat přesně do těch dob před Steamem.
-