Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejhorší je, že blížící se Rise Of The Tomb Raider nebo později Deus Ex: Mankind Divided vydává Square Enix stejně jako Just Cause 3, takže je 99% pravděpodobnost, že tyto hry budou také neprolomitelné. Na druhou stranu, pro poctivě platící je příjemný pocit, že za své peníze dostanou něco, co pirátské mrdky (mezi které se také počítám) nemohou hrát.
    • Prijemny pocit by to byl, kdybych necetl, co za s*cku to Denuvo je a jak neblaze ovlivnuje chod hry. No nic, holt budu hry s timto ignorovat, jako ignoruji hry s uPlay. Zatim nemam pocit, ze bych o neco prisel.
      • Mám i dvě hry s Denuvem (i když jsem převážně pirát:-) - Batman a Mad Max a obě jedou zcela bez probémů. Myslím že ta kritika Denuva je mýtus hlavně z úst zoufalých pirátů...
  • Člověk zrovna vypisuje minimální požadavky ke spuštění nové hry. Do řádku vepíše 4GB RAM, když do jeho kanclu vběhne šéf "hele, hodíme tam Denuvo". Týpek pozvedne obočí a jen údaj doplní o číslici 6 na začátku.

Já chci neprolomitelnou ochranu, ale ne takhle..
    • Na 64 GB?
  • Někde na redditu jsem četl, že je problém v tom že už tomto roce budou mít hry ochranu Denuvo V4 ted mají V3 (Just Cause 3) a stále ještě není prolomená, takže nastává problém že nestíhají prolomit předchozí verze a už budou vycházet novější a ještě sofistikovanější a prostě nebudou schopný držet krok. Další věcí je ale to že Denuvo je drahý jako prase takže ho nenasadí každý. Osobně sem s tou to ochranou problém (Lords Of The Fallen) ale spousta lidí ano, pravděpodobně to bude záviset na HW konfiguraci/kryptování.
    • Asharak
      Skvělé, takže stačí roznést "fámy" o tom, jak jde společnostem co nakoupí Denuvo jen o svoje potěšení, a na zákazníka se... kašlou, doufat že to vyjde a tyhle zbytečné výdaje se navíc zdvojnásobí úbytkem kupujících díky takovéto propagandě. Uuu pastva pro uši! *14* *1*

Jako, menší vývojáři musí být za tohle dost rádi.
    • Prosímtě, víš kolik v současné débě vzniká dobrých her? A stále víc jich je k mání i za rozumnou cenu. Takže cpát peníze do zlatokopovi? Proč? Nač?
      • Já přeci neřeším peníze za tu či onu hru nebo penize vydavateli ale pouze ochranu jako takovou a ano osobně taky nemám potřebu si kupovat hru za plnou palbu a radši si počkám, nebo si prostě udělám radost jednou za pul roku a koupim si něco co opravdu chci (MGS V PP) a ta zrovna Denuvo má .....
  • hned se mi vybavilo https://www.youtube.com/watch?v=7uHo-QYqkrY
  • doktorzhoror
    Challenge Accepted
  • To by byl konec PC scény...
  • Hmm piráti zachraňují PC scénu, co já se tady nedočtu za komedie *15* Tady spousta lidí podporuje pirátství, čím porušují nejen pravidla diskuse, ale i zákony ČR, ale hlavně že cenzor smaže muj prispevek protože vydelávam víc než on *1* *7*
    • srovnej nabidku her pro PC a pro konzole! Kolik to vychazi??? nejakejch 1000:1 pro PC *3* *1* *1* *1*
    • To bych chtěl vidět toho hlupáka, který tě platí když neumíš ani gramatiku *1*
      • Takhle bys o jeho mamince asi mluvit neměl *1*
  • Nepotvrzené informace to mají za úkol podpořit prodej her. Crackovat se bude vždy a že za dva roky nebude hra na na stažení?? :D:D:D
  • Klidne, nemam stim problem hry stejne jenom kupuju. Teda hry co si moje penize zaslouzi, odpady nekupuju ani nepiratim. Furt cekam kdy zlevni to GTA 5 a furt nic:-) si to snad uz nezahraju :-D
    • a sleva z 59.99 na 35.99 ve vanocnim vyprodeji na steamu ti byla malo?? tss, maji skoro zadarmo a jeste maji reci....
      • Kupuju jenon krabicovky mimo steam. A hledal sem pred vanocema slevy ale nikde nenasel.
    • se ti ani nedivim i takovou super hru jakou bezpochyby gta5 si lidi za plnou cenu nekoupej, protoze dnes existuje tolik her, ze neni cas jen ty nejlepsi z nejlepsich vsechny zahrat a dohrat takze proc to vsechno kupovat za ty prepaleny ceny. neni duvod!
  • BoB.2
    No jo Diablo III byl začátek.
    • Vojta_Ilavsky
      Začátek byl monopol Steamu, vámi opěvovaného Steamu, to menší zlo, zlatá klec.
      A nebojte, pamatuju si SecuROM a omezený počty instalací, proto píšu menší zlo. Škoda že koncept GoGu nevznikl ve stejné době jako koncept Steamu.. Denuvo mi připomíná návrat přesně do těch dob před Steamem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit